ANTEC NX600 – популярна модель корпусу для сучасної ігрової станції

Головна Новини ANTEC NX600 – популярна модель корпусу для сучасної ігрової станції
10.06.2020

Компанія ANTEC пропонує асортимент корпусів, блоків живлення та охолодження, що задовольняє вимоги та потреби як початківців так і досвідчених професіоналів. Широкий спектр продукції та високий рівень її виконання, не залежно від технічної складності моделі – це те, що приваблює та є одним із основних критеріїв вибору.

Корпус NX600 від ANTEC – це довершена сучасна конструкція. Передня та бічна панелі виготовлені із загартованого скла. Якщо ви маєте на меті створити унікальну систему із підсвічуванням, сучасним охолодженням та мати можливість її продемонструвати – ANTEC NX600 це ваш вдалий вибір.

Корпус стандартного ATX формату, в якому можливо розмістити материнські плати mini-ITX, mATX та ATX. Передня панель із загартованого скла має підсвічення, що створює ілюзію об’єму і доповнює дизайн корпусу.

В корпусі достатньо місця для чотирьох накопичувачів (два 3,5 дюйма / 2,5 дюйма та два виключно 2,5 дюйма), передбачено сім слотів розширення, можливість розмістити відеокарту довжиною до 350 мм, охолодження для процесора висотою до 165 мм та стандартний ATX блок живлення до 190 мм.

 Якщо у вас є сумніви на рахунок охолодження компонентів, виробник підготував місце для 6-ти вентиляторів 120 або 140 мм: попереду, вгорі та на задній панелях та додав до комплекту корпусу 4х120 мм ARGB-вентилятори: 3 шт. попереду та 1 шт. на задній панелі. Щодо системи водяного охолодження, ви без проблем можете планувати 360 мм радіатор на передню частину, 240 мм на гору та 120 мм на задню стінку. Корпус оснащений двома пиловими магнітними фільтрами (на верхній на нижній панелях), які можливо легко демонтувати та почистити при необхідності.

Щодо підсвічування: корпус має вмонтований LED контролер та кнопку, за допомогою якої можливо здійснювати керування світловими ефектами. Сучасна ігрова система, унікальна робоча станція буде безперечно яскравим елементом інтер’єру в корпусі ANTEC NX600.

Якщо ви віддаєте перевагу сміливим та неординарним рішенням - корпус ANTEC NX600 саме для вас.

NX серія корпусів ANTEC об’єднана слоганом “BUILT FOR GAMING” - різноманітна за дизайнерськими рішеннями, комплектацією, тобто це необмежена можливість підібрати корпус в залежності від вашого вподобання.

ANTEC гарантує бездоганну якість, функціональність та стильний дизайн!

Долучайтесь та обирайте краще!

Товари з публікації
код товару: 0-761345-81060-9
немає в наявності
 
В ігровому корпусі NX600 легко поєднуються безліч затребуваних функцій: можливість підключення USB 3.0, досить відсіків для дисків, простір для розширення, а також чотири вентилятора ARGB LED. Завдяки підтримці до 360 мм радіатора рідинного охолодження спереду і радіатора 240 зверху, NX600 легко збирати і легко охолоджувати.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів