Автономні VR гарнітури на CES 2018: занурення у віртуальні світи без перешкод!

Головна Новини Автономні VR гарнітури на CES 2018: занурення у віртуальні світи без перешкод!
15.01.2018

На виставці CES2018 одразу декілька компаній представили свої нові гарнітури віртуальної реальності: оновлена Vive Pro від HTC, Mirage Solo від Lenovo та спільний продукт від Oculus та Xiaomi - Oculus Go. Усі гарнітури відрізняються своєю автономністю, чудовою якістю зображення та ще кращим відчуттям занурення у віртуальні світи.

HTC Vive Pro

Оновлена версія гарнітури HTC Vive отримала назву Vive Pro. Виробник змінив дизайн наголов'я: додав вбудовані навушники, інтегрував два мікрофона та дві камери на лицьовій панелі. Шолом оснащений двома AMOLED 3.5" екранами. Роздільна здатність зображення значно покращилась і тепер складає 2880х1600 (1400х1600 для кожного ока) – на 78% більше, ніж у попередньої моделі. Щільність розташування пікселів на 37% більше - 615 ppi. Кут поля огляду 110°.

Бездротовий адаптер Vive Wireless Adaptor із технологією Intel WiGig дозволить використовувати гарнітуру автономно.

Lenovo Mirage Solo

Перший автономний VR-шолом, створений на базі Google Daydream. Шолом оснащений дисплеями 5,5” із загальною роздільною здатністю 2560х1440 пікселів та кутом поля огляду у 110°. Разом з гарнітурою була представлена і Lenovo Mirage Camera із технологією VR180.

Як повідомляє виробник, саме такий союз дозволить отримати вражаючий та незабутній VR досвід.

Технологія WorldSense допомагає точно відстежувати рухи у просторі, а VR180 дозволяє знімати 180° відео, які потім можна переглядати у шоломі.

Oculus Go

Oculus разом із Xiaomi представили спільний продукт Oculus Go.

Для ринку Китаю пристрій вийде під назвою Xiaomi Mi VR Standalone.

VR-шолом позиціонується як власний портативний театр. Пристрій отримав два LCD-дисплея, вбудовані динаміки та рознім для навушників. Як і вищезгадані моделі, Oculus Go повністю автономний.

Товари з публікації
код товару: 99HALN007-00
немає в наявності
 
Варто тільки надіти шолом віртуальної реальності HTC VIVE, як реальний світ поступається місцем фантастичним відчуттям. Тобі доступні як гри для приміщень, наприклад, настільний теніс або більярд, так і цілі світи, що поєднують найрізноманітніші жанри. Технологія SteamVR Tracking, приголомшлива графіка, кут огляду 110˚, інтуїтивно зрозуміла система управління і сверхточная зворотний зв'язок - все це відповідає за створення неперевершеного рівня занурення у віртуальне середовище.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів