Готове рішення з Hexagon Ragasco

Головна Новинки Готове рішення з Hexagon Ragasco
06.02.2023

Існує два основних стандарти підключення газових балонів: Shell (для ринку України, тип СНД) та KLF (для ринку Польщі). Обидва типи підключення потребують спеціального комплекту, аби безпечно користуватися, наприклад, газовою або комбінованою плитою. Крім того, у такий спосіб можна підключити гриль, газовий обігрівач, газову теплову гармату тощо.

Вибухобезпечні композитні балони Hexagon Ragasco мають підключення типу Shell. Розглянемо варіанти підключення балонів Hexagon Ragasco та необхідні для цього елементи, які може запропонувати ERC. Усі ці товари наявні для замовлення.

Для підключення, наприклад, портативної плитки Ardesto знадобляться: редуктор (регулятор газу низького тиску), шланг для газу, два хомути. Або готовий комплект для підключення.

Наразі є продукція двох польських брендів:

Cellfast

  • редуктор: 52-50152-500 (тип KLF);
  • шланг для газу пропан-бутан: 20-680;
  • комплект для підключення газового обладнання: 52-505, 52-506 (тип KLF)

BRADAS

  • редуктор: RGA310-484 (тип Shell);
  • шланг для газу пропан-бутан: PB92550;
  • хомут черв’ячний: DB10-16/9PB;
  • комплект для підключення газового обладнання: 674012407944 (тип Shell)

У лютому 2023 року буде доступною продукція німецького бренда GOK, зокрема редуктор Kombi (0106033), який дає змогу підключити газовий балон як за типом Shell, так і за типом KLF. Також очікуємо на перехідник GOK (0973834). Завдяки йому з балона з вентилем типу KLF можна підключити редуктор типу Shell.

Наразі є можливість придбати готове рішення (комплект), що задовольняє більшість запитів. Крім того, можна купити всі складові окремо й зібрати аналогічний комплект. При цьому необхідно визначитися з довжиною шлангу понад 2 м (можлива довжина 3, 4 або 5 м).

За наявності балона та комплекту з різними типами підключення Shell і KLF можна скористатися перехідником (ShellKLF та KLFShell). Перехідник монтують між балоном і редуктором – це дає змогу виконати підключення за двома різними типами. За такої ситуації, головне – правильно вибрати, з якого на який тип потрібен перехідник.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів