Spidey Машинка Spidey Little Vehicle Hulk W1 Халк

код товару: SNF0012
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Spidey Машинка Spidey Little Vehicle Hulk W1 Халк:
Основні параметри
Повний список параметрів
Стать дитини хлопчик
дівчинка
Тип наземний транспорт
Вид машинка
Вікова група 3+
Матеріал пластик
Основні
Стать дитини хлопчик
дівчинка
Тип наземний транспорт
Вид машинка
Вікова група 3+
Фізичні
Колір синій
зелений
чорний
Матеріал пластик
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 80 мм
Висота 90 мм
Довжина 130 мм
Вага 0.14 кг
Об'єм 0.0009 м3
Мчачи містом у перервах між пригодами наші герої можуть стріляти в разі небезпеки диском з автомобілей Disc Dashers! Натиснувши на голову персонажу, автомобіль Disc Dasher стріляє диском. Кожен Disc Dasher поставляється із 2 дисками.
немає в наявності
Пригоди друзів-павучків Marvel's Spidey and his Amazing Friends

Marvel's Spidey and his Amazing Friends розповідає історію про трьох друзів-павучків, які разом формують команду «Павук» та вирушають у героїчні пригоди, щоби допомагати мешканцям міста. На своєму шляху вони зустрічають як друзів, так і ворогів. Мультсеріал, орієнтований на дошкільнят та їхні родини, демонструє важливість командної роботи та допомоги іншим, а також висвітлює теми дружби, співпраці та розв'язання проблем.

Машинка Spidey Blind Mini Vehicles в асортименті

Код товару: SNF0045

Машинка-сюрприз! Подорожуйте містом у перервах між захопливими пригодами в мініавтомобілях улюблених героїв або лиходіїв із мультсеріалу «Спайді та його друзі». В асортименті 8 видів машинок таких героїв: Спайді, Майлз Моралес, Привид-павук, Зелений гоблін, Міс Марвел, Чорна Пантера, Док Ок та Халк. Збери їх усіх!

Комплектовання: одна асортиментна машинка із серії Blind Mini Vehicles.

Spidey Little Vehicle Disc Dashers

Коди товарів: SNF0008 (Spidey W1, Спайді), SNF0012 (Hulk W1, Халк), SNF0010 (Miles Morales, Майлз Моралес), SNF0009 (Ghost Spider W1, Привид-павук), SNF0012 (Green Goblin W1, Гоблін)

Під час перегонів містом у перервах між пригодами наші герої можуть стріляти по ворожим цілям диском з автомобілів Disc Dashers. Для пострілу необхідно натиснути на голову персонажа. Кожен Disc Dasher постачають із двома дисками.

Комплектовання: машинка — 1 шт., диск — 2 шт.

М’яка ігрaшка Spidey Little Plush

Коди товарів: SNF0002 (Spidey, Спайді), SNF0003 (Ghost Spider, Привид-павук), SNF0004 (Miles Morales, Майлз Моралес)

Яскраві м’які іграшки з колекції Spidey детально відтворюють зовнішність вибраного героя. Усього в колекції три види іграшкових героїв, кожен заввишки 20 см. Збери їх усіх! Ліцензійний герой неодмінно сподобається шанувальникам пригод «Спайді та його друзів».

Висота - 20 см. Матеріал - плюш.

Машинка інерційна Spidey Pull Back Vehicle

Коди товарів: SNF0015 (Spidey, Спайді), SNF0016 (Ghost Spider, Привид-павук), SNF0017 (Spinn, Майлз Моралес)

Влаштуйте справжні перегони в стилі «драг-рейсинг» з інерційними машинками Spidey. Коли машинка набирає швидкість, передня вісь підіймається.

Особливості: інерційна машинка, підйомна передня вісь. вбудована фігурка.

Машинка Spidey Feature Vehicle 2 in 1 Spidey Stealth Strike Vehicle

Код товару: SNF0019

Спайді поспішає на допомогу! Відтворіть культові сцени з нового популярного мультсеріалу та повторіть улюблені моменти за допомогою автомобіля Web Strike «2 в 1». Ця машинка має два режими гри: Web Strike Vehicle та Web Strike Cycle. Спостерігайте, як мотоцикл Spidey Cycle вилітає з машини, натиснувши на спойлер, і матимете ще більше пригод. Помістіть Спайді в автомобіль після запуску та грайте знову.

Комплектовання: автомобіль Web Strike Vehicle, мотоцикл Web Strike Cycle.

Машинка на р/к Spidey Remote Control Vehicle Spidey RC Vehicle

Код товару: SNF0023

Врум, врум! Доброзичливий сусід Спайді тут! Усі люблять героїв мультсеріалу, особливо коли вони їздять в автомобілях. Spidey повернувся до справи й тепер має нові круті колеса для нескінченних пригод. Завдяки зручному пульту дистанційного керування легко здійснювати навіть дуже різкі маневри. Спайді стане новою улюбленою іграшковою машинкою маленького фаната мультсеріалу! Фігурку супергероя вбудовано в автомобіль. Дальність сигналу - 10 м.

Комплектовання: машинка Spidey Web Crawler RC; пульт дистанційного керування; для роботи автомобіля необхідно — 3 × АА (немає в комплекті); для роботи пульта необхідно — 2 × ААА (немає в комплекті).

Машинка-транспортер Spidey Feature Vehicle Spidey Transporter

Код товару: SNF0051

Spidey Web Transporter — іграшка зі світловими та звуковими ефектами. Цей дивовижний вебтранспортер має 12 ігрових зон, крім того, як додатковий бонус, у комплекті іграшкового набору є дві мініатюрні машинки – Spidey та Miles Morales. Запустіть Спайді або Майлза з передньої рампи, щоби почати свою місію. Задні та передні двері складані для зручного виїзду та заїзду у Web Transporter. Підніміть або опустіть важіль, щоби переміщати ліфт вгору та вниз, а також увімкнути світло та звук.

Хочете побачити Trace-E на сидінні водія? Просто відчиніть двері кабіни. Бічні двері складаються, відкриваючи доступ до ліфта, а також всередину самого транспортера. Є навіть вертолітний майданчик із підсвічуванням. Хоч у наборі міститься лише дві дивовижні мініатюрні іграшки, місця у транспортері вистачить аж для 12 друзів! Додаткові надзвичайні мініавтомобілі можна придбати окремо.

Комплектовання: машинка-транспортер Spidey Transporter; мінімашинка Mini Vehicles Miles Morales; мінімашинка Mini Vehicles Spidey; демонстраційні батарейки (3 × ААА).

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів