Lenovo на CEE 2019: крута гейм-зона із інсталяціями та дівчиною ді-джеєм

Головна Новини Lenovo на CEE 2019: крута гейм-зона із інсталяціями та дівчиною ді-джеєм
06.04.2019

Провідний бренд геймерських продуктів Lenovo LEGION зустрів відвідувачів неординарним стендом із яскравими моніторами, ігровими змаганнями, інсталяцією з 4-х найпопулярніших моделей ноутбуків та, навіть, денс-зоною із ді-джеєм.

Перше, що помічаєш, - це останні новинки лінійки Legion: десктоп у форм-факторі "куб", монітори, а також навушники, миші, клавіатури. Хлопець, що зосереджено грав у популярну гру, сказав, що новий ПК надає повне занурення в ігровий процес, адже система працює настільки злагоджено, що тебе ніщо не відволікає.

Поруч з гейм-зоною стояв величезний стіл із планшетами по периметру, де усі бажаючі могли зіграти у гру на кшталт футболу, керуючи кулями за допомогою планшетів Lenovo.

Хто переможе за умовами гри – отримає приємний приз.

Пройшовши вглиб стенду потрапляєш у неймовірно красиву зону, де представлені 4 моделі сучасних ноутбуків Lenovo лінійки ThinkPad:

Ці фото майже не передають усієї краси 4х вражаючих інсталяцій у стилі: «вулкан», «пустеля», «джунглі» та «арктика».

У центрі стенда невеличка денс-зона із живою музикою від симпатичної дівчини ді-джея.

Тому завітайте на виставку CEE 2019 і побачте все на власні очі! Все це та багато іншого іншого - на виставці CEE 2019 6-7 та 12-14 квітня. Квитки можна придбати у касі виставки або за посиланням: https://erc.ua/cee/guest.html

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів