Головна - Побутова техніка, інструменти та товари для дому - Техніка для краси та здоров'я - Техніка для здоров'я - Масажери та аксесуари - Beurer - Масажна подушка для плечей, шиї, спини та ніг, від мережі, 1,41кг, 4 головки шиацу, підігрів, автовимкн., червоно-сірий

Beurer Масажна подушка для плечей, шиї, спини та ніг, від мережі, 1,41кг, 4 головки шиацу, підігрів, автовимкн., червоно-сірий

код товару: MG_149
Попереднє
Наступне
Універсальна масажна подушка шиацу Beurer. Ергономічний дизайн подушки - її форма ідеально прилягає до тіла. Масаж плечей, шиї, спини та ніг. Додаткова функція обігріву і підсвічування вмикається окремим натисканням кнопки включення. Чотири масажні головки обертаються попарно вліво і вправо, автоматично змінюючи напрям обертання. Дарують приємний заспокійливий і розслаблюючий масаж. Поверхня подушки імітує шкіру, практична у використанні. Масажна подушка німецької якості - найкращий подарунок.
5119 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити Beurer Масажна подушка для плечей, шиї, спини та ніг, від мережі, 1,41кг, 4 головки шиацу, підігрів, автовимкн., червоно-сірий: 
Інтернет магазини
Массажная подушка Beurer для плеч, шеи, спины и ног, от сети, 4 головки шиацу, подогрев, автооткл., вес - 1.41кг, красно-серый (MG_149)
Массажная подушка Beurer MG 149
Масажер Beurer MG 149 Gray
Массажная подушка для плеч, шеи, спины и ног Beurer MG_149
Національні мережі
Массажная подушка Beurer MG 149
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів