Головна - Побутова техніка, інструменти та товари для дому - Техніка для кухні - Для приготування напоїв - Кавоварки - Nivona - Кавамашина автоматична CafeRomatica NICR 930, 1455 Вт., резервуар для води 1.8 л., 15 Бар., сенсор, капучінатор, чорний.

Nivona Кавамашина автоматична CafeRomatica NICR 930, 1455 Вт., резервуар для води 1.8 л., 15 Бар., сенсор, капучінатор, чорний.

код товару: NICR960
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Nivona Кавамашина автоматична CafeRomatica NICR 930, 1455 Вт., резервуар для води 1.8 л., 15 Бар., сенсор, капучінатор, чорний.:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип кавоварка
Використовувана кава в зернах
мелена
Обсяг резервуара 1.8 л
Потужність 1455 Вт
Тиск 15 бар
Функції система самоочищення
регулювання температури кави
капучинатор
створення рецепта
5 рівнів регулювання міцності кави
Встроенный Bluetooth для соединения с приложением Nivona
Колір чорний
Основні
Тип кавоварка
Тип установки настільна
Використовувана кава в зернах
мелена
Обсяг резервуара 1.8 л
Потужність 1455 Вт
Тиск 15 бар
Функціональні можливості
Функції система самоочищення
регулювання температури кави
капучинатор
створення рецепта
5 рівнів регулювання міцності кави
Встроенный Bluetooth для соединения с приложением Nivona
Фізичні
Колір чорний
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 590 мм
Висота 500 мм
Довжина 400 мм
Вага 14.45 кг
Об'єм 0.1180 м3
Кофемашина автоматична Nivona CafeRomatica 960 (NICR 960) розроблена і випускається для гурманів, які цінують найменші смакові відтінки напоїв з плодів тропічних дерев. Апарат автоматично готує каву не тільки по вбудованим програмам, а й за рецептами користувача, дев'ять з яких можна записати в пам'ять.
47999 грн*
немає в наявності
Де купити: Nivona Кавамашина автоматична CafeRomatica NICR 930, 1455 Вт., резервуар для води 1.8 л., 15 Бар., сенсор, капучінатор, чорний.:
ACDC
кавамашина автоматична NIVONA CafeRomatica NICR 960 (NICR960)
Mekka
Кофемашина NIVONA CafeRomatica 2.2л, зерно + молоко, автомат.капучинатор, аторецептов - 9, черный (NICR960)
eco-servis
Nivona Кофемашина автоматическая CafeRomatica NICR 960, 1455 Вт., резервуар для воды 1.8 л., 15 Бар., сенсор, капучинатор, черный.
У моделі використовується кави в зернах і мелений, а управління нею проводиться за допомогою сенсорного дисплея з діагоналлю 5 дюймів або віддалено зі смартфону через Bluetооth. Помел зерен виконується млином безпосередньо перед приготуванням, зберігаючи весь їхній смак і аромат. Прилад дозволять вибирати п'ять ступенів міцності кави, чотири рівні температури нагріву води, а також обсяг і кількість порцій (одна або дві одночасно). Автоматична кавоварка Nivona CafeRomatica 960 (NICR 960) легко обслуговується і оснащена системою самоочищення. Естетична привабливість моделі досягається різнобарвним підсвічуванням вісьмома кольорами ємності для води і двокольорового підсвічуванням чашки.
Кавомашини NIVONA, натхнені баристами

Кава – це дещо більше, ніж просто напій. Він символізує пристрасть і спілкування, тишу і спокій, енергію і цілеспрямованість. Кожна кавомашина NIVONA неймовірно проста у використанні задля максимальної насолоди особистими моментами. Ранішнє капучино. Американо для бадьорості. Еспресо з друзями після смачного обіду.

Прокидатися, аби сповнюватися теплих відчуттів щоранку, насолоджуючись кавовими напоями із системою Flying Picture NIVONA: неймовірно легко відображати фотографії зі смартфона безпосередньо на великому дисплеї кавомашин через Bluetooth. Нехай неповторні моменти доповнить особ­лива атмосфера – ексклюзивно для моделей NIVONA 960 і 970.

Кавомашина NIVONA CafeRomatica NICR960, 2 л, зерно+мелена, автомат. капучинатор, 9 авторецептів, чорний

Кавомашина NIVONA CafeRomatica NICR970, 2,2 л, зерно+мелена, автомат.капучинатор, 9 авторецептів, чорно-срібний

Максимум задоволення

Смак є результатом правильного налаштування – зручність як дійс­ність. У моделях дев’ятої серії вдало поєднано інновації та інтуїцію, які базуються на новітніх ароматичних технологіях.

Індивідуальні дисплеї моделей надихають під час заварювання кави. До того ж можна використати застосунок, щоб адаптувати всі рецепти до кожного сорту кави відповідно до рекомендацій баристи.

Підсвічування резервуара для води – ще одна особливість, яка потішить візуала. Усе для отримання максимуму задоволення від кавового напою.

Особливості

  • Ексклюзивна функція попереднього вироблення аромату.
  • Усі функції ароматехнології в одному пристрої.
  • Функція самоочищення.
  • Створення та збереження авторських рецептів.
  • Використання зернової та меленої кави.
  • Вбудований капучинатор.
  • Регулювання міцності й температури напою.
  • Стильний дизайн з інтуїтивно зрозумілим дисплеєм і підсвічуванням контейнера для води.
  • Вбудований Bluetooth і фірмовий застосунок NIVONA.
  • Функція Flying Picture для відтворення зображень на дисплеї кавомашин.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів