Panasonic: Побачити все, відчути все!

Головна Новини Panasonic: Побачити все, відчути все!
25.01.2021

Panasonic представила свій флагманський OLED-телевізор 2021 року - JZ2000.

  • Новий процесор HCX Pro AI дозволяє автоматично оптимізувати якість зображення і звуку в залежності від типу контенту.

  • Game Mode Extreme забезпечує значне скорочення затримки для поліпшення ігрового процесу на додаток до підтримки HDMI 2.1 зі змінною частотою оновлення (VRR) і високою частотою кадрів (HFR)

  • Аудіосистема «Tuned by Technics» оснащена динаміками, спрямованими в сторону і вгору, для імерсивного об'ємного звуку Dolby Atmos®.

  • Вдосконалення my Home Screenа, включаючи my Scenery і Dual Bluetooth Connection (подвійне з'єднання Bluetooth)

Компанія Panasonic оголосила про випуск свого флагманського OLED-телевізора на 2021 рік, JZ2000, який буде доступний у двох розмірах - 65 і 55 дюймів.

OLED-телевізори Panasonic завжди були найкращим вибором для перегляду фільмів і високоякісних телесеріалів. Panasonic також зробив JZ2000 відмінним вибором для геймерів, з дуже низькою затримкою, а також підтримкою HDMI 2.1 зі змінною частотою оновлення (VRR) і високою частотою кадрів (HFR).

Для тих, хто не любить возитися з налаштуваннями, JZ2000 стане мрією. Він оснащений новим процесором, який може використовувати штучний інтелект для визначення того, який контент ви переглядаєте, а потім автоматично оптимізувати зображення і звук, щоб ви завжди могли насолоджуватися найкращими враженнями, не поворошувши і пальцем.

JZ2000 включатиме в себе абсолютно новий процесор під назвою HCX Pro AI Processor, де AI (Artificial Intelligence), зрозуміло, означає штучний інтелект. HCX Pro AI допомагає забезпечити оптимальні умови для користувачів, точно визначаючи, який контент проглядається, будь то фільми, спорт, музика, новини, тощо.

ПОКРАЩЕННЯ ІГРОВОГО ДОСВІДУ

Завдяки потужності, яку забезпечує процесор HCX Pro AI, Panasonic зміг ще більше значно знизити затримку під час ігор. Затримка відноситься до затримки між натисканням кнопки на ігровому контролері, наприклад, на джойстику, і відображенням цієї дії на екрані. JZ2000 знижує затримку до одного з найнижчих показників серед OLED-телевізорів.

Таке скорочення затримки не пов'язане з загальносистемними поліпшеннями панелі, а є результатом значних технічних удосконалень, застосованих Panasonic.

Низька затримка - ключовий компонент «Game Mode Extreme», характерний для  JZ2000. Game Mode Extreme складається з наступних елементів:

• Низька затримка

• Підтримка HDMI 2.1 зі змінною частотою оновлення (VRR) і високою частотою кадрів (HFR)

• Спеціальний режим зображення для ігор («ігровий режим»)

• Підтримка HDMI Signal Power Link, що підвищить зручність і простоту використання телевізорів Panasonic з пристроями, не підтримують CEC, такими як старі телеприставки або ПК.

АУДІОСИСТЕМА TUNED BY TECHNICS

JZ2000 включає в себе бічні динаміки на додаток до динаміків, спрямованим вгору і вперед, які були на попередніх моделях. 360° Soundscape Pro, здатний забезпечити імерсивний Dolby Atmos досвід із воістину просторовим звуковим і потужним басом.

Master HDR OLED Professional Edition

Як і в минулорічній моделі, модель JZ2000 оснащена запатентованою панеллю Panasonic Master HDR OLED Professional Edition, що означає, що JZ2000 OLED стоїть на голову вище всіх інших OLED на ринку, коли мова йде про  яскравість.

У порівнянні зі звичайними OLED-телевізорами, панель Master HDR OLED Professional Edition забезпечує більш високі пікові та середні рівні яскравості, що призводить до збільшення динамічного діапазону, в результаті чого HDR-контент в порівнянні з іншими OLED-телевізорами виглядає тьмяним.

ВДОСКОНАЛЕННЯ MY HOME SCREEN 6.0

JZ2000 оснащений останньою версією ОС Smart TV від Panasonic - My Home Screen 6.0. У новій версії значно покращено зручність використання.

My Scenery дозволяє вам обрати набір спокійних зображень і відео або встановити свої власні, щоб відобразити ваш настрій або час доби. Ідеально підходить для часу, коли потрібно зосередитися або підготуватися до сну.

Подвійне з'єднання Bluetooth дозволяє телевізору одночасно передавати звук на два окремих пристрої Bluetooth. Так, наприклад, батько й мати можуть слухати фільм пізно вночі через навушники Bluetooth, не порушуючи сон своїх дітей, або діти можуть використовувати навушники, щоб не заважати батькам працювати з дому.

JZ2000 також підтримує основні вбудовані голосові сервіси, дозволяючи користувачам управляти деякими ключовими функціями телевізора, використовуючи тільки свій голос.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів