goki Брелок - Ведмедик

код товару: 60939G-6
Технічні характеристики goki Брелок - Ведмедик:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип брелок
Вид іграшки іграшка-брелок
Вікова група 3+
Матеріал деревина
метал
Кількість 1 шт
Основні
Тип брелок
Вид іграшки іграшка-брелок
Вікова група 3+
Матеріал деревина
метал
Розмір 4.5 см
Упаковка поліетиленова
Кількість 1 шт
Вага 10 г
Колір червоний
синій
натуральний
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 50 мм
Висота 20 мм
Довжина 50 мм
Вага 0.01 кг
Об'єм 0.0001 м3
Рухливий та веселий ведмедик від німецького виробника іграшок goki завжди буде поруч із малюком. Це розвиваюча іграшка-брелок, який можна повісити на рюкзак або ключі. Аксесуар розвиватиме моторику рук, адже дерев’яні сегменти ведмедика, з яких він вироблений, поєднані еластичною резинкою. Тож іграшку можна розтягувати, елементи обертати – будь-що. Брелок вироблений із натурального дерева, а фарби, які тут використані, на водній основі і абсолютно безпечні для дитини. Рекомендований вік: від 3-х років.
немає в наявності
Про іграшку
Яскравий брелок у вигляді ведмедика вироблений із екологічних матеріалів. Натуральне дерево та нетоксичні фарби – запорука безпеки для здоров’я малюка. Усі елементи тваринки поєднані червоною резинкою – усі лапки тягнуться, голова повністю обертається і також розтягується. Металевий ланцюжок із кільцем надійно закріплені на фігурці. Висота 5 см. Окрім ведмедика, німецький бренд goki пропонує брелки: жираф, котик, мавпочка, собачка і корівка. 

Використання
1. Для ключів. Завдяки брелку, зв’язка ключів, а тим більше один ключ виглядає більш помітним, менше шансів його загубити. 

2. Аксесуар на рюкзак. Брелок стане чудовим доповненням індивідуального образу малюка. Аксесуар можна закріпити на дитячому рюкзачку. 
 
Користь іграшки
Масивний брелок легше намацати в кармані або рюкзаку. Дітлахи стануть більш уважними до ключів - їм не хочеться загубити з ними свій улюблений аксесуар. Він підійматиме дитині настрій, адже має яскравий дизайн та цікаві особливості.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів