Головна - Продукція та рішення для підприємств - Відеоспостереження. Розумний дім - Smart розетки, реле і мотори - Fibaro - Розумне реле RGBW Controller 2, Z-Wave, 12/24V DC, макс. 12А (6А на канал), 288Вт, чорний

Fibaro Розумне реле RGBW Controller 2, Z-Wave, 12/24V DC, макс. 12А (6А на канал), 288Вт, чорний

Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Fibaro Розумне реле RGBW Controller 2, Z-Wave, 12/24V DC, макс. 12А (6А на канал), 288Вт, чорний:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип розумне реле
Діапазон до 50 м /на открытом воздухе
до 40 м /в помещении (в зависимости от местности и сооружения)
Радіо протокол Z-Wave /(500 series chip)
Живлення 12/24В /DC
Споживання енергії 0.3 Вт
Робоча температура 0°C - 40°C
Робоча вологість від 10% до 93% /RH без конденсации
Основні
Тип розумне реле
Діапазон до 50 м /на открытом воздухе
до 40 м /в помещении (в зависимости от местности и сооружения)
Радіо протокол Z-Wave /(500 series chip)
Радіочастота 868.42 МГц
Живлення 12/24В /DC
Споживання енергії 0.3 Вт
Номінальна вихідна потужність комбіновано
12А /(сумма всех выходных каналов)
6А /максимум для одного канала
Потужність радіосигналу 1 мВт
Додатково
Робоча температура 0°C - 40°C
Робоча вологість від 10% до 93% /RH без конденсации
Фізичні
Розміри 42 x 37 x 17 мм
Габарити брутто
Ширина 70 мм
Висота 70 мм
Довжина 40 мм
Вага 0.05 кг
Об'єм 0.0002 м3
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Дайте волю своїй фантазії, коли роздумуєте про декорування вітальні або ванної кімнати. Створіть освітлення, яке буде змінюватися в залежності від погодних умов, вашого настрою або в особливих випадках. Три мільйони кольорів до ваших послуг, втілюйте свої ідеї! Контролер Fibaro RGBW – перший і єдиний в своєму роді бездротовий контролер для чотириколірних світлодіодних стрічок. Крім традиційних RGB каналів він також підтримує додатковий білий канал, який дозволяє додавати пастельні тони в колірну схему. Це пристрій може контролювати до чотирьох аналогових сенсорів.
немає в наявності
Ваш «розумний дім» реагує на все, що відбувається в ньому та інформує вас за допомогою зміни кольору світла. Використовуйте Fibaro RGBW контролер не тільки для того, щоб створити світлові сцени, а й також для інформування вас про будь-яку подію. Завдяки своїм чотирьом аналоговим входам, Fibaro RGBW Controller може бути приєднаний до чотирьох незалежних аналоговим сенсорів, які працюють в діапазоні 0-10. Використовуйте аналогові датчики для створення підсвічування ванної, яка б показала температуру води за допомогою кольору. Адаптуйте освітлення вітальні до зовнішнього світу. Допоможіть вашому Fibaro Home Center вирішити, коли почати поливати сад в залежності від сигналів датчиків вологості грунту і датчиків освітленості. Підсвічування ванній, змінюється в залежності від температури води - виключно ефектне рішення в дизайні ванної кімнати.

RGBW також допоможе вам стати художником-чарівником і створювати власні світлові візерунки. Просто виберіть відповідні кольори, встановіть їх в правильному порядку і пограйте з насиченістю, і ви отримаєте саме той світ, про який мріяли. Кожен вечір - прекрасний, чарівний момент, і ваш маленький RGBW може навіть посилити свою магію. Світло, яким він керує, може змусити зовнішність будинку виглядати як крижано-синій, як казковий замок. Освітлення саду не тільки виглядає красиво після заходу сонця, але також збільшує рівень безпеки вашого житла. Інтенсивність садових світильників може бути налаштована так, щоб змінюватися в залежності від оточуючих умов, для цього вам потрібно використовувати датчик освітленості, приєднаний до Fibaro RGBW Controller. Таким чином, коли сонце сідає пізно ввечері, підсвічування саду включиться тільки після заходу сонця. А коли сяє повний місяць, світильники будуть працювати на мінімумі, щоб заощадити електроенергію.

Fibaro RGBW Controller допоможе вам припаркувати машину так, що вона ідеально увійде в гараж, і ви можете вийти з неї і вивантажити багаж, не зіпсувавши фарбу на стінах. Ви можете створити паркувальну систему на основі світлодіодних стрічок і аналогових датчиків наближення. Колір підсвічування буде змінюватися в залежності від відстані автомобіля до стіни.

Реле Fibaro RGBW Controller 2 - універсальне реле для управління декількома видами пристроїв. Основне призначення реле - управління RGBW LED-стрічками, які живляться від 12/24В постійного струму. Так як в реле 4 канали R-G-B-W, то можна управляти 4-ма різними стрічками 1 кольору (в режимах увім-вимк, яскравість 0-100%). Також реле може керувати будь-яким навантаженням, яка підтримує 12/24В - найбільш популярний спосіб - управління клапанами водяної теплої підлоги або клапанами поливу газонів. З огляду на 4 канали, реле може управляти 4 незалежними контурами. Також можна управляти - гаражними воротами, будь-якими контакторами і т.д.

Максимальне навантаження (наприклад, галогенові лампи):
при 12 В - 144 Вт сумарно,
при 24В - 288 Вт сумарно.

В реле є 4 вхідних контакту, які можуть використовуватися як:

1) 4 класично "дзвінкові" кнопки, якими можна управляти кожним з каналів R-G-B-W, змінюючи яскравість
2) 4 аналогових входу 0-10 В - можна підключити датчики вологості, дощу, температури, тиску, рівня рідини і т.д.

 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів