Janod Розвиваючий центр Вулкан Діно

код товару: J05827
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Janod Розвиваючий центр Вулкан Діно:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип іграшки розвиваюча гра
Для кого для дівчаток
для хлопчиків
Категорія розвитку моторика рук
спритність
Основні
Тип іграшки розвиваюча гра
Для кого для дівчаток
для хлопчиків
Категорія розвитку моторика рук
спритність
Рекомендований вік від 12 місяців
Фізичні
Mатеріал дерево
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 180 мм
Висота 230 мм
Довжина 180 мм
Вага 0.77 кг
Об'єм 0.0075 м3
Познайомте свою дитину зі світом динозаврів за допомогою бізіборда у вигляді вулкана від Janod. Цей багатофункціональний вулкан включає кілька ігор, які сподобаються дітям віком від 12 місяців. На передній панелі є сортувальник форм із дерев’яними отворома у вигляді динозаврів: Тиранозавра, Трицератопса та Птеранодона! Малюкам доведеться добряче подумати, щоб зрозуміти, який із динозаврів підходить у той чи інший отвір.
1359 грн*
немає в наявності
Динозаври не створюватимуть жодного шуму, коли впадуть, завдяки фетру на дні коробки. Ваша дитина зможе легко дістати деталі завдяки великому отвору збоку. На задній панелі є три шестерні, які можна обертати. Вони познайомлять малюків зі світом швидкості та допоможуть у розвитку спритності. На лівій стороні є дзеркало, яке може повеселити малюків. А на вершині вулкана є ще 2 ігри: лабіринт і рахівниця з 8 дерев’яними намистинами. Ці 5 занять допоможуть вашій дитині розвинути дрібну моторику, спритність і допитливість. Дерев'яна іграшка FSC™. Іграшка для раннього навчання дітей від 12 місяців.
Щасливе дитинство разом з іграшками Юрського періоду Janod

Ера Юрського періоду та динозаврів повертається разом із новою серією дерев’яних розвивальних іграшок Janod.

Під час гри малюкам буде цікаво поринути в доісторичну еру та дізнатися щось нове. Janod стежить за інноваціями та відповідально ставиться до потреб дітлахів, тож постійно поповнює асортимент актуальними іграшками.

Іграшки Janod сприяють розвитку дітей: повторюючи одні й ті самі рухи знову і знову, дітлахи віком від 1 року удосконалюватимуть навички, розвиватимуть концентрацію уваги та моторику. Через гру діти набуватимуть впевненості в собі та своїх діях.

Нестандартні задуми, яскравий, насичений дизайн і якісне виробництво є тим, що спонукає батьків без вагань купувати дітлахам іграшки Janod, із якими малечі дуже подобається бавитися.

Janod – французький бренд, який відомий в усьому світі якісними традиційними і водночас яскравими й оригінальними іграшками з дерева та картону для дітей віком від 12 місяців і до 9 років.

РОЗВИВАЛЬНИЙ ЦЕНТР JANOD «ДІНО ВУЛКАН»

Код товару: J05827

Розвивальний центр Janod «Діно Вулкан» містить кілька ігор, які сподобаються дітям віком від 12 місяців. На перед­ній панелі є сортувальник форм із дерев’яними отворами у формі динозаврів: тиранозавра, трицератопса та птеранодона. Динозаври не створюватимуть зайвого шуму, коли впадуть, завдяки фетру на дні коробки. Дістати деталі легко через великий отвір збоку. На задній панелі є три шестерні, що обертаються. Вони подарують дітлахам розуміння швидкості та сприятимуть розвитку спритності. Із дзеркалом на лівому боці малюки гарно повеселяться. А на вершині вулкана є ще дві гри: лабіринт і рахівниця з 8 дерев’яними намистинами. Ці 5 забавок допоможуть дитині розвивати дрібну моторику, спритність і допитливість.

  • Рекомендований вік 1+
  • Розмір 16,8 × 16,2 × 21 см

ІГРОВИЙ СТОЛИК JANOD «ДІНО ЮРСЬКИЙ ПЕРІОД»

Код товару: J05825

Ігровий столик Janod «Діно Юрський період» є поєднанням розвивальних складових у помаранчево-­блакитних відтінках, які допоможуть дітям від 12 місяців поринути до цікавого світу вулканів, динозаврів та істот, що літають. Цей стіл має 8 елементів, які сприяють розвитку моторики та концентрації уваги в дітей: трицератопс, який катається доріжкою, що стелиться під вулканом, і дзеленчить у дзвіночок; рахівниця, що складається з 10 дерев’яних намистин і птеранодона, який обертається; пірамідка у формі пальми з трьох частин; сортер, який складається з дерев’яних деталей у формі відбитку ноги та листка; дзеркало, яке обертається та відображає спотворено, щоби веселити дітлахів; яйце-брязкальце; яйце, яке, обертаючись, провокує рух маленьких яєчок, сприяючи розвитку візуалізації; шестерні, що обертаються.

Усі елементи на ігровому столику розроблені спеціально для раннього розвитку дітей: ігрові зони розділені різними кольорами для концентрації уваги; дим, що піднімається з вулкану, виготовлений із м’якого фетру, тоді як усі інші деталі вироблено з якісної деревини – абсолютна безпека для маленьких рученят.

  • Рекомендований вік 1+
  • Розмір 40 × 32 × 52,5 см

НАБІР ІЗ 4 ПАЗЛІВ JANOD «ДИНОЗАВРИ»

Код товару: J02657

Набір пазлів Janod – чудовий спосіб для маленьких дослідників ери Юрського періоду дізнатися більше про чотири види дино­заврів. Кожен пазл має різний колір на звороті, що полегшить для дитини пошук потрібних деталей. Пазли також мають різну кількість елементів: 6, 9, 12 і 16 частин. Набір виготовлено з матеріалів, які сертифіковано FSC.

  • Рекомендований вік 3+
  • Розмір 20 × 20 × 0,2 с

ТОЛОКАР JANOD «ДІНО ПОРТОЗАВР»

Код товару: J05828

Толокар Janod «Діно Портозавр» виготовлено в блакитних відтінках, за винятком помаранчевих шипів. На ньому можна кататися як вдома, так і на вулиці. Іграшка сприяє розвитку моторики, конструкцією передбачено чотири надстійкі колеса: два передні рухаються разом із головою динозавра; всі вони мають силіконові вставки, які сприяють тихій їзді. Форма сидіння (заввишки 21 см) розроблена так, щоби діти могли легко піднятися на нього й комфортно усістися. Руків’я з натуральної деревини, що стирчать із голови, допоможуть малюкам підтримувати рівновагу, коли вони вирушатимуть у самостійну пригоду, тобто відштовхуватимуться ногами. Хвіст динозавра виготовлений з ультрам’якого плюшу та додає веселощів під час їзди. Знімну частину на липкій стрічці легко чистити (можна прати вручну за 30 °C).

  • Рекомендований вік 1+
  • Розмір 57 × 30 × 46,7 см

МАГНІТНА КНИГА JANOD «ДИНОЗАВРИ»

Код товару: J02590

На перший погляд, магнітна гра «Динозаври» схожа на звичайну книжку. Однак під її обкладинкою є цікава головоломка для дітей віком від 3 до 8 років. Гра містить картки з підказками та магнітні елементи із частковим зображенням динозаврів, із яких треба складати повноцінні картинки. Діти можуть фантазувати та складати динозаврів так, як їм заманеться: відповідно до завдань на картках або за покликом фантазії. Складати картинки можна на будь-якій магнітній дошці. Практичне опаковання зумовлює легке транспортування іграшки, аби діти мали змогу розважатися не лише вдома, але й під час подорожей або прогулянки. Іграшку виготовлено з якісних матеріалів із застосуванням безпечних для здоров’я фарб. Набір складається із 40 магнітів і 10 карток із зображенням динозаврів.

  • Рекомендований вік 3+
  • Розмір 19 × 4 × 26 см

МАГНІТНА КАРТА СВІТУ JANOD «ПЛАНІСФЕРА ДИНОЗАВРІВ»

Код товару: J05836

Магнітну карту світу Janod «Планісфера динозаврів», що охоплює 50 їхніх видів, розроблено для допитливих дітлахів, які цікавляться Юрським періодом. Любителі динозаврів можуть піти слідами тварин по всьому світу. Усі динозаври мали власне середовище існування, а ця мапа є цікавим способом дізнатися назви вимерлих екземплярів і де їх було знайдено. Діти віком від 7 років зможуть поступово розташувати магніти в потрібних місцях завдяки заштрихованим силуетам на карті. На плакаті зазначено назви видів, щоби дітлахи могли з головою поринути в дослідження: можна відшукати T-Rex і трицератопса на додачу до менш відомих стегозаврів, птеранодонів і птеродактилів. Розмір карти становить 65 × 40 см, її можна повісити на стіну за допомогою шнурка.

  • Рекомендований вік 7+
  • Розмір 65 × 40 × 1 см
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів