Ricoh Документ-сканер A4 fi-800R

код товару: PA03795-B001
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Ricoh Документ-сканер A4 fi-800R:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип пристрою документ-сканер
Tехнологія сканування протяжний
Тип матриці CIS /2-строчный датчик CMOS
Денне навантаження 4500 ст/день
Ч/б копіювання 40 ст/хв
Габарити 296 x 105 x 83 мм
Основні
Тип пристрою документ-сканер
Tехнологія сканування протяжний
Тип матриці CIS /2-строчный датчик CMOS
Денне навантаження 4500 ст/день
Типи друкованих носіїв папір
листівки
паспорта
ID карти
Формат файлів PDF
JPEG
TIFF
BMP
PNG
Word i Excel
Швидкісні параметри
Ч/б копіювання 40 ст/хв
Робота з оригіналами
Щільність сканируемого матеріалу 40 – 127 г/м² / автоподавач // за допомогою ручного механізму подачі: 20 – 413 г/м²
Інтерфейси
Інтерфейси USB 2.0
Особливості
Дуплекс
Додаткові
Комплектація PaperStream Capture
Фізичні
Габарити 296 x 105 x 83 мм
Вага 2 кг
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 200 мм
Висота 160 мм
Довжина 400 мм
Вага 2.85 кг
Об'єм 0.0128 м3
Протяжний двосторонній сканер документів Fujitsu fi-800R з можливістю сканування паспортів та ID карток.
27119 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Ricoh Документ-сканер A4 fi-800R:
Інтернет магазини
Comtrading
Документ-сканер A4 Fujitsu fi-800R
Exe.ua
Сканер Fujitsu fi-800R (PA03795-B001)
Mekka
Документ-сканер A4 Ricoh fi-800R (PA03795-B001)
Moyo
Документ-сканер A4 Fujitsu fi-800R (PA03795-B001)
eco-servis
Ricoh Документ-сканер A4 fi-800R
Національні мережі
24 Moyo.ua
Документ-сканер A4 Fujitsu fi-800R (PA03795-B001)
Компактні настільні документ-сканери Fujitsu

Fujitsu fi-800R – рішення для середнього бізнесу, діяльність якого пов’язана зі збиранням документів та введенням даних. Зокрема, це паспортно-візові служби, банки, лікарні, кредитні, страхові організації тощо. Сканери Fujitsu fi-800R без додаткових інструментів сканують дані паспортів, посвідчень особи та звичайних документів.

Будь-які документи без пошкоджень

Перевагою моделі fi-800R є можливість зручно сканувати посвідчення та паспорти завтовшки до 5 мм. А все завдяки тому, що документи потрібно вводити спереду, а повертаються вони в той самий спосіб. Тож не треба використовувати спеціальні конверти для сканування чи перемикати тракти.

Надійні механізми подавання паперу оснащено функцією автоматичного коригування перекосів, що вирівнює кожний документ ще до сканування, «пильнує», аби папір не застрягав у лотку, а відскановані зображення не були обрізаними.

Якість надання послуг зростає, коли вдається позбутися необхідності повторного сканування. Із fi-800R це можливо завдяки застосуванню технології активного розділення аркушів, що дуже точно відокремлює сторінки у стосі та регулює тиск на кожний аркуш відповідно до його товщини. Ця функція також запобігає пошкодженню документів.

Ніхто не любить гаяти час на очікування. Завдяки високій швидкості сканування – 40 сторінок на хвилину – fi-800R дає змогу скоротити черги та прискорити обслуговування клієнтів. Цей пристрій оснащено системою автоматичного подавання документів до 20 аркушів. Користувачу не доведеться вручну вставляти кожний аркуш, що значно підвищує продуктивність роботи.

Місце знайдеться всюди

Документ-сканер fi-800R майже вдвічі менший за розмірами, як порівняти з аналогами, що робить його вдалим рішенням для реєстраційних стійок та інших місць з обмеженим простором. Інноваційний U-подібний тракт та технологія, що автоматично виводить папір із пристрою, дають змогу обійтися без переднього лотка, завдяки чому сканер можна використовувати там, де вистачає місця лише на половину аркуша формату А4.

Можливість заощадити вільний простір – це важливий, але не єдиний аргумент на користь розмірів fi-800R. Коли сканер встановлено безпосередньо в місці обслуговування клієнтів, власник постійно бачить документи, тож не турбуватиметься щодо їхньої безпеки та захисту персональних даних.

Редагує, аналізує, сортує

Робота з документами – важлива справа, що потребує високої точності. Тож якість відсканованих зображень має бути бездоганною. У комплекті до fi-800R постачають драйвер PaperStream IP, що видаляє відбитки пальців, водяні знаки та плями із зображення, робить текст максимально розбірливим та готує його до оптичного розпізнавання. Також цей драйвер дає змогу інвертувати текст у білий колір на чорному фоні, аби його легше було прочитати.

Програмне забезпечення PaperStream Capture для автоматизації документообігу, що також є в комплекті, розпізнає зони для машинного зчитування, патч- та штрих-коди, аби автоматично називати, сортувати та розподіляти відскановані документи, а також щоб витягати інформацію для індексації. Тож сканер не лише оцифровує зображення, але й аналізує його та спрямовує інформацію до облікової системи користувачів. Це дає змогу швидко й без зайвих зусиль заповнювати профілі клієнтів.

Також завдяки PaperStream Capture сканер fi-800R автоматично визначає різні типи документів та застосовує відповідний профіль сканування, навіть коли одночасно триває робота з документами різного формату. Користувачеві більше не треба гаяти час на сортування документів перед скануванням.

Документ-сканер A4 Fujitsu fi-800R

  • Код товару: PA03795-B001
  • Технологія сканування протяжна
  • Тип матриці CIS × 2
  • Навантаження 4 500 стор./день
  • Типи носіїв папір, листівки, паспорти, ID-картки
  • Формат файлів PDF, JPEG, TIFF, BMP, PNG, Word, Excel
  • Інтерфейс USB 2.0
  • Розмір (ш × в × г) 296 × 105 × 83 мм
  • Вага 2 кг
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів