Нова лінійка серверів ASUS із графічними прискорювачами на базі мікроархітектури NVIDIA Ampere

Головна Новини Нова лінійка серверів ASUS із графічними прискорювачами на базі мікроархітектури NVIDIA Ampere
20.04.2021

Компанія ASUS взяла участь у конференції NVIDIA GTC21, де представила свої останні рішення у сфері ШІ з новими графічними прискорювачами NVIDIA RTX A5000 та A4000. ASUS планує створювати комплексні рішення для підтримки різних технологій ШІ у майбутніх сертифікованих системах NVIDIA для корпоративного використання: зокрема для віртуалізованої інфраструктури на базі набору програмних інструментів NVIDIA AI Enterprise, а також платформи для спільної роботи та проєктування NVIDIA Omniverse.

Нові сервери ASUS для впровадження технологій ШІ та налагодження творчої співпраці

Платформа NVIDIA EGX підтримує великий набір програм для обчислень на базі графічних прискорювачів, що дає змогу використовувати наявне обладнання з максимальною ефективністю. Вона легко інтегрується в наявні ІТ-системи та DevOps-фреймворки, що суттєво спрощує процеси керування, розгортання, експлуатації та моніторингу. У новій лінійці серверів ASUS головну увагу приділено збалансованій конфігурації обладнання та оптимізації продуктивності для різних типів сегментів і робочих задач за допомогою платформи NVIDIA EGX. Сервери ASUS спеціально розроблені в такий спосіб, щоби максимально використовувати всі можливості платформи EGX.

ASUS також пропонує сертифіковані системи NVIDIA на нових платформах Intel та AMD. Сертифіковані системи NVIDIA дають підприємствам змогу впевнено впроваджувати масштабовані апаратні та програмні рішення, що гарантують надійне та ефективне виконання сучасних завдань. ASUS ESC4000A-E10 є першим сервером ASUS, сертифікованим NVIDIA в межах цієї програми. Ця система на базі процесора AMD EPYC 7003 дає користувачам змогу ефективно виконувати різноманітні завдання, зокрема, навчання алгоритмів ШІ та формування з їх допомогою логічних висновків, аналіз даних, машинне навчання, професійну візуалізацію, створення віртуальної інфраструктури та здійснення високопродуктивних обчислень (HPC). 

Разом із сертифікованими системами NVIDIA компанія ASUS пропонує NVIDIA Omniverse Enterprise – відкриту платформу для налагодження віртуальної співпраці та точного фізичного моделювання в режимі реального часу. Вона допомагає художникам, дизайнерам та інженерам пришвидшити робочі процеси завдяки спрощенню взаємодії між провідними галузевими програмними інструментами, а також дає їм змогу безперешкодно працювати разом у спільному віртуальному просторі.

Серверні рішення ASUS на конференції NVIDIA GTC21

Наразі ASUS фокусується на створенні рішень у сфері ШІ, призначених для задоволення потреб широкого кола сегментів і ринків. ASUS Cloud – це провідна компанія в галузі створення хмарної інфраструктури для цифрової трансформації IT-сфери. Вона успішно створила суперкомп’ютер Taiwania 2, який посів 28-е місце у списку 500 найшвидших машин у світі, а також побудувала інфраструктуру відеоспостереження для Certis у Сингапурі.

На конференції NVIDIA GTC компанія ASUS також представила лінійку серверів із повною підтримкою відеокарт NVIDIA, орієнтовану на різні робочі завдання та сценарії використання. Крім того, в нових серверах ASUS використовуються процесори Intel Xeon Scalable 3-го покоління та процесори AMD EPYC 7003.

Одним із прикладів революційного дизайну серверів ASUS є RS720A-E11 – серія універсальних серверів, що дають змогу встановити чотири відеокарти NVIDIA в системі формату 2U, забезпечуючи високу гнучкість у нарощуванні графічних, дискових, мережевих чи інших потужностей. Наразі компанія ASUS пропонує широке різноманіття серверів як на односокетних, так і на двосокетних платформах, що підтримують від чотирьох до восьми відеокарт NVIDIA товщиною 2 слоти в різних форм-факторах. Усебічна оптимізація конструкції обладнання та підвищення продуктивності в поєднанні з потужністю графічних процесорів NVIDIA надають клієнтам найкращі рішення для навчання ШІ, формування логічних висновків і виконання інших критично важливих завдань.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів