Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові набори - Infinity Nado - Дзиґа VI Deluxe Pack Небесний Лорд (Skylord)

Infinity Nado Дзиґа VI Deluxe Pack Небесний Лорд (Skylord)

код товару: EU654232
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Новинка
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Infinity Nado Дзиґа VI Deluxe Pack Небесний Лорд (Skylord):
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид Дзига Nado
Стать хлопчик
Вікова група 5+
Матеріал метал
пластик
Основні
Тип Ігровий набір
Вид Дзига Nado
Стать хлопчик
Вікова група 5+
В комплекті інструкція
дзиґа
лаунчер
кріплення на пояс
Особливості Батарейки типу ААА /2 шт (до комплекту не входять)
Пакування преміум класу
Фізичні
Матеріал метал
пластик
Розміри упаковки 52 х 20 х 8 см
Гарантія
Гарантія 14 днів
Infinity Nado VI серії Deluxe Pack – дзиґа нового VI покоління зазнала значних удосконалень, зокрема є можливість вибирати характер поведінки дзиґи на арені. З огляду на це незабутні емоції від ще більш видовищних і цікавих поєдинків гарантовано! Абсолютно нова система запуску дзиґи на арену реалізована за допомогою епічного лаунчера у формі меча, пускова система якого гарантує контрольований швидкісний старт з одночасним обертанням.
Де купити: Infinity Nado Дзиґа VI Deluxe Pack Небесний Лорд (Skylord):
Скарби (ckapbu.com)
Волчок Auldey EU654232 Nado VI Deluxe Pack Небесный Лорд
Лаунчер-меч Deluxe
Новий пусковий пристрій – колекційний бойовий меч. Окрім дизайну, змін зазнав спосіб встановлення і прискорення дзиґи. Відтепер встановлення і фіксація дзиґи в лаунчері ще простіша, а прискорення відбувається за новим принципом, що забезпечує високий рівень контролю і приголомшливу потужність запуску. Також удосконалено пусковий пристрій: його оснащено механізмом, за допомогою якого можливий запуск дзиґи як за часовою стрілкою, так і проти, – ще більше комбінацій для переможної стратегії. Крім того, меч може похизуватися світловими ефектами! Завдяки додатковому кріпленню меч Deluxe можна зручно закріпити на поясі.

Вдосконалена дзиґа Небесний Лорд
Оновлена дзиґа серії Deluxe Pack має покращені атакувальні особливості. Завдяки технологічній конструкції дзиґа має функцію дворівневої атаки: під час зіткнення з Nado супротивника дзиґа трансформується, активуючи три атакувальні елементи, після чого висувається аватар Nado. Застосовуючи унікальну функцію дворівневої атаки, перемоги стануть ще більш епічними й видовищними.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів