Головна - Побутова техніка, інструменти та товари для дому - Велика побутова техніка - Винні шафи - Philco - Холодильник для вина, 85 х 59,5 х 57, холод.відд.-135л, зон - 2, бут-46, диспл, підсвітка, чорний

Philco Холодильник для вина, 85 х 59,5 х 57, холод.відд.-135л, зон - 2, бут-46, диспл, підсвітка, чорний

код товару: PW46GDFB
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Philco Холодильник для вина, 85 х 59,5 х 57, холод.відд.-135л, зон - 2, бут-46, диспл, підсвітка, чорний:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип компресорний
Місткість пляшок ( ки ) 46
Клас енергоспоживання G
Об`єм 135 л
Кількість температурних зон 2
Мін. температура 5 °С /верхня зона
12 °С /нижня зона
Макс. температура 20°С /нижня зона
12 °C /верхня зона
Можливості можливість повороту дверей
вбудована ручка /бічна
блокування панелі керування від дітей
активний вентилятор
місткість полиці: 20 кг
потрійне скло з УФ-фільтром
зимовий догляд (обігрівач PTC) - система захисту від замерзання
жодних ударів та вібрацій
знімний плінтус
підходить для вбудовування
Двері скло /із чорною рамою шириною 48 мм
Внутрішнє освітлення світлодіодне
Дисплей
Колір чорний
Матеріал полиць дерев'яні /із бука
Рівень шуму 40 дБ
Габарити ( ВxШxГ ) 81.3-85 х 59.5 х 57 см
Основні
Тип компресорний
Місткість пляшок ( ки ) 46
Клас енергоспоживання G
Об`єм 135 л
Кількість температурних зон 2
Мін. температура 5 °С /верхня зона
12 °С /нижня зона
Макс. температура 20°С /нижня зона
12 °C /верхня зона
Споживана потужність 156 Вт
Клімат клас N-ST
Функції
Можливості можливість повороту дверей
вбудована ручка /бічна
блокування панелі керування від дітей
активний вентилятор
місткість полиці: 20 кг
потрійне скло з УФ-фільтром
зимовий догляд (обігрівач PTC) - система захисту від замерзання
жодних ударів та вібрацій
знімний плінтус
підходить для вбудовування
Додатково
Кількість полиць на напрямних 6 /5 телескопічних напрямних із шарикопідшипниками
Двері скло /із чорною рамою шириною 48 мм
Внутрішнє освітлення світлодіодне
Дисплей
Вугільний фільтр
Фізичні
Колір чорний
Матеріал полиць дерев'яні /із бука
Рівень шуму 40 дБ
Габарити ( ВxШxГ ) 81.3-85 х 59.5 х 57 см
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 660 мм
Висота 880 мм
Довжина 630 мм
Вага 47.00 кг
Об'єм 0.3659 м3
Система захисту від замерзання: за допомогою обігріву PTC – внутрішня температура автоматично збільшується при зниженні зовнішньої температури навколишнього середовища, що знижує споживання енергії, водночас ця функція запобігає запотіванню дверного скла.
G
Клас енергоефективності
40125 грн*
немає в наявності
Де купити: Philco Холодильник для вина, 85 х 59,5 х 57, холод.відд.-135л, зон - 2, бут-46, диспл, підсвітка, чорний:
Mekka
Холодильник Philco для вина, 85 х 59,5 х 57, холод.отд.-135л, зон - 2, бут-46, диспл, подсветка, черный (PW46GDFB)
Зберігайте вино правильно з Philco

Поціновувачі вина знають, що цей напій не можна зберігати у звичайному холодильнику. На це є причини.

По-перше, температура для вина має бути набагато вищою, ніж для продуктів. Якщо вино планують зберігати не більше як півтора року, то допустимою є температура від +16 до +18 °C. За такої температури напій дозріває швидше, ніж за 10-12 °C, але він трохи програватиме за смаковими якостями. За температури від +8 до +10 °C вино не розвивається. Оптимальна температура для зберігання вина – від +10 до +14 °C.

По-друге, вино не зносить вплив світла. Завдяки суцільним дверцятам або дверцятам із тонованим склом винна шафа «врятує» від шкідливих ультра­фіолетових променів, які порушують процес старіння алкогольного напою.

По-третє, мікровібрації побутового холодильника можуть призвести до утворення осаду. Для цього винні шафи оснащують спеціальними компресорами та вентиляторами з низьким рівнем вібрацій. Дерев’яні полиці також добре впораються з поглинанням незначних коливань.

Вологість і положення під час зберігання

Інший важливий аспект: холодильник для вина має убезпечити напої від окислення, тобто від потрапляння повітря в пляшки. Найчастіше це стається через розсихання пробки. Аби цьому запобігти, вино зберігають лежачи або під кутом.

Звичайний холодильник не може підтримувати необхідний рівень вологості, що також є важливим для зберігання вина: оптимальний діапазон воло­гості – у межах 50-75 %. Якщо ж її рівень нижчий, пробка висохне та почне пропускати повітря ­всередину, тоді як за високої вологості пробка може запліснявіти.

Винна шафа для дому

Винотеки Philcо оснащені унікальною технологією, яка забезпечує постійну циркуляцію повітря всередині, завдяки чому винні шафи підтримують оптимальну температуру в усіх зонах, тож і пляшки вина можуть «відпочивати» там, як у винному льосі.

Винні холодильники для дому бувають компресорні й термоелектричні, можуть різнитися за розміром і способом встановлення (окремо стоячі або вбудовані). Також такі пристрої можуть мати кілька температурних зон. Зазвичай виробники вказують максимальну кількість пляшок, що вміщує винотека. Умовним мірилом є стандартна пляшка «Бордо» об’ємом 0,7 л.

Термоелектричні холодильники вирізняються низькою вартістю, браком вібрацій і шуму. Але такі винні шафи не згодяться для вбудовування в нішу. Їх також не використовують для довгострокового зберігання вина. Здебільшого вони мають невеликий розмір: приблизна ємність становить 50 л – вдасться вмістити до 12 пляшок.

Якщо бажаєте зберігати білі вина окремо від червоних або довести напій до потрібної ­температури перед подаванням, то варто придивитися до шафи з кількома зонами охолодження.

Переваги вбудованих моделей

Більшість користувачів віддає перевагу винній шафі, яку вбудовують. Це і зручніше, і естетичніше. Встановлюють холодильники зазвичай або під стільницею, або в ніші на висоті, комфортній для відкривання. Для вбудовування в меблі згодяться холодильники саме з компресорами. Перевагами таких пристроїв можна вважати надійність та ефективність процесу охолодження, а недоліками – шум і вартість.

Важливо! Винна шафа підтримує сталу температуру, адже компресор не відключається на певний час, тому енергоспоживання таких холодильників є доволі високим.

Винотека Philco PW 38 GDFB

PW 38 GDFB – двозонна винна шафа, яка вміщує 38 пляшок, має дверцята із замками. Її можна вбудувати в кухонний гарнітур або встановити окремо.

Холодильник для напоїв підтримує бажаний температурний режим у діапазоні від +5 °C до +20 °C у двох зонах. Модель оснащено потрійними скляними дверцятами із захистом від УФ-випромінювання та компресором для зменшення вібрації. Крім того, PW 38 GDFB має функцію Winter Care – систему захисту для запобігання обледенінню. Система Frost-free: за допомогою нагрівального елемента PTC температура всередині автоматично підвищується в разі зниження температури довкілля, зменшую­чи споживання електроенергії. Водночас ця функція запобігає запотіванню скла дверей.

Винотека Philco PW 166 GD

PW 166 GD – двозонна винна шафа із сенсорним керуванням, яка вміщує 166 пляшок вина й оснащена цифровим індикатором заданої температури, стане ефектним доповненням до інтер’єру.

Винотека має потрійні скляні дверцята із замком і захистом від ультрафіолетових променів і дисплей. Також конструкцією передбачено компресор для зменшення вібрації та нагрівач для компенсації перепадів температури довкілля. До того ж модель оснащена функцією Winter Care – системою захисту для запобігання обледенінню.

Якщо цінуєте гарні вина та полюбляєте привозити з подорожей кілька пляшок або колекціонуєте цей напій, холодильник для зберігання стане вигідною купівлею. Винна шафа не тільки допоможе зберігати смакові якості напою впродовж тривалого часу, але й дасть змогу його благородно зістарити..

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів