Concord: старт передзамовлення

Головна Новини та огляди Concord: старт передзамовлення
02.07.2024

Concord є багатокористувацькою FPS, створеною, щоби надихати на соціальну гру. Її передзамовлення розпочалося 6 червня 2024 року. Щоразу, коли гравець входить до системи, це є початком нової пригоди, а кожен матч – можливістю для нової історії. Саме ці ідеали визначають Concord, її унікальний всесвіт яскравих світів і багатий склад колоритних персонажів.

Зберіть свою команду

Від могутніх містиків і велетенських роботів до вправних стрільців і корисних цілителів – кожен Фріганер Нортстара має власні унікальні навички, індивідуальність і здібності, які відповідають найрізноманітнішим стилям гри.

Створюйте власні загони Фріганерів, щоби мати на полі бою арсенал різних типів ролей, або ж зосередьтеся на улюблених героях, щоб опанувати їхній геймплей і розблокувати унікальні модифікатори, косметику, довідкову інформацію та багато іншого – гравець сам вирішує, коли використовувати персонажів і як впливати на перебіг матчу.

Пригода в кожному матчі

Кожен матч – це новий епізод, коли гравець об’єднується з друзями через мережу та змагається з іншими командами Фріганерів, щоби виконати завдання з високими ставками по всій галактиці Concord в онлайн-режимах PVP.

Під час гри потрібно виконувати щоденні та щотижневі завдання з дошки оголошень, щоби заробити прогрес, розблокувати нові предмети для своїх Фріганерів і дізнатися більше про персонажів, світи та фракції в галактиці Concord за допомогою галактичного путівника. Перемога чи поразка – кожен матч принесе корисний прогрес.

Режими на будь-який настрій

У Concord є шість різних PVP-режимів із акцентом на командну гру, які дають змогу визначити рівень виклику, який шукаєте, – чи то розслабитися за кількома матчами, чи то об’єднатися з друзями для більш змагального досвіду.

Історії екіпажу Нортстар

Під час подорожі Concord дізнаєтесь історії команди Нортстар. Щотижня на гравця чекають нові кінематографічні відеоряди, прем’єри яких відбуваються під час гри і розповідають про героїв та їхні пригоди.

Всесвіт, який розширюється

Екіпаж Нортстар і галактика Concord зростатимуть завдяки регулярним оновленням, які знайомлять із новими Фріганерами, ігровими режимами, мапами й світами, а також щотижневими кінематографічними відеороликами.

Створено для PS5 та ПК

Concord забезпечує безперебійну спільну гру та прогрес між консолями PlayStation5 і ПК, даючи змогу гравцю об’єднуватися з друзями, насолоджуватися своїм прогресом і розблокованим контентом, а також отримувати доступ до функцій PlayStation таких, як трофеї та перелік друзів PlayStation, незалежно від того, на якій платформі граєте.

Диски з грою на PS5 очікуємо в ERC першого дня світового релізу.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів