LG представила нову концепцію штучного інтелекту

Головна Новини LG представила нову концепцію штучного інтелекту
06.09.2018

У рамках однієї з найбільших технологічних виставок IFA, яка відбулася в Берліні протягом 31 серпня – 5 вересня, компанія LG продемонструвала інноваційну технологію AI, яку згодом збирається застосувати для споживчої електроніки.

Керівництво LG виступило із промовою «Мислити мудро, бути вільним: жити вільно зі штучним інтелектом». На виступі були присутні понад 1000 VIP-представників галузі, впливових блогерів і журналістів. LG представила широке портфоліо продуктів споживчої електроніки та роботів, що оснащені новітніми технологіями ШІ, в зонах LG ThinQ на стенді компанії.

Після запуску LG ThinQ на початку цього року LG зосередилася на презентації екосистеми з підтримкою технологій штучного інтелекту, в основі якої лежить філософія LG «Відкрита платформа, відкрите партнерство і відкрита взаємодія».

За словами Джо Сеонг-джина, президента LG Electronics, розумна техніка зможе забезпечити споживачам найкращу якість життя, наприклад: «Екосистема вашого будинку зможе дізнатися, як ви провели день на роботі, і розстелить килимок біля дверей, створюючи відчуття затишку, коли ви повернетеся додому», — сказав Джо Сеонг-джин.

Технічний директор LG, д-р І.П. Парк озвучив три базові принципи ШІ: розвиток, взаємодія, відкритість. ШІ — це не просто інновації заради інновацій, а й інновації для покращення якості життя. Д-р І.П. Парк пояснив, як ці три ключові принципи ШІ покращать життя людства. За його словами, розвиток ШІ має базуватися на постійно зростаючій комунікації з користувачами.

  • По-перше, це розпізнавання мови, зображень, біометричне розпізнавання та алгоритми глибинного навчання.
  • По-друге, переваги підключення, які дозволяють усунути традиційні обмеження в часі та просторі.
  • По-третє, нескінченний потенціал покращених можливостей підключення, прикладом чого є робот-пилосос LG.

Наприкінці д-р І.П. Парк підкреслив важливість відкритої екосистеми штучного інтелекту та пояснив принципи роботи інтуїтивної операційної системи LG WebOS.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів