Новий та інноваційний бренд PowerVision

Головна Новини Новий та інноваційний бренд PowerVision
29.08.2017

Поспішаємо повідомити про розширення портфелю компанії ERC новим та інноваційним брендом PowerVision!

ERC стала ексклюзивним дистриб’ютором на території України інноваційних продуктів компанії PowerVision Robot Inc.

Компанія PowerVision Group заснована в 2012 році. Місія компанії: "інновації в майбутньому". PowerVision Group є світовим лідером у галузі технологій, що спеціалізуються на продуктах та сервісах, пов'язаних з БЛА, включаючи інтелектуальні дрони, візуалізацію та прогнозування даних, віртуальну та доповнену реальність.

Штаб-квартира компанії знаходиться в Пекіні, Китай. Група компаній PowerVision має науково-технічні центри та філіали в Шанхаї, Шеньчжені, Гонконгу, Янчжоу, Силіконовій долині, Бостоні, Хельсінкі, Франкфурті та Перті. Зібравши глобальні ресурси та інтегруючи їх в інноваційний процес, PowerVision значно прискорила своє зростання.

Як компанія, яка володіє широкими лініями виробництва безпілотних літальних апаратів у Китаї, PowerVision успішно реалізує свої досягнення  у багатьох галузях промисловості. Зібравши глобальні ресурси з досліджень і розробок, та власну основну компетенцію, PowerVision має саморозвинені безпілотні вертольоти, дельтаплани, мультикоптерні системи, підводні дрони та відповідні системи управління польотами. Ці продукти широко використовувалися в таких галузях як енергетика, транспорт, землеустрій, аерофотозйомка, сільське господарство та енергетика.

Наразі асортимент компанії включає як споживчі, так і промислові рішення, а саме: інноваційний квадрокоптер з надлегким керуванням та камерою 4К – PowerEgg.

Детальніше за посиланням

Промовідео:

Професійний квадрокоптер з надтривалим польотом та змінною оптикою - PowerEye.

Промовідео:

Незабаром у наявності!

Революційний підводний дрон з функцією VR – PowerRay.

Промовідео:

Незабаром у наявності!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів