Тепловізори від Bosch. Зробіть невидиме видимим за лічені секунди

Головна Новинки Тепловізори від Bosch. Зробіть невидиме видимим за лічені секунди
01.11.2021

Тепловізори GTC 400 C Professional і GTC 600 C Professional забезпечують швидкий і точний огляд різниці температур на зручному для сприйняття кольоровому дисплеї.

Представляємо вам широкий спектр застосувань тепловимірювальних інструментів Bosch. Завдяки нашим тепловізорам ви можете відразу ж виявити потенційно слабкі місця і легко візуалізувати їх. Безконтактно, безпечно і надзвичайно просто з інтуїтивно зрозумілим управлінням.

У асортименті ERC є модель GTC 400 C (0.601.083.101), а GTC 600 C - очікується найближчим часом.

Додаток Bosch Thermal. Цифрові мережі та точне документування

Якщо ви хочете використати теплографію, щоб краще продемонструвати клієнтам необхідні роботи, додаток Bosch Thermal може відобразити і поширити наочні порівняння «до і після» або необхідні дії. Паперова документація тепер у минулому.

Сфери застосування. Широкий спектр

Тепловізори Bosch забезпечують постійний огляд, дозволяючи виявляти проблеми і приймати правильні рішення. Незалежно від того, використовуються вони для електромонтажних, сантехнічних робіт, для опалення, кондиціонування повітря, скління або внутрішньої обробки, інтуїтивно зрозуміле, зручне управління дозволяє працювати ще ефективніше, заощаджуючи час, гроші та сили. Все, що потрібно для задоволених клієнтів!

Електрика. Завжди на крок попереду

Щодня електрики, які діагностують несправності електромережі, довіряють тепловим вимірюв. інструм. Bosch, які дозволяють чітко визначити місце виходу струму або місце ушкодження. Системи можна ретельно оглядати з безпечної відстані, зводячи до мінімуму такі ускладнення, як пожежі, спричинені перегрівом електрообладн. Коротко кажучи: Безпечний, швидкий та ефективний вибір для професіоналів.

Сантехніка, опалювальна техніка й техніка кондиціонування повітря

Якщо не можна втрачати час: Є витік? Вихід розподіляється нерівномірно? Або клапан перестав закриватися належним чином? Будь то монтаж або технічне обслуговування, ви можете використовувати теплові вимірювальні інструменти Bosch, щоб швидко визначити, чи функціонує система відповідно до вимог або є проблеми. Точні та надійні результати, без витрати часу та коштів на копіткий пошук.

Скління. Підвищення енергоефективності

Скління може бути повільним і дорогим процесом. Тому важливо вміти швидко показати клієнтам, чому необхідні ті чи інші заходи. Наші теплові вимірювальні інструменти дозволяють вам і вашим клієнтам бачити далі фасаду, чітко візуалізуючи дефекти ізоляції, теплові містки та місця витоків. Це дозволяє швидко та ефективно знаходити слабкі місця у вікнах, дверях та корпусах коробів.

Інтер’єри. Чіткий огляд

Чіткіший огляд — ефективніша робота: Наші теплові вимірювальні інструменти — це талановиті помічники. Завдяки ним можна швидко виявити втрати енергії або слабкі місця в будівлях і своєчасно усунути ці проблеми або навіть запобігти їхній появі. Незалежно від того, де використовуються пристрої для вимірювання температури, результати повністю документуються і дозволяють вам створювати корисні «до і після» для ваших клієнтів.

Налаштування. Чіткі зображення. Надійний GTC 600 C Professional

Витривалий, розумний та ефективний: тепловізор GTC 600 C добре захищений від ударів, дощу та пилу. У поєднанні з бездротовим з’єднанням функція голосових нотаток робить документування теплових зображень з високою роздільною здатністю швидким і простим. А інтуїтивно зрозуміле управління гарантує моментальні точні результати.

Тепловізори Bosch — ідеальні помічники у повсякденній роботі!

Товари з публікації
код товару: 0.601.083.101
56349 грн*
є в наявності
Миттєва візуалізація температурної різниці з інтелектуальним протоколюванням результатів. Просте протоколювання і швидкий обмін даними за допомогою додатка Bosch Measuring Master. Технологія накладення зображень поєднує теплове і реальне зображення, що спрощує локалізацію процесу вимірювання. Гнучка батарейна система дозволяє застосовувати літій-іонний акумулятор 12 В або звичайні лужні елементи живлення.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів