Нова серія кондиціонерів Neoclima NS/NU-09EUMIw3 серії U-Mate

Головна Новинки Нова серія кондиціонерів Neoclima NS/NU-09EUMIw3 серії U-Mate
05.11.2021

Нова серія побутових інверторних кондиціонерів від англійської компанії Neoclima U-Mate (-23) NS/NU-09EUMIw3 представлена у 2020 році в Україні. Ця модель здатна працювати в режимі обігріву до -23 градусів. Також має особливий приємний дизайн внутрішнього корпусу та матовий білий колір.

ІННОВАЦІЙНИЙ ХОЛОДАГЕНТ R32 В NS/NU-09EUMIw3

Так само, як і всі побутові кондиціонери інверторного типу торгової марки Неокліма, модель U-Mate NS/NU-09EUMIw3 працює на новітній, останній серії фреону R32. Більш висока ефективність, абсолютно безпечний для навколишнього середовища та озонової кулі в цілому.

СМАРТ УПРАВЛІННЯ ПО WI-FI В NEOCLIMA NS/NU-09EUMIW3

Візитна картка всіх інверторних спліт систем Neoclima традиційно реалізована і в кондиціонері NS/NU-09EUMIw3. Для того, щоб скористатися цією опцією, необхідно додатково встановити Wi-Fi модуль (WF-03) та завантажити додаток на свій смартфон.

КОМФОРТНЕ УПРАВЛІННЯ СПЛИТ СИСТЕМОЮ NEOCLIMA NS/NU-09EUMIW3

У комплекті з кондиціонером Неокліма U-Mate (-23) NS/NU-09EUMIw3 йде стильний пульт дистанційного керування. А також, при додатковій установці модуля WF-03, повне керування можливе через смартфон віддалено, не перебуваючи біля спліт-системи..

УПРАВЛІННЯ ПОЛОЖЕННЯМ ЖАЛЮЗІ

Актуальна можливість у побутовій інверторний кондиціонер NS/NU-09EUMIw3 серии U-Mate (-23) - регулювання напряму потоку повітря. За допомогою пульта управління можна змінювати положення жалюзі горизонтально, так і вертикально. Це допоможе створити ще більше комфорту під час роботи системи.

ЗОВНІШНИЙ БЛОК З ПІДІГРІВОМ

Для більш ефективної роботи спліт системи NS/NU-09EUMIw3 за мінусової температури на обігрів, у внутрішньому блоці встановлено підігрів. Це полегшує запуск та забезпечує стабільну роботу в режимі опалення до -23С, а в режимі холоду – до -15С.

НАДІЙНИЙ КОМПРЕСОР TOSHIBA

У кондиціонері Neoclima U-Mate (-23) NS/NU-09EUMIw3 встановлено інверторний компресор перевіреного японського виробника Toshiba. Цей компресор призначений для роботи в режимі тепла до -23С.

Товари з публікації
код товару: NS/NU-09EUMIW3
немає в наявності
У кондиціонері Neoclima U-Mate (-23) NS/NU-09EUMIw3 встановлено інверторний компресор перевіреного японського виробника Toshiba. Цей компресор призначений для роботи в режимі тепла до -23С. Також має особливий, приємний дизайн внутрішнього корпусу та матовий білий колір.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів