Технічні характеристики Microsoft Windows 11 Pro Upgrade:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ліцензія
Платформа MS Windows
Термін дії ліцензії необмежений
Основні
Тип ліцензія
Платформа MS Windows
Термін дії ліцензії необмежений
Ліцензія на оновлення Windows 11 Pro призначена для малого та середнього бізнесу і дає змогу керувати пристроями та програмами, захищати бізнес-дані, полегшувати віддалену та мобільну роботу, а також використовувати переваги хмарних технологій для вашої організації.
8976 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Microsoft Windows 11 Pro Upgrade:
Comtrading
Программный продукт Microsoft Windows 11 Pro Upgrade
Mekka
ПП Microsoft Windows 11 Pro Upgrade (DG7GMGF0D8H4-0004)
Mta.ua
Програмне забезпечення Microsoft Windows 11 Pro Upgrade
Скарби (ckapbu.com)
ПО Microsoft Windows 11 Pro Upgrade (DG7GMGF0D8H4-0004)
Windows 11 Pro має засоби захисту корпоративного рівня, які допоможуть захистити ваші дані, а також проста в налаштуванні та управлінні для кількох користувачів. Вона працює на всіх пристроях, щоб ви могли залишатися мобільними, і легко інтегрується з Office 365 (передплата продається окремо) - об'єднуючи вашу команду для підвищення продуктивності.

Рекомендується придбати ліцензію на оновлення до Windows Pro - оновити Windows 7/8/8.1/10 до Windows 10 Pro або Windows 11 Pro.

ПРИМІТКА: Вимоги до оновлення та підтримувані функції див. у специфікаціях пристрою з Windows 11. Деякі функції потребують додаткового обладнання. Інсталяція носія Windows 11 на ПК, який не відповідає мінімальним системним вимогам Windows 11, не рекомендується і може призвести до проблем із сумісністю. Якщо ви продовжите інсталяцію Windows 11 на комп'ютер, який не відповідає вимогам, такий комп'ютер більше не підтримуватиметься та не матиме права отримувати оновлення. Пошкодження комп'ютера через відсутність сумісності не покриваються гарантією виробника.

Для здійснення продажів та основні положення щодо продукції CSP, прохання ознайомиться з  Пам’яткою продавцеві Microsoft CSP за посиланням.

Умови постачання

  • Для продажу ПП Microsoft CSP Партнеру необхідно підписати з І-Ар-Сі Договор ПЗМ/50 та мати статус партнера Microsoft CSP Inderect Reseller.
  • Електронне постачання, документально оформлюється Актом на розповсюдження невиключних прав (субліцензій). Акт формується 12 числа наступного місяця.
  • Доступ для Замовника до ліцензій буде надано в обліковому записі Microsoft 365 протягом 15 хвилин після виконання замовлення.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів