Nuvita Сумка MyMia + набір (ручки, фіксатори, ремені на коляску) [NV8801M/02F/03G]

код товару: NV8801M/02F/03G
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Nuvita Сумка MyMia + набір (ручки, фіксатори, ремені на коляску) [NV8801M/02F/03G]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип набір для сумки /(ручки,фиксаторы,ремни на коляску)
сумка
Призначення коляска
Матеріал поліестер /внутренняя часть (с полиэтиленовыми вставками)
еко-шкіра /набір ремінців (ручки, фіксатори, ремені на коляску)
XL EXTRALIGHT /корпус сумки
Колір м'ятний
Розміри 45 х 15 х 24 см (корпус)
Основні
Тип набір для сумки /(ручки,фиксаторы,ремни на коляску)
сумка
Призначення коляска
Матеріал поліестер /внутренняя часть (с полиэтиленовыми вставками)
еко-шкіра /набір ремінців (ручки, фіксатори, ремені на коляску)
XL EXTRALIGHT /корпус сумки
Колір м'ятний
Особливості водонепроникний /корпус сумки
гігієнічний і антимікробний /корпус сумки
сумка має органайзер на 7 відсіків /(одно из которых – термокарман)
деталі з цинкового сплаву та каучуку
Розміри 45 х 15 х 24 см (корпус)
Вага 0.7 кг (сумка)
Параметри упаковки
Ширина 450 мм
Висота 280 мм
Довжина 150 мм
Вага 0.50 кг
Об'єм 0.0189 м3
Сумка MyMia з з інноваційного запатентованого XL EXTRALIGHT матеріалу + набір (ручки, фіксатори, ремені на коляску).
3699 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Nuvita Сумка MyMia + набір (ручки, фіксатори, ремені на коляску) [NV8801M/02F/03G]:
Інтернет магазини
Comtrading
Сумка Nuvita MyMia мятный корпус/подкл.д.мам цвет.узор/набор(ручки,фиксаторы,ремни на коляску) эко-кожа серый
Exe.ua
Сумка Nuvita MyMia м"ятний корпус/підкл.для мам квітковий орнамент /набір(ручки,фі (NV8801M/02F/03G)
Iphouse.com.ua
Сумка Nuvita MyMia мятный корпус/подкл.д.мам цвет.узор/набор(ручки,фиксаторы,ремни на коляску) эко-кожа серый
Mekka
Сумка Nuvita MyMia ручки эко-кожа, коврик, ремни для коляски, мятно-серый (NV8801M/02F/03G)
Moyo
Сумка Nuvita MyMia мятный корпус (NV8801M/02F/03G)
Національні мережі
24 Moyo.ua
Сумка Nuvita MyMia мятный корпус (NV8801M/02F/03G)
Сумка Nuvita MyMia NV8801M/02F/03G, створена з комплектуючих:

1) надлегкого корпусу виконаного із інноваційного запатентованого XL EXTRALIGHT® матеріалу, завдяки якому сумка важить лише 700г (в тому числі і з внутрішньою частиною з усіма кишенями), і має властивості: міцний, водонепроникний, гігігєнічний та антимікробний, легко миється. Розмір корпусу: 45 х 15 х 24 см

2) внутрішної частини для мам, яка є вмістким органайзером і має 7 відділень (одне з яких – термокишеня), що дозволяє легко  розмістити, а потім і знайти в сумці все необхідне. До комплекту входить килимок для зміни підгузків. Внутрішня частина виготовлена з поліестеру із сітчастими, гумовими та поліетиленовими вставками, килимок для зміни підгузків – з поліестеру із м’яким наповнювачем, можна прасувати.

3) набору ремінців із штучної шкіри входять: ручки, фіксатори, ремені на коляску. Виготовлені із поліуретану з каучуковими та деталями із цинкового сплаву.

Подарунки малюкам від народження і до 1 року

Чим ближче Свято Миколая та Новий рік, тим частіше отримуємо запити: що подарувати сім’ям з немовлятами на новорічні та інші свята?

Існує два підходи у підборі можливих подарунків для таких родин:

Варіант 1 – подарувати щось розвиваюче-корисне для самого малюка. Наприклад:

Брязкальця, комфортери, мобілі або м’які іграшки бельгійського бренду Nattou. Виготовлені з безпечних для дітей матеріалів (про що свідчать відповідні європейські сертифікати якості) вони мають деталі, які стимулюють розвиток всіх органів чуттів немовлят:

Або неймовірно м’які іграшки французького бренда Kaloo в подарунковій упаковці, традиційні форми яких в поєднанні з інноваційними матеріалами отримали визнання у 40 країнах світу та нагороди у міжнародних конкурсах. Створені з особливою увагою до вікових потреб малюків, ці іграшки мають міцні шви та надійно закріплені дрібні деталі, що гарантує їх безпечність для дітей:

 

 

Варіант 2 – подарувати щось функціональне для полегшення побуту батьків малюка. Це може бути:

Багатофункціональна подушка для вагітних та немовлят Nuvita DreamWizard 10 в 1 (арт. NV7100BLUE, NV7100DOTS, NV7100PINK та аксесуари: NV7101BLUE, NV7101DOTS, NV7101GREY, NV7101PINK, NV7104Blue, NV7104Pink), яка отримала європейські відзнаки як кращий товар для вагітності і материнства у 2019-2020 роках.

 

 

 

Або зволожувач повітря Nuvita NV1823 з 2 змінними фільтрами: карбоновим, який очищує воду перед розпиленням, та з іонами срібла, який дезінфікує пару перед випаровуванням.

Як відомо, від сухого повітря слизові оболонки дорослих і малюків стають уразливішими для інфекцій, тому використання зволожувача допомагає запобігти їх пересушуванню і сприяє профілактиці застудних захворювань.

Прилад розрахований на 9 годин безперервної роботи у приміщенні до 25 квадратних метрів і стане у пригоді для сімей з маленькими дітьми, які дихатимуть повітрям з парою від вже очищеної води.

Чи дитячий зимовий конверт Nuvita – в залежності від серії конверти розраховані для дітей віком від 0 до 1 року чи від 0 до 3 років і призначені для вуличної температури до -7 °С, до -10°С або до -15 °С. Вироби виготовлені із вологостійких і вітрозахисних матеріалів, зберігають тепло дитини, не перегріваючи її, мають на зворотній стороні отвори під паски безпеки (підходять для автокрісел та візочків), їх можна прати в пральній машині , а моделі, що повністю розкриваються, можна використовувати, як килимки для ігор (під наглядом дорослих).

Або ж сумка-конструктор Nuvita MyMia для мам, яка відмічена європейськими батьками як найкраща сумка для подорожей і прогулянок у 2019/2020 рр, адже вона легка з водонепроникним корпусом та вмістким внутрішнім органайзером, створеним спеціально під потреби матусь, щоб можна було швидко і легко знайти необхідне:

 

 

І навіть пароварка-блендер 6 в 1 Nuvita NV1966, що має такі функції: стерилізація, підігрівач для пляшечок, пароварка, блендер, гомогенізація та функція подрібнення одразу після приготування парою, тож один прилад здатен:

Та цифрова відеоняня KX-HN3001RUW Panasonic, яка допоможе батькам спостерігати за сплячим малюком, займаючись своїми справами. Прилад працює як від мережі, так і на акумуляторах, тому його робота може не залежати від планових і екстрених відключень електромереж в країні. Час безперервної роботи в режимі тільки з включеним аудіо: 13 годин, при роботі з включеною опцією передачі відеосигналу: 5 годин:

Крім перерахованих, в асортименті ERC є набагато більше варіантів на будь-який смак і гаманець, тож можна підібрати найоптимальніший подарунок для конкретної родини.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів