Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Segway Електросамокат GT1E, Black:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип Електросамокат
Потужність 1500 Вт
Ємність 20 а/год
Дальність ходу на одному заряді 70 км
Основні
Тип Електросамокат
Швидкісні режими 3 режими /Eco, Sport, Race
Рекомендований вік від 14 років
Електродвигун
Потужність 1500 Вт
Акумулятор
Ємність 20 а/год
Експлуатаційні параметри
Максимальна швидкість 25 км/год
Максимальна вантажопідйомність 150 кг
Дальність ходу на одному заряді 70 км
Амортизація переднє колесо
Переднє гальмо дискове
Заднє гальмо дискове
Загальні
LED екран
Особливості Вологозахист IPX4
Інтелектуальна система керування батареями
Вага 47.6 кг
Колір чорний
Розміри 148.5х65.6х130.8 см
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 340 мм
Висота 910 мм
Довжина 1620 мм
Вага 60.40 кг
Об'єм 0.5012 м3
Segway KickScooter GT1E - одна з найсміливіших моделей Segway! Ця технологічна концепція KickScooter гарантує, що у вас буде найкрутіша подорож на дорозі. Оснащений 11-дюймовими безкамерними пневматичними шинами, що самовідновлюються (з шаром желе всередині) і підвіскою з гідравлічним демпфуванням, ви відчуєте плавність ходу на оптимальній відстані. Попрощайтеся з пробками, тому що на повній зарядці GT1E має запас ходу до 70 км і розганяє вас до 25 км/год: ви швидко дістанетеся до місця призначення.
немає в наявності

Потужні неосліплюючі вогні та покажчики вкажуть вам шлях!

Щоб гарантувати безпеку всіх водіїв, KickScooter оснащений передніми, гальмівними та задніми світлодіодними ліхтарями. Передня фара є яскравим і неосліплюючим світлодіодом потужністю 9 Вт, а також світлодіодними ДХО (денні ходові вогні) під час поїздки: вони призначені для того, щоб зробити ваш автомобіль помітнішим в яскравих і денних умовах. Світлодіодний ДХО автоматично включається при запуску KickScooter. На додаток до фар, вперше в історії бренду KickScooter, GT1E оснащений передніми та задніми вбудованими індикаторами, щоб ви могли насолоджуватися безпечними поїздками на роботу. Якщо цього недостатньо, є також сертифіковані відбивачі спереду, ззаду та з боків, щоб було легше помітити в умовах низького освітлення.

Безпека та комфорт завдяки великим шинам

Segway GT1E поставляється з великими 11-дюймовими пневматичними шинами, що самовідновлюються (з желейним покриттям усередині шини), які забезпечують менший ризик проколу і вимагають менше обслуговування. Шини мають ширину протектора 92 мм, що забезпечує більш інтенсивне використання, кращу зносостійкість на будь-якій поверхні, а також більшу стійкість під час їзди. Крім комфорту вашої поїздки, ваша безпека також є нашим пріоритетом. GT1E виводить їзду на KickScooter на новий рівень завдяки двом незалежним гальмам, керованим з одного рівня: заднє колесо оснащене електронною антиблокувальною гальмівною системою (E-ABS); а переднє колесо має дискове гальмо у поєднанні з передньою та задньою двоважіловою підвіскою (аналогічно передній підвісці, що використовується в суперкарах). Поєднання цих гальм забезпечує більшу стабільність та безпеку у поїздках на роботу.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів