Оновлення асортименту Antec: блок живлення Antec HCG850

Головна Новинки Оновлення асортименту Antec: блок живлення Antec HCG850
22.11.2019

Пропонуємо в листопаді оновлений асортимент продукції Antec: блок живлення HCG850 Gold - високотехнологічне й сучасне рішення для екстремальних систем.

Сертифікація 80 PlusGold – це гарантія високої якості при ККД не менше 88 % у мережах 230 В.

Особливості конструкції та основні технології:

  • японські високотемпературні конденсатори, що забезпечують стабільність у процесі експлуатації та 92-процентну ефективність.
  • удосконалений терморегулятор у режимі ZeroRPM разом із тихим і надійним 120-міліметровиим вентилятором на гідравлічному підшипнику – це оптимальний баланс безшумного й продуктивного тепловідведення. HCG850 Gold із модульною системою керування кабелями. Це ще одна з переваг цього блока живлення, яка забезпечить раціональне розміщення кабелів у системі, а також сприятиме активному тепловідведенню за рахунок звільнення додаткового простору.
  • PhaseWave Design у конструкції HighCurrentGamer – це повнофункціональний проект LLC з повним мостом із синхронною ректифікацією на основі топології DC-DC. Для запобігання перегріванню й захисту від перепадів струму схема блока живлення передбачає наявність конденсатора (на кінцях кабелів 12 В).
  • HCG850 Gold оснащено промисловим пакетом CircuitShield, який гарантує надійність і безпеку подачі живлення у вашу систему в будь-яких умовах.

Крім активного механізму корекції коефіцієнта потужності й однієї лінії 12 В із силою струму від 54 до 70 А, блоки живлення цієї серії мають усі необхідні види захисту:

  • OCP – від перевантаження по струму,
  • OVP/UVP – від подачі зниженої та підвищеної напруги,
  • SCP – від короткого замикання,
  • OPP – від надлишкового струму,
  • OTP – від перегрівання,
  • SIP – від перепадів напруги.

Конструктивна особливість NLO дає можливість блоку живлення вмикатися й працювати без навантаження на його входах.

Must have, золото, платина та інші нагороди, оцінки HCG850 Gold від впливових гуру у світі сучасних комп’ютерних технологій – це ще один незаперечний аргумент на користь вибору продукції Antec.

Товари з публікації
код товару: 0-761345-11644-2
немає в наявності
 
Antec 850W HCG850 Gold - продуктивний блок живлення з форм-фактором ATX, який забезпечить стабільну роботу комп'ютера. Виріб дозволить зібрати надійну систему, адже має потужність 850 Вт. Блок живлення оснащений ефективним вентилятором діаметром 12 см. Оснащений багатьма роз'ємами для підключення основних комплектуючих та накопичувачів, японськими конденсаторами, підтримується активний PFC. Відповідає стандарту 80 PLUS GOLD.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів