CEE 2019: Губці Бобу майже 20 років

Головна Новини CEE 2019: Губці Бобу майже 20 років
09.04.2019

Мабуть, кожен чув про нього, а дехто навіть передивився всі сезони мультфільму. І як би не ставилися до цього героя, але жовтка губка Боб точно має вплив. До свого ювілею Nickelodeon підготував сюрприз і випустив одразу кілька лінійок із різними наборами іграшок — персонажів цього мультика. Ці набори здивують кожного не менше за сам мультик, а головне — задовольнять смаки будь-якого поціновувача іграшок.

На стенді виставки CEE 2019 представлено широкий асортимент ліцензійних дитячих іграшок, створених за мотивами культового мультсеріалу «Губка Боб Квадратні Штани». Усі бажаючі можуть ознайомитися з: фігурками-сквіш, ексклюзивними колекційними фігурками, м’якими іграшками зі звуковим супроводом та без нього, ігровими фігурками зі слизом і кумедними головними уборами.

Іграшки точно будуть до душі навіть тим, хто не є фанатом цього мультика, адже кожна лінійка має фішку та цікаву задумку.

Готові переглянути їх разом? Тоді запрошуємо на другу фазу, що відбудеться 12-14 квітня за адресою: м. Київ, вул. Межигірська, 82 (500 м від ст. м. Тараса Шевченка). Квитки можна придбати у касі виставки або за посиланням: https://erc.ua/cee/uk/guest.html

 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів