Привид минулого Залізної людини

Головна Огляди Привид минулого Залізної людини
17.04.2020

Завдяки розвитку технологій віртуальної реальності фанати Marvel у грі Iron Man VR, нарешті, матимуть можливість приміряти на себе металевий костюм Залізної людини. У карколомних польотах та під час перестрілок із підступними ворогами вони зможуть врятувати не лише імперію Stark Industries, але й цілий світ.

Складніше, ніж здається

Iron Man VR — це не примітивний VR-тир, як могло б здатися. Це блокбастер із повно­цінною сюжетною кампанією, де Тоні Старку доведеться відбиватися від таємничої, антикорпоративної активістки на ім’я Привид, яка прагне знищити його імперію, використовуючи його ж власні технології. Як особистість, що постраждала від зброї, виробленої Stark Industries, Привид є ідеологічним та особистим супротивником героя. Тож для перемоги потрібно не лише влучно стріляти та швидко літати, але й розуміти природу конфлікту.

Сюжет гри не пов’язаний із коміксами чи з кінематографічною сагою про пригоди Залізної людини, тож фанати зануряться в зовсім нову історію улюбленого героя.

Золотий месник

Чорний сотник

Сонячний Стінгер

Маскувальна броня

Спритність, тактика, максимум свободи

Це доволі складна гра з «некоридорним» геймплеєм — гравець сам керує Залізною людиною за допомогою контролерів, успіх напряму залежить як від спритності, так і від обраної тактики.

Розробники надали гравцеві максимум свободи — треба крутитися майже на 360°, аби дістатися ворога. Керування костюмом, як і в коміксах: щоби рухатися вперед, необхідно відвести руки назад; для гальмування — виставити їх перед собою. Щоб стріляти бластером, не потрібно переривати політ — поки одна рука цілить у ворога, друга керує польотом.

Гравцям особливо має сподобатися процес надівання шолому, адже він саме такий, як у кіно: спочатку настає цілковита темрява, потім синіми смужками проступають контури лицевої частини маски, після чого, нарешті, вмикається знайомий інтерфейс.

Прогресуй! Перемагай!

Упродовж історії гравець заробляє бали досліджень, що нараховуються за результатами дій на полі бою. Відповідно до цих балів можна покращувати костюм та апґрейдити його новою зброєю. Тож гравець сам підбирає стиль і планує озброєння для нових завдань, наприклад, навішує на руки додаткові модулі, аби мати можливість вразити ворога самонавідними ракетами.

За останньою інформацією, реліз гри відбудеться 15 травня 2020 року. Вона буде доступною тільки на PlayStation VR.

 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів