Головна - Побутова техніка, інструменти та товари для дому - Велика побутова техніка - Винні шафи - Philco - Холодильник для вина, 177х59.5х68, холод.відд.-418л, зон - 1, бут-166, диспл, підсвітка, чорний

Philco Холодильник для вина, 177х59.5х68, холод.відд.-418л, зон - 1, бут-166, диспл, підсвітка, чорний

код товару: PW166GD
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Philco Холодильник для вина, 177х59.5х68, холод.відд.-418л, зон - 1, бут-166, диспл, підсвітка, чорний:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип компресорний
Місткість пляшок ( ки ) 166
Клас енергоспоживання G
Об`єм 418 л
Кількість температурних зон 2
Управління сенсорне
Мін. температура 5 °С
Макс. температура 20°С
Можливості компресорне охолодження
Кількість полиць 14
Двері скло
Внутрішнє освітлення
Замок
Дисплей
Колір чорний
Матеріал полиць дерев'яні
Рівень шуму 40 дБ
Габарити ( ВxШxГ ) 177 x 59.5 x 68 см
Основні
Тип компресорний
Місткість пляшок ( ки ) 166
Клас енергоспоживання G
Об`єм 418 л
Кількість температурних зон 2
Управління сенсорне
Мін. температура 5 °С
Макс. температура 20°С
Клімат клас N-ST
Клас шуму C
Функції
Можливості компресорне охолодження
Додатково
Кількість полиць 14
Кількість полиць на напрямних 5 /телескопічних висувних на шарикопідшипниках
Двері скло
Річне споживання енергії 192 кВтг
Внутрішнє освітлення
Замок
Дисплей
Вугільний фільтр
Додатково Зміна напрямку відкривання дверей
Фізичні
Колір чорний
Матеріал полиць дерев'яні
Місткість полиці 20 кг
Рівень шуму 40 дБ
Габарити ( ВxШxГ ) 177 x 59.5 x 68 см
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 760 мм
Висота 1920 мм
Довжина 640 мм
Вага 110.00 кг
Об'єм 0.9339 м3
Двозонна компресорна винна шафа Philco PW 166 GD із сенсорним керуванням на 166 пляшок вина, оснащена цифровим дисплеєм із заданою температурою, стане вражаючим доповненням вашого інтер'єру.
G
Клас енергоефективності
75999 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Philco Холодильник для вина, 177х59.5х68, холод.відд.-418л, зон - 1, бут-166, диспл, підсвітка, чорний:
Інтернет магазини
Itbox
Холодильник Philco PW166GD
Mekka
Холодильник Philco для вина, 177х59.5х68, холод.отд.-418л, зон - 1, бут-166, диспл, подсветка, черный (PW166GD)
Moyo
Винный шкаф Philco PW166GD
brain.com.ua
Холодильник Philco PW166GD
Національні мережі
24 Moyo.ua
Винный шкаф Philco PW166GD
Epicentr
Винный шкаф Philco PW166GD
У винній шафі Philco смак чудових вин буде як уві сні. І ваші гості відчують те ж саме після першого келиха. Винна шафа оснащена дверцятами з потрійним склінням і захистом від ультрафіолету, спеціально розміщеним компресором для зниження вібрацій, нагрівачем, що компенсує коливання температури довкілля, і дисплеєм.

У цій моделі передбачена функція Winter Care - система захисту від замерзання, що запобігає утворенню інею. Двері винного льоху оснащено замком.

Система захисту від замерзання: завдяки використанню PTC-нагрівача внутрішня температура автоматично підвищується в разі зниження зовнішньої температури довкілля, що знижує споживання електроенергії, а дана функція запобігає появі роси на склі дверей.

  • DuoZone
  • Компресорне охолодження
  • Біле світлодіодне освітлення
  • Сенсорний екран
  • Сенсорний контроль роботи
  • Блокування панелі керування від дітей
  • Інтегрована бічна ручка
  • Стелажі: дерев'яні з бука 14 шт
  • Висувні полиці - 5 телескопічних висувних на шарикопідшипниках
  • Місткість полиці: 20 кг
  • Можливість повороту дверей
  • Дверне скло - потрійне скло з УФ-захисним фільтром
  • Winter Care (PTC Heater) - безморозна система
  • Активний вентилятор
  • Без ударів і вібрацій
  • Замок
  • Вугільний фільтр
  • Також підходить для вбудовування
  • Конструкція дверей: повністю скляні двері з чорною рамою шириною 48 мм
Зберігайте вино правильно з Philco

Поціновувачі вина знають, що цей напій не можна зберігати у звичайному холодильнику. На це є причини.

По-перше, температура для вина має бути набагато вищою, ніж для продуктів. Якщо вино планують зберігати не більше як півтора року, то допустимою є температура від +16 до +18 °C. За такої температури напій дозріває швидше, ніж за 10-12 °C, але він трохи програватиме за смаковими якостями. За температури від +8 до +10 °C вино не розвивається. Оптимальна температура для зберігання вина – від +10 до +14 °C.

По-друге, вино не зносить вплив світла. Завдяки суцільним дверцятам або дверцятам із тонованим склом винна шафа «врятує» від шкідливих ультра­фіолетових променів, які порушують процес старіння алкогольного напою.

По-третє, мікровібрації побутового холодильника можуть призвести до утворення осаду. Для цього винні шафи оснащують спеціальними компресорами та вентиляторами з низьким рівнем вібрацій. Дерев’яні полиці також добре впораються з поглинанням незначних коливань.

Вологість і положення під час зберігання

Інший важливий аспект: холодильник для вина має убезпечити напої від окислення, тобто від потрапляння повітря в пляшки. Найчастіше це стається через розсихання пробки. Аби цьому запобігти, вино зберігають лежачи або під кутом.

Звичайний холодильник не може підтримувати необхідний рівень вологості, що також є важливим для зберігання вина: оптимальний діапазон воло­гості – у межах 50-75 %. Якщо ж її рівень нижчий, пробка висохне та почне пропускати повітря ­всередину, тоді як за високої вологості пробка може запліснявіти.

Винна шафа для дому

Винотеки Philcо оснащені унікальною технологією, яка забезпечує постійну циркуляцію повітря всередині, завдяки чому винні шафи підтримують оптимальну температуру в усіх зонах, тож і пляшки вина можуть «відпочивати» там, як у винному льосі.

Винні холодильники для дому бувають компресорні й термоелектричні, можуть різнитися за розміром і способом встановлення (окремо стоячі або вбудовані). Також такі пристрої можуть мати кілька температурних зон. Зазвичай виробники вказують максимальну кількість пляшок, що вміщує винотека. Умовним мірилом є стандартна пляшка «Бордо» об’ємом 0,7 л.

Термоелектричні холодильники вирізняються низькою вартістю, браком вібрацій і шуму. Але такі винні шафи не згодяться для вбудовування в нішу. Їх також не використовують для довгострокового зберігання вина. Здебільшого вони мають невеликий розмір: приблизна ємність становить 50 л – вдасться вмістити до 12 пляшок.

Якщо бажаєте зберігати білі вина окремо від червоних або довести напій до потрібної ­температури перед подаванням, то варто придивитися до шафи з кількома зонами охолодження.

Переваги вбудованих моделей

Більшість користувачів віддає перевагу винній шафі, яку вбудовують. Це і зручніше, і естетичніше. Встановлюють холодильники зазвичай або під стільницею, або в ніші на висоті, комфортній для відкривання. Для вбудовування в меблі згодяться холодильники саме з компресорами. Перевагами таких пристроїв можна вважати надійність та ефективність процесу охолодження, а недоліками – шум і вартість.

Важливо! Винна шафа підтримує сталу температуру, адже компресор не відключається на певний час, тому енергоспоживання таких холодильників є доволі високим.

Винотека Philco PW 38 GDFB

PW 38 GDFB – двозонна винна шафа, яка вміщує 38 пляшок, має дверцята із замками. Її можна вбудувати в кухонний гарнітур або встановити окремо.

Холодильник для напоїв підтримує бажаний температурний режим у діапазоні від +5 °C до +20 °C у двох зонах. Модель оснащено потрійними скляними дверцятами із захистом від УФ-випромінювання та компресором для зменшення вібрації. Крім того, PW 38 GDFB має функцію Winter Care – систему захисту для запобігання обледенінню. Система Frost-free: за допомогою нагрівального елемента PTC температура всередині автоматично підвищується в разі зниження температури довкілля, зменшую­чи споживання електроенергії. Водночас ця функція запобігає запотіванню скла дверей.

Винотека Philco PW 166 GD

PW 166 GD – двозонна винна шафа із сенсорним керуванням, яка вміщує 166 пляшок вина й оснащена цифровим індикатором заданої температури, стане ефектним доповненням до інтер’єру.

Винотека має потрійні скляні дверцята із замком і захистом від ультрафіолетових променів і дисплей. Також конструкцією передбачено компресор для зменшення вібрації та нагрівач для компенсації перепадів температури довкілля. До того ж модель оснащена функцією Winter Care – системою захисту для запобігання обледенінню.

Якщо цінуєте гарні вина та полюбляєте привозити з подорожей кілька пляшок або колекціонуєте цей напій, холодильник для зберігання стане вигідною купівлею. Винна шафа не тільки допоможе зберігати смакові якості напою впродовж тривалого часу, але й дасть змогу його благородно зістарити..

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів