ASUS Миша ROG Spatha X RGB USB/WL Black

код товару: 90MP0220-BMUA00
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики ASUS Миша ROG Spatha X RGB USB/WL Black:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип маніпулятора миша
Призначення для ігор
для ноутбука
настільний комп'ютер
Тип підключення дротове
бездротове
Інтерфейс підключення USB
Wireless
Кількість кнопок 12
Живлення акумулятор
Колір чорний
Основні
Тип маніпулятора миша
Призначення для ігор
для ноутбука
настільний комп'ютер
Тип підключення дротове
бездротове
Інтерфейс підключення USB
Wireless
DPI 19000
Особливості
Кількість кнопок 12
Живлення акумулятор
Додатково
Особливості Надійний акумулятор
On-The-Scroll
Прискорення 50G
Фізичні
Колір чорний
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 130 мм
Висота 130 мм
Довжина 190 мм
Вага 1.00 кг
Об'єм 0.0032 м3
Ігрова миша з двома режимами підключення (провідний і 2,4 ГГц) з магнітною підставкою для зарядки, 12 програмованими кнопками, високоточним сенсором ROG з дозволом 19 000 точок на дюйм, ексклюзивними роз'ємами для перемикачів, перемикачами ROG Micro Switches, кабелем ROG Paracord і підсвічуванням Aura Syncura RGB
6799 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: ASUS Миша ROG Spatha X RGB USB/WL Black:
Інтернет магазини
Darius-shop.com
Миша ігрова ASUS ROG Spatha X WL/USB Black
Itbox
Мышка ASUS Rog Spatha X Wireless/USB Black (90MP0220-BMUA00)
Mekka
Мышь ASUS ROG Spatha X RGB USB/WL Black (90MP0220-BMUA00)
Moyo
Игровая мышь ASUS ROG Spatha X WL/USB Black (90MP0220-BMUA00)
Mta.ua
Мишка Asus ROG Spatha X 90MP0220-BMUA00 Black USB
Національні мережі
24 Moyo.ua
Игровая мышь ASUS ROG Spatha X WL/USB Black (90MP0220-BMUA00)
Epicentr
Мышь Asus ROG Spatha X Wireless/USB

ROG Spatha X

Ігрова миша з двома режимами підключенням (дротовий і 2,4 ГГц) з магнітною підставкою для заряджання, 12 програмованими кнопками, високоточним сенсором ROG з роздільною здатністю 19 000 точок на дюйм, ексклюзивними роз’ємами для перемикачів, перемикачами ROG Micro Switches, кабелем ROG Paracord і RGB-підсвічуванням Aura Sync

  • 12 програмованих кнопок надають розширені можливості з налаштування
  • Два варіанти підключення: дротове та бездротове (2,4 ГГц)
  • Високоточний оптичний сенсор із роздільною здатністю 19 000 точок на дюйм, а також частотою опитування 1000 Гц як у режимі 2,4 ГГц, так і в дротовому режимі
  • До 67 годин роботи від батареї у бездротовому режимі (з вимкненим підсвічуванням)
  • Ексклюзивна конструкція роз'ємів перемикачів для налаштування рівня опору кнопок натисканню та продовження терміну служби пристрою
  • Перемикачі ROG Micro Switches забезпечують постійний опір і ресурс у 70 млн натискань
  • Шарнірний механізм забезпечує швидке спрацьовування і чіткий тактильний відгук
  • Функція DPI On-The-Scroll для швидкого налаштування чутливості
  • Кабель ROG Paracord забезпечує безперешкодне ковзання
  • Ексклюзивне програмне забезпечення Armoury Crate для легкого налаштування параметрів миші
Повний контроль у бою

Вступай у бій із ROG Spatha X! Ця ігрова миша має два режими підключення: бездротове РЧ-з’єднання, що працює на частоті 2,4 ГГц, і традиційне дротове за допомогою інтерфейсу USB-C®. Високоточний сенсор із роздільною здатністю 19 000 точок на дюйм дозволяє швидко та з надзвичайною точністю «прибирати» супротивників, а 12 програмованих кнопок спрощують керування у грі. Серед інших особливостей ROG Spatha X: ексклюзивна конструкція роз’ємів для перемикачів ROG Micro Switch, повноколірне підсвічування Aura Sync і зарядна док-станція з магнітним кріпленням.

Два режими підключення

Миша підтримує два варіанти підключення. У бездротовому режимі ROG Spatha X працює через радіочастотне з'єднання 2,4 ГГц з високою пропускною здатністю, яке забезпечує надзвичайну точність керування у грі. А якщо акумулятор розрядиться, просто підключи кабель і продовжуй гру під час заряджання, і все це без жодного впливу на швидкість відгуку.

БЕЗДРОТОВИЙ РЕЖИМ
Повністю заряджена
Середній рівень заряду
Низький рівень заряду
ДРОТОВИЙ РЕЖИМ
Висока точність

Високоточний оптичний сенсор із роздільною здатністю 19 000 точок на дюйм забезпечує неперевершену точність, необхідну для влучної стрільби.

19 000 DPI

роздільна здатність

400 IPS

макс. швидкість

50 G

макс. прискорення

До 12 програмованих кнопок

12 програмованих кнопок ROG Spatha X дають у твої руки швидкий доступ до важливих команд, при цьому шість бічних кнопок розташовані так, щоб нагадувати знакове око логотипу ROG. Розміщення кожної кнопки було ретельно продумано, тому вони знаходяться в межах зручної досяжності. Усі вони надають чіткий тактильний відгук для інтуїтивного й точного керування у грі.

Тривалий час автономної роботи

ROG Spatha X пропонує феноменальний час автономної роботи: до 67 годин ігрового часу після повного заряджання. А якщо акумулятор розрядиться – достатньо всього 15 хвилин заряджання через порт USB-C або зарядну док-станцію, щоб отримати до 12 годин* інтенсивної гри в бездротовому режимі.

*Без підсвічування Aura з вимкненим режимом інформування про рівень заряду. Фактичний час може варіюватися в реальних умовах.

15 хв заряджання
для 12 год гри
ROG Micro Switch

Миша відрізняється ексклюзивною конструкцією роз’ємів для встановлення перемикачів і новими перемикачами ROG Micro Switch із ресурсом у 70 мільйонів натискань. Додаткову довговічність забезпечує позолочене покриття роз’ємів. Згідно зі строгими стандартами якості ROG гарантується, що відхилення сили спрацьовування перемикачів у парі не перевищує 5 грамів.

70 млн

ресурс перемикачів

+/- 5 г

різниця в силі, лів./прав.

Позолочений

роз’єм

Слоти для замінних перемикачів

Завдяки спеціальній конструкції слотів, у які вставляються перемикачі основних кнопок миші, самі перемикачі можна легко замінювати. Це потрібно, щоб налаштувати рівень опору кнопок натискання або замінити перемикачі, що вийшли з ладу.

Швидке налаштування DPI

Зміна чутливості миші здійснюється «на льоту» за допомогою функції DPI On-The-Scroll. Просто натисніть та утримуйте кнопку DPI протягом трьох секунд, а потім прокручуйте коліщатко, щоб задати чутливість сенсора. Одиночне натискання на цю кнопку буде по черзі встановлювати один із чотирьох рівнів чутливості.

Примітка. Підсвічування коліщатка прокручування змінюється в залежності від вибраної чутливості.

ROG Paracord

Надзвичайно гнучкий і легкий кабель ROG Paracord менше треться по поверхні столу й тим самим менше впливає на рух миші. Крім того, порт для підключення кабелю ROG Spatha X розміщений вище, ніж у звичайних мишок, щоб між кабелем і поверхнею столу або килимка залишався простір, що зводить до мінімуму тертя кабелю й шум при його переміщенні.

Система Aura RGB

Барвисте підсвічуванням ROG Aura RGB вбудовано в логотип, коліщатко прокручування та бічні кнопки ROG Spatha X. Колір підсвічування можна вибрати практично з безмежної палітри відтінків, підтримуються також різноманітні візуальні ефекти. Крім того, параметри можна зберегти у вигляді п’яти профілів у пам’яті самого пристрою, щоб використовувати їх при підключенні до різних комп’ютерів.

Статичне

Дихання

Сплеск

Цикл

Розділ

Батарея

Веселка

Комета

Armoury Crate

Для миші ROG Spatha X пропонується інтуїтивне програмне забезпечення Armoury Crate, за допомогою якого можна налаштувати її на свій смак: вказати параметри сенсора, задати візуальні ефекти підсвічування Aura, запрограмувати кнопки тощо. Також у ньому доступні дані апаратного моніторингу, що виводяться прямо під час гри.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів