Бездротова колонка Sony SRS-XG500B: улюблена музика завжди поруч

Головна Новинки Бездротова колонка Sony SRS-XG500B: улюблена музика завжди поруч
08.09.2021

Бажаєте створити вечірку будь-де? В такому випадку вам потрібна акустична система, здатна відтворювати потужний звук, де б ви не були. Портативна колонка Sony SRS-XG500B дозволяє насолоджуватися якісним звучанням де завгодно, а за допомогою вбудованого підсвічування ви зможете створити незабутню атмосферу.

Акустична система SRS-XG500B оснащена динаміком X-Balanced Speaker Unit, ефективним високоякісним динаміком і пасивними випромінювачами, що забезпечують потужний звук, що ідеально підходить для вечірок на відкритому повітрі.

До слова, якщо ви відчуваєте в собі співочий талант, то можете під’єднати мікрофон до динаміка та співати на повну або увімкнути гітару і використовувати динамік в якості підсилювача. А зовнішнє підсвічування з м'якими кольорами створить ідеальну атмосферу не лише вечірки, а й повсякденного використання.

Крім того, колонка SRS-XG500B дозволить насолоджуватися улюбленими треками біля басейну, в парку або навіть на пляжі. Адже має міцний корпус, клас захисту від вологи і пилу IP66, до 30 годин автономної роботи від акумулятора та зручну ручку для транспортування.

Головні особливості Sony SRS-XG500B:

  • Інноваційний динамік X-Balanced Speaker Unit.
  • Потужний клубний звук.
  • Атмосферне підсвічування.
  • Клас захисту від води IP66.
  • До 30 годин роботи від акумулятора і можливість швидкої зарядки.
  • Вхід для мікрофона, вхід для гітари.
  • Ручка для комфортного транспортування

Товари з публікації
код товару: SRSXG500B.RU4
немає в наявності
Колонка SRS-XG500 ідеально підходить для відтворення потужного звуку поза приміщенням. Поєднання X-Balanced Speaker Unit, потужного високочастотного динаміка та пасивних випромінювачів забезпечує чіткість і чистоту звуку як у приміщенні, так і поза ним. Крім того, завдяки міцному корпусу, класу захисту від води й пилу IP66, акумулятору, заряду якого вистачає на 30 годин роботи, і зручній ручці колонку можна брати із собою майже будь-куди.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів