Більш чистий спосіб позбутися засмічень - RYOBI R18DA-0

Головна Новинки Більш чистий спосіб позбутися засмічень - RYOBI R18DA-0
18.01.2021

Прочищувальний пристрій RYOBI R18DA-0 (5133004642) створений для швидкої і гігієнічної очистки побутової каналізації.

Безпечна автоматична механічна подача просуває 16-міліметрову робочу головку до місця засмічення зі швидкістю до 11,5 см/сек, при цьому без необхідності торкатися самого тросу руками. Це робить процес усунення засмічення набагато чистішим та гігієнічнішим, що особливо актуально при домашньому використанні.

Даний прочищувальний пристрій призначений для усунення засмічень у зливах раковин, душових, ванн і туалетів за допомогою головки діаметром 16мм і ідеально підходить для побутових каналізаційних трубопроводів діаметром до 50 мм.

Трос довжиною 7,6 м може проникнути глибоко в трубопровід, щоб виявити і усунути засмічення будь-якої важкості. При швидкості холостого ходу до 600 об/хв, голівка, що обертається, може усунути засмічення максимально контрольованим і безпечним чином. Тепер у вас є інструмент для вирішення проблеми, яка зазвичай вимагала чималих грошей та допомоги кваліфікованого спеціаліста.

Перемикач автоматичної подачі троса, при утриманні кнопки запуску полегшує використання агрегату. З даним пристроєм в вас не буде необхідності вручну витягати і проштовхувати трос, щоб знайти і усунути засмічення.

Коли головка опиняється у місці засмічення, спеціальний затискач фіксує положення троса, і ви вже можете вручну дістатися найбільш важкого та засміченого участку.

Витягнути трос з труби ви можете одним простим натисканням на перемикач реверсного ходу. Після втягування троса можна буде легко видалити всі стічні води з барабану через спеціальний дренажний отвір.

При використанні девайсу разом з акумулятором на 5,0 Аг прочищувальний інструмент може працювати до 3 годин 45 хвилин, забезпечуючи тим самим досить тривалий час роботи.

Будучи найновітнішим останнім доповненням до лінійки ONE +, новий 18В прочищувальний пристрій може працювати від будь-якого акумулятора ONE +!

Товари з публікації
код товару: 5133004642
5706 грн*
є в наявності
Акумуляторна прочищувальна машина ідеальна для чищення засмічених труб. Легко прочищає дренажні труби діаметром до 50мм завдяки 16мм робочої голівці. Механізм для легкої подачі або змотування троса. Затиск дозволяє фіксувати трос при подоланні жорстких засмічень. Зливний патрубок запобігає скупченню води в барабані.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів