ASUS Миша ROG Chakram X Origin RGB USB/WL/BT Black

код товару: 90MP02N1-BMUA00
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики ASUS Миша ROG Chakram X Origin RGB USB/WL/BT Black:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип маніпулятора миша
Призначення для ігор
Тип підключення дротове
бездротове
Інтерфейс підключення USB
Bluetooth
Тип сенсора оптична /ROG AimPoint
Кількість кнопок 11
Живлення акумулятор
Колір чорний
Основні
Тип маніпулятора миша
Призначення для ігор
Тип підключення дротове
бездротове
Інтерфейс підключення USB
Bluetooth
Тип сенсора оптична /ROG AimPoint
Довжина проводу 2 м
DPI 100 - 36000
Особливості
Кількість кнопок 11
Живлення акумулятор
Додатково
Особливості Підсвічування RGB
Прискорення 50G
Ергономіка для правшів
Фізичні
Колір чорний
Матеріал корпуса пластик
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 160 мм
Висота 90 мм
Довжина 200 мм
Вага 0.51 кг
Об'єм 0.0029 м3
ROG Chakram X — бездротова ігрова миша з RGB-підсвічуванням, оптичним датчиком ROG AimPoint останнього покоління з чутливістю 36 000 dpi, частотою опитування 8000 Гц, трьома режимами підключення з низькою затримкою (2,4 ГГц / Bluetooth / дротовий), 11 програмованими кнопки, аналоговим джойстиком і змінними перемикачами (механічні/оптичні). Оптичний сенсор ROG AimPoint: оптичний сенсор останнього покоління з чутливістю 36 000 dpi, що ідеально підходить для ігор; частота опитування 8000 Гц для найвищої точності. Три режими підключення: гнучкість підключення за допомогою дротового USB-підключення, швидкісного бездротового підключення в діапазоні 2,4 ГГц, підключення Bluetooth® (підтримується до трьох сполучених пристроїв). Програмований джойстик: новий від’єднуваний джойстик доступний у різних розмірах для оптимального аналогового або дискретного керування. Більше можливостей керування: сім кнопок і чотирипозиційний джойстик забезпечують загалом 11 програмованих кнопок для різноманітних гарячих клавіш.
Де купити: ASUS Миша ROG Chakram X Origin RGB USB/WL/BT Black:
Darius-shop.com
ASUS Миша ROG Chakram X Origin RGB USB/WL/BT Black
Mekka
Мышь ASUS ROG Chakram X Origin RGB USB/WL/BT Black (90MP02N1-BMUA00)

ROG Chakram X Origin

ROG Chakram X — бездротова ігрова миша з RGB-підсвічуванням, оптичним датчиком ROG AimPoint останнього покоління з чутливістю 36 000 dpi, частотою опитування 8000 Гц, трьома режимами підключення з низькою затримкою (2,4 ГГц / Bluetooth / дротовий), 11 програмованими кнопки, аналоговим джойстиком і змінними перемикачами (механічні/оптичні)

  • Оптичний сенсор ROG AimPoint: оптичний сенсор останнього покоління з чутливістю 36 000 dpi, що ідеально підходить для ігор; частота опитування 8000 Гц для найвищої точності.
  • Три режими підключення: гнучкість підключення за допомогою дротового USB-підключення, швидкісного бездротового підключення в діапазоні 2,4 ГГц, підключення Bluetooth® (підтримується до трьох сполучених пристроїв).
  • Програмований джойстик: новий від’єднуваний джойстик доступний у різних розмірах для оптимального аналогового або дискретного керування.
  • Більше можливостей керування: сім кнопок і чотирипозиційний джойстик забезпечують загалом 11 програмованих кнопок для різноманітних гарячих клавіш.
  • Чудовий тактильний відгук: шарнірний механізм забезпечує швидке спрацьовування основних кнопок із чітким тактильним відгуком.
  • Миттєве налаштування DPI: функція DPI On-The-Scroll для швидкого налаштування чутливості.
  • Роз'єм Push-Fit Switch Socket II: «гаряча» заміна та сумісність із механічними перемикачами та оптичними перемикачами для налаштування рівня опору кнопок натисканню та продовження терміну служби пристрою.
  • Швидкий і плавний рух: абель ROG Paracord і тефлонові ніжки.
  • Зручна персоналізація: магнітне кріплення кнопок та кришки, а також персоналізований логотип дозволяють легко замінювати перемикачі і змінювати зовнішній вигляд миші
  • NVIDIA® Reflex: офіційно затверджена сумісність з аналізатором латентності NVIDIA Reflex для моніторингу швидкості реагування миші.
НЕПЕРЕВЕРШЕНА ШВИДКІСТЬ І ТОЧНІСТЬ

Керуйте полем бою за допомогою ігрової миші ROG Chakram X Origin. Її оптичний сенсор із роздільною здатністю 36 000 точок на дюйм і частота опитування 8000 Гц забезпечують неперевершену точність і чудове керування, яке завжди під рукою завдяки семи кнопкам і чотирипозиційному джойстику. Візьміть у руку ігрову мишу ROG Chakram X Origin та отримайте силу, з якою потрібно рахуватися.

ТОЧНІСТЬ. ШВИДКОДІЯ. КОМФОРТ.

Новий оптичний сенсор ROG AimPoint у миші ROG Chakram X Origin здатен відстежувати кожен ваш рух із неперевершеною точністю за рівня чутливості від 100 до 36 000 точок на дюйм. Він реєструє рух зі швидкістю до 650 дюймів на секунду (ips) і за прискорення до 50g, тому ваші удари будуть швидкими та ефективними. Прокладайте свій шлях до перемоги з найкращим у галузі відхиленням параметра CPI < 1% і частотою опитування до 8000 Гц*.

*Частота опитування 8000 Гц доступна лише в дротовому режимі.

36 000 DPI

РОЗДІЛЬНА ЗДАТНІСТЬ

650 IPS

МАКС. ШВИДКІСТЬ

8000 Гц

ЧАСТОТА ОПИТУВАННЯ

ТРИ ІНТЕРФЕЙСИ

Підключіть ROG Chakram X Origin будь-яким способом: за допомогою швидкісного бездротового режиму в діапазоні 2,4 ГГц, технології швидкого сполучення Bluetooth® (підтримується до трьох пристроїв) або дротового режиму USB з прискореним заряджанням.

Bluetooth

Bluetooth

USB (дротове)

USB (дротове)

2,4 ГГц

2,4 ГГц

НОВИЙ ПРОГРАМОВАНИЙ ДЖОЙСТИК

Новий джойстик* ROG Chakram X Origin дозволяє передати клавіатурні команди на зручну праву руку. Його можна використовувати як в аналоговому, так і в дискретному режимі відповідно до вашого стилю гри. Джойстик став більшим, отримав увігнуту форму та розташований ближче до долоні для кращого знаходження та контролю.

АНАЛОГОВИЙ РЕЖИМ

Аналоговий режим імітує справжній аналоговий джойстик або джойстик геймпада, що дає можливість керувати рухом однією рукою. Піднімайтеся, пірнайте або бігайте легким рухом великого пальця.

ДИСКРЕТНИЙ РЕЖИМ

Дискретний режим перетворює джойстик на кнопку з чотирма програмованими напрямками, тому він ідеально підходить для команд перезаряджання, зміни зброї, нахилу, розмови, виклику карти, прокручування вебсторінок або для виконання практично будь-яких інших дій.

ПЕРСОНАЛІЗАЦІЯ

Щоб забезпечити комфорт для користувача, до комплекту постачання входять два джойстики: короткий і довгий. Якщо ж джойстик не потрібен взагалі, можна витягти його та прикрити відповідний отвір накладкою, що додається до мишки.

ДИСКРЕТНИЙ РЕЖИМ

Дискретний режим перетворює джойстик на кнопку з чотирма програмованими напрямками, тому він ідеально підходить для команд перезаряджання, зміни зброї, нахилу, розмови, виклику карти, прокручування вебсторінок або для виконання практично будь-яких інших дій.

РОЗ'ЄМ PUSH-FIT SWITCH SOCKET II

Завдяки ексклюзивній конструкції слотів, у які вставляються 3-контантні механічні або 5-контактні оптичні перемикачі основних кнопок, перемикачі можна легко замінювати. Це потрібно, щоб налаштувати рівень опору кнопок натискання або замінити перемикачі, що вийшли з ладу.

ЧУДОВИЙ ТАКТИЛЬНИЙ ВІДГУК

Миша відрізняється ексклюзивною конструкцією роз’ємів для встановлення перемикачів і підтримує перемикачі ROG Micro Switch із ресурсом у 70 мільйонів натискань. Додаткову довговічність пристрою забезпечує позолочене покриття роз’єму. Спеціальний шарнірний механізм Chakram X Origin гарантує чудову швидкість спрацьовування та стабільність тактильного відчуття.

ШВИДКЕ НАЛАШТУВАННЯ DPI

Зміна чутливості миші здійснюється «на льоту» за допомогою функції DPI On-The-Scroll. Одиночне натискання на кнопку DPI буде по черзі встановлювати один із чотирьох рівнів чутливості.

ШВИДКИЙ І ПЛАВНИЙ РУХ

ROG Chakram X Origin комплектується надзвичайно гнучким і легким кабелем ROG Paracord, що створює менше тертя по поверхні столу, а також оснащується ніжками миші зі 100% тефлону для безперешкодного ковзання.

ШВИДКЕ НАЛАШТУВАННЯ DPI
ШВИДКЕ ЗАРЯДЖАННЯ*

15-хвилинного заряджання через роз’єм USB-C буде досить, щоб миша пропрацювала в бездротовому режимі підключення цілих 25 годин.

* Потрібен порт USB 3.2 або відповідний адаптер живлення.

ЧУДОВА АВТОНОМНІСТЬ

ROG Chakram X Origin пропонує дуже тривалий час роботи в бездротовому режимі підключення – до 114 годин після повного заряджання, що дає вам можливість змагатися на ігровій арені протягом кількох днів без дозаряджання миші.


до 114 год
ГРА

Легко. Зручно. Ексклюзивно.

ROG Chakram X Origin має безгвинтову магнітну фіксацію верхньої кришки для легкого доступу до перемикачів та свободи персоналізації.

Кнопки з магнітним кріпленням

Завдяки магнітному кріпленню кнопки миші можна легко від’єднати, щоб отримати доступ до перемикачів. Викрутка для цього не знадобиться!

Кришка з магнітним кріпленням

Верхня панель миші тримається завдяки магнітному кріпленню. Щоб її зняти, не потрібно ніяких інструментів.

Слоти для замінних перемикачів

Перемикачі основних кнопок миші можна замінити, щоб налаштувати рівень опору натискання або продовжити термін служби пристрою і разі їх виходу з ладу.

Персоналізований логотип

Логотип ROG, який гордо сяє на корпусі миші, можна замінити персоналізованою емблемою, скориставшись заготовкою з комплекту ROG Chakram X Origin.

ПІДСВІЧУВАННЯ AURA

Система повноколірного динамічного підсвічування ASUS Aura Sync ігрової миші Chakram X Origin має дев’ять зон і підтримує численні візуальні ефекти.

СТАТИКА

ДИХАННЯ

ЦИКЛ

СПЛЕСК

ВЕСЕЛКА

КОМЕТА

РОЗДІЛЕННЯ

БАТАРЕЯ

ARMOURY CRATE

Для ROG Chakram X Origin пропонується інтуїтивне програмне забезпечення Armoury Crate, за допомогою якого можна налаштувати її на свій смак: указати параметри сенсора, калібрувати ігрову поверхню, запрограмувати або перепризначити кнопки, задати візуальні ефекти підсвічування тощо.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів