Якщо хочете постійно готувати смачні, корисні фреші чи коктейлі, вибирайте соковитискачі Tefal. Лінійка цієї техніки різноманітна, у наявності компактні моделі, що переробляють будь-які фрукти або овочі, а також пристрої з різним принципом роботи, потужністю та функціоналом.
До окремої категорії можна віднести соковитискачі для цитрусових у вигляді преса. Це найпростіші пристрої, які розраховано на віджимання соку з апельсинів, мандаринів та інших цитрусових за допомогою конусоподібної насадки. Пропонують різні види соковитискачів, але популярністю користуються відцентрові пристрої із серій Frutelia+, Nutri XXL та шнекові моделі Juice&Clean, Juiceo.
Соковитискачі Tefal відрізняються надійністю та компактністю. Можна підібрати пристрій для будь-якої кухні та способу експлуатації. Відзначимо деякі особливості.
З інших особливостей соковитискачів Tefal можна відзначити вибір об’єму чаш для рідини та м’якоті, а також матеріалу корпуса та його кольору – сталевий, чорний або сірий.
Перед придбанням рекомендуємо звернути увагу на деякі технічні характеристики пристроїв Tefal. Вкрай важливою є потужність, від якої залежить стабільність роботи та швидкість віджимання. Цей показник варіюється в межах 200–800 Вт, але періодично з’являються нові та потужніші моделі. Вибираючи електричний соковитискач Tefal, зверніть увагу на об’єм чаші для соку — від 0,8 до 6 л із розміром контейнера для м’якоті від 0,8 до 2 л. Істотно полегшує процес експлуатації наявність додаткових функцій.
Корпус пристроїв виготовляють із пластику або металу, переважно нержавіючої сталі.
Якщо потрібен соковитискач, техніка Tefal стане чудовим помічником на кухні в приготуванні фрешів. Для будь-якого виду соковитискачів потрібно заздалегідь вивчити рекомендації щодо догляду та обслуговування.
Чистити такі пристрої потрібно одразу після використання. Це дасть змогу запобігти висиханню залишків фруктів або овочів, а також утворенню цвілі.
Після цього всі деталі протираються м’яким чистим рушником насухо, і пристрій збирається. Також не рекомендовано, щоб побутовий соковитискач працював без зупинки понад 20 хвилин.
Зверніть увагу, під час перероблення недостиглих або перестиглих продуктів фільтри засмічуються швидше.