Yuneec Дрон H520E RTF, ST16E, 2 Acc, EU (OFDM-Modul) без камери

код товару: YUNH520EEU
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Yuneec Дрон H520E RTF, ST16E, 2 Acc, EU (OFDM-Modul) без камери:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип дрон
Максимальна швидкість 20 м/с
Максимальна висота 500 м
Температура зберігання -10°C - 50°C
Час польоту 28 хв
Датчик Ультразвуковий
Основні
Тип дрон
Максимальна швидкість 20 м/с
Максимальна висота 500 м
Температура зберігання -10°C - 50°C
Час польоту 28 хв
Особливості літає при вітрі в 20 метрів на секунду
здатний літати та виконувати завдання навіть при відмові одного з двигунів
Макс. кутова швидкість 120 °/с
Діапазон робочих температур 0° до 40° C
Макс. швидкість зльоту 5 м/с
Камера
Сумісні камери E90 (YUNE90US)
CGOET (YUNETUS)
E30Z (YUNE30ZUS)
E10T (YUNE10TUS)
E10Tv (YUNE10TVUS)
DB2 Vision Laquianta
Літальний апарат
Тип двигуна 720 KV
Живлення моделі акумулятор /4S 6200mAh LiPo
Система уникнення перешкод
Датчик Ультразвуковий
Швидкість польоту 4 м/с
Робоче середовище Висота > 1.5 м
Відстань до перешкод < 5 м
Наземна станція
ОС Android
Канали 16
Дальність передачі 3.5km - 7km
Акумулятор 3.6V 8700mAh 31.32Wh Li-Ion
Частота 2.4Ghz
Частота відеосигналу 2.4Ghz
Формат відео 720 p
Екран 7"
Робоча температура 0°C - 40°C / 32°F - 104°F
Відео видача HDMI
Комплектація
Док-станція/зарядний пристрій SC4000 - 4H
Інше камера не входить у комплект
Розміри і маса літального апарату
Розміри 55.1x48.2x30.9 см
Колір чорний
помаранчевий
Вага 1.86 кг
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 450 мм
Висота 410 мм
Довжина 280 мм
Вага 6.60 кг
Об'єм 0.0517 м3
H520E базується на H520 з розширеним діапазоном за рахунок радіомодулів OFDM, доданим скануванням фасаду для 3D-моделювання, точністю RTK/PPK та більш потужним процесором для тих, кому необхідно додати програмне забезпечення для спеціалізованих функцій.
79998 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Yuneec Дрон H520E RTF, ST16E, 2 Acc, EU (OFDM-Modul) без камери:
Інтернет магазини
Comtrading
Дрон Yuneec H520E RTF, ST16E, 2 Acc, EU (OFDM-Modul) без камери
Exe.ua
Дрон Yuneec H520E RTF, ST16E, 2 Acc, EU (OFDM-Modul) без камери (YUNH520EEU)
Mekka
Дрон Yuneec H520E RTF, ST16E, 2 Acc, EU (OFDM-Modul) Universal Payload (YUNH520EEU)
Moyo
Гексакоптер Yuneec H520E (OFDM-Modul) Universal Payload Options (YUNH520EEU) + Unlocked
Mta.ua
Квадрокоптер (дрон) YUNEEC H520E RTF ST16E, 2 Acc, EU (OFDM-Modul) без камери
Національні мережі
24 Moyo.ua
Гексакоптер Yuneec H520E (OFDM-Modul) Universal Payload Options (YUNH520EEU) + Unlocked
Професійний безпілотний літальний апарат
Гексакоптер для професійного використання
Безперервне обертання карданного шарніра*
H520E до 330°
5 надійних, відмовостійких двигунів
Триосьовий кардан
До 28 хв польоту*
*Залежно від корисного навантаження
Можливість «гарячої» заміни камер
Висувне шасі
Вбудований 7-дюймовий сенсорний екран
Дистанційне налаштування камери
Планувальник польотів DataPilot
Радіозв’язок із дальністю дії 3 км
*H520E з функцією OFDM-радіозв’язку для розширеного діапазону дальності дії
H520E і H520E-RTK, що з’явилися на ринку в листопаді 2020 року, є останніми та найновішими моделями гексакоптерів Yuneec, які розширюють діапазон можливостей користувачів, надають більше обчислювальної потужності, забезпечують надточну навігацію та гарантують ще більшу надійність.
Розроблені для промислового використання й амбіційних професіоналів
Гексакоптери H520E/520 розроблені з огляду на інспекційну індустрію з шістьма роторними системами, що забезпечують стабільний, тонко контрольований політ. Ці БЛА оснащено об’єктивами з великою фокусною відстанню, завдяки яким вони можуть літати на більші відстані від об’єкта керування та зберігати дані, якими можна миттєво ділитися з наземної станції ST16S/E або безпосередньо у вигляді відео 4K/2K/HD або фото 20 Мп.
Надійний, стабільний і точний
Навіть за сильного вітру система БЛА Yuneec H520E/520 зберігає високий контроль польоту, що дає змогу виконувати польотні місії, коли пілотована перевірка/інспекція вважатиметься небезпечною. Ексклюзивна функція контролю повільної швидкості польоту забезпечує можливість максимального вповільнення польоту для найвищої точності відео за складних умов. Шасі H520E/520 вбирається в бік для забезпечення повного огляду на 360º, щоби зафіксувати важливі дані в польових умовах. Також окремо доступні комерційні комплексні пакети послуг.
Відсутність передавання на віддалені сервери
Ваші дані належать тільки вам. Гексакоптер H520E/520 і пульт дистанційного керування ST16S/E взаємодіють безпосередньо один із одним, тому мимовільне передавання даних на сервери в Китаї, Німеччині чи будь-якій іншій точці світу унеможливлюється. Ані дані про польоти, ані зображення, відео чи логи не пересилаються на зовнішні сервери, а залишаються тільки у вашому розпорядженні. Це гарантує оптимальний захист ваших даних.
Орбітальний політ
Орбітальний політ дає змогу H520E/520 кружляти навколо пілота/пульта дистанційного керування на визначеній користувачем відстані, завжди спрямовуючи камеру в центр кола.
Параметри корисного навантаження з можливістю гарячої заміни
Усі камери H520E/520 підтримують гарячу заміну на наших платформах БЛА, що значно заощаджує час, не вимагаючи вимкнення/перезавантаження системи США. Це також дає змогу забезпечити узгодженість зберігання даних, а не використовувати кілька пристроїв зберігання даних і місць їхнього розташування. Незалежно від того, це тепловізійне зображення, велика фокусна відстань або захоплення даних із широкофокусною відстанню, карти пам’яті можна переносити з пристрою на пристрій.
E30Z/X E90/X E10T/X CGOET/X
Універсальний контролер ST16S/E
Наземна станція або контролер ST16S/E – це комплексний передавач і приймач із повним контролем H520E/520 під час польоту, що дає змогу робити фотографії та відео з чудовою базою. Завдяки великому вбудованому 7-дюймовому екрану контролер ST16S/E на базі Android відображає кадри вашого польоту в реальному часі, усуваючи необхідність придбання та використання зовнішнього пристрою. Ви також можете використовувати ST16S/E як планувальник маршрутів польотів. Плануйте свій політ за допомогою сенсорного екрана та виконуйте політ за мапою лише одним натисканням кнопки.
Режим команди*
Завдяки командному режиму можна незалежно керувати коптером і камерою за допомогою двох систем дистанційного керування. Поки пілот продовжує керувати коптером, оператор камери може повністю зосередитися на відеоконтенті. Така співпраця значно полегшує створення творчого контенту й забезпечує не лише продюсерів фільмів, а й пожежні підрозділи, інспекторів та інших комерційних користувачів корисним і зручним інструментом для точнішого виконання індивідуальних завдань і роботи в команді.
*Будь ласка, зверніть увагу на згадані інструкції та заходи з безпеки щодо використання командного режиму наразі доступні лише з моделлю H520
YUNEEC DataPilot
Програмна система Yuneec DataPilot дає змогу користувачам ефективно й послідовно створювати ортомапи, 3D-сканування, зображення даних культур у польових умовах або на робочому столі для повторюваних траєкторій польоту, що викликаються примусово, без необхідності придбання дорогого програмного забезпечення сторонніх розробників. Місії/польоти можуть бути збережені для подальшого примусового виклику/повторного польоту або заплановані на сторонніх носіях і передані до системи керування за допомогою електронної пошти, накопичувача або карти microSD. DataPilot автоматично генерує траєкторії опитування з визначеними користувачем переднім/бічним нахилом і перехресним штрихуванням для точного виведення 3D- або великоформатного зображення. Із DataPilot також можна зберігати/кешувати мапи більшості постачальників мап для доступу до районів без підключення. Крім того, вона надає інструменти для точного розміщення пунктів маршруту навіть у районах, де немає оновлення мап місцевості.
YUNEEC UpdatePilot
Залишайтеся в курсі останніх новинок за допомогою Yuneec UpdatePilot для H520E з камерою E90X. Додаток доступний у магазині Google Play і дає змогу перевірити й автоматично оновити коптер до останньої версії програмного забезпечення. Після відкриття додатку, вибору мережі Wi-Fi та камери, ви можете шукати оновлення програмного забезпечення одним натисканням кнопки «Перевірити версію додатку», автоматично завантажувати та встановлювати останнє оновлення, якщо необхідно. Переконайтеся, що H520E увімкнено. Зауважте, що Yuneec UpdatePilot можна встановити лише на ST16S/E, а для виконання оновлень камери має бути вставлено карту microSD. Наразі Yuneec UpdatePilot доступний лише для H520E з камерою E90X.
Технічні характеристики та переваги H520E & H520E-RTK H520
Стабільність Політ за швидкості вітру 72 км/год
5 відмовостійких двигунів Виконання місії у разі виходу з ладу двигуна.
Час польоту 28 minutes
Передавання відео та телеметрії 2,4 ГГц OFDM для розширення дальності польоту до 3 км і підвищеної надійності. Wi-Fi 2,4 і 5,8 ГГц із радіусом дії 2 км.
Режим подвійного контролера Нові можливості будуть доступні в наступному оновленні. Завдяки командному режиму керувати H520 можуть один пілот і один диспетчер. Інший пілот і диспетчер можуть керувати камерою.
Підключення акумулятора 12 pin для підвищеної стабільності 6 pin-рознім
Точна навігація та RTK H520E-RTK SKU лише для обробки RTK/PPK. На основі GPS із можливістю польотів під мостами або перешкодами. RTK не реалізовано.
Базова станція RTK Сумісність із кількома виробниками через Wi-Fi (не заблоковано для жодного типу). Не реалізовано.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів