Tenda AC6: п’яте покоління wi-fi пристроїв

Головна Новини Tenda AC6: п’яте покоління wi-fi пристроїв
03.09.2018

Tenda випустила на ринок оновлену версію смарт-маршрутизатора AC6. Маршрутизатор Tenda AC6 – представник нового покоління Wi–Fi, здатний забезпечити вдвічі пропускну здатність, ніж звичайний роутер N-стандарту. АС6 – дводіапазонний маршрутизатор з підтримкою стандарту 802.11.ac., що працює на двох частотах - 2,4 і 5ГГц.

AC6 – чудовий вибір для перегляду фільмів у HD форматі, on-line ігор, «важких» та ресурсоємних завдань, адже має сумарну швидкість передачі даних до 1167Mбіт/с.: 300 Mбіт/с. в діапазоні - 2.4ГГц, 867Mбіт/с. 

Tenda АС6 – маршрутизатор для швидкої Wi-Fi мережі, що належить до п’ятого покоління бездротових пристроїв. Потужний процесор забезпечує швидку та стабільну роботу у двох діапазонах на швидкості 1167 Мбіт/с. 

На особливу увагу заслуговує технологія Beamforming+ (або технологія формування променю). Вона дозволяє АС6 «зосередитися» на пристроях, що приймають wi-fi сигнал, замість того щоб надсилати сигнал в усіх можливих напрямках. Beamforming+ також усуває перешкоди, що створюють інші пристрої для посилення Wi-Fi з'єднання, тому користувач може насолоджуватися високошвидкісною роботою мережі. 

Технологія «Beamforming+» у поєднанні з підсилювачами сигналу та чотирма антенами 5дБі дозволяють сигналу удвічі швидше долати перешкоди, і таким чином, забезпечити бездротові пристрої wi-fi сигналом. 

Tenda АС6 оснащений додатковими функціями, що роблять використання цього маршрутизатора більш комфортним.  Так, наприклад, функція батьківського контролю в маршрутизаторі AC6 допоможе встановлювати часові обмеження на перебування в інтернет-мережі, а також контролювати веб ресурси, які відвідують Ваші діти. 

Окрім функції батьківського контролю, АС6 має додаткові корисні функції, а саме: технологія енергозбереження, дистанційне керування додатком, wi-fi розклад та ін. 

Налаштувати АС6, як і будь-який інший маршрутизатор Tenda, можна за допомогою легкого та інтуїтивно зрозумілого інтерфейсу. Для цього потрібно завантажити безкоштовний мобільний додаток Tenda WiFi. Для зручності користувача додатком можна керувати дистанційно, тобто з будь-якого куточку у зручний час. 

Придбати Tenda AC6 можна у торгівельних мережах або інтернет магазинах. 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів