Корпус ANTEC NX1000 – довершена сучасна конструкція із загартованого скла

Головна Новини Корпус ANTEC NX1000 – довершена сучасна конструкція із загартованого скла
06.05.2020

Компанія ANTEC пропонує асортимент корпусів, блоків живлення та охолодження, що задовольняє вимоги та потреби як початківців так і досвідчених професіоналів. Широкий спектр продукції та високий рівень її виконання, не залежно від рівня складності – це те, що приваблює та є одним із основних критеріїв вибору.

Корпус NX1000 від ANTEC – це довершена сучасна конструкція, що має ідеальні функціональні особливості та унікальний дизайн. Передня та дві бічні панелі виготовлені із загартованого скла. Якщо ви маєте на меті створити унікальну систему із підсвічуванням, сучасним охолодженням та мати можливість її продемонструвати – ANTEC NX1000 це ваш вдалий вибір.

Корпус стандартного ATX формату, в якому можливо розмістити материнські плати mini-ITX, mATX та ATX. Передня панель із загартованого скла має підсвічення, що створює ілюзію об’єму і доповнює дизайн корпусу.

В корпусі достатньо місця для чотирьох накопичувачів (два 3,5 дюйма / 2,5 дюйма та два виключно 2,5 дюйма), передбачено сім слотів розширення, можливість розмістити відеокарту довжиною до 370 мм, охолодження для процесора висотою до 180 мм та стандартний ATX блок живлення до 210мм.

Якщо у вас є сумніви на рахунок охолодження компонентів, виробник підготував місце для 6-ти вентиляторів 120 або 140 мм: попереду, вгорі та на задній панелях. Щодо системи водяного охолодження, ви без проблем можете планувати 360 мм радіатор на передню частину, 280 мм на гору та 120 мм на задню стінку. ANTEC NX1000 має в комплекті лише один 120 мм ARGB вентилятор та дає можливість самостійно сформувати охолодження різного типу і не переплачувати за додаткові опції. Корпус оснащений двома пиловими магнітними фільтрами (на верхній на нижній панелях), які можливо легко демонтувати та почистити при необхідності.

Щодо підсвічування: корпус має вмонтований LED контролер та кнопку, за допомогою якою можливо здійснювати керування світловими ефектами. Сучасна ігрова система, унікальна робоча станція буде безперечно яскравим елементом інтер’єру в корпусі ANTEC NX1000.

Якщо ви віддаєте перевагу сміливим та неординарним рішенням - корпус ANTEC NX1000 саме для вас.

Товари з публікації
код товару: 0-761345-81000-5
немає в наявності
 
В ігровому корпусі NX1000 легко поєднуються безліч затребуваних функцій: можливість підключення USB 3.0, досить відсіків для дисків, простір для розширення, а також один світлодіодний вентилятор ARGB ззаду. З підтримкою до 360 мм радіатора з рідинним охолодженням спереду і 280 мм радіатора зверху. NX1000 легко збирати і легко охолоджувати.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів