Пристрої для миття Kärcher нового покоління

Головна Огляди Пристрої для миття Kärcher нового покоління
27.05.2022

Портативні мийки й апарати середнього тиску розширюють можливості техніки Kärcher, заощаджуючи час, воду й енергію.

Kärcher OC 3 Plus Car

Мийка з принципово новим дизайном

Мийка низького тиску Kärcher OC 3 Plus Car стане в пригоді всім, кому потрібна чистота навіть у дорозі, адже вона компактна та легка. Літій-іонний акумулятор є вбудованим. Об’єм знімного резервуара для води – 7 л. Цього достатньо, аби помити 2-3 велосипеди або кілька невеликих речей, як-от іграшки або взуття.

Завдяки потужному, але дбайливому пласкому струменю води з низьким тиском апарат підходить для чищення чутливих поверхонь. Світлодіодний індикатор мийки повідомить про те, що рівень заряду батареї низький або вона заряджаєть­ся.

Розширення можливостей

Використовуючи цілий спектр різних аксесуарів, які можна придбати окремо, можливостей для застосування цього пристрою стане надзвичайно багато. У комплекті є автомобільний адаптер для заряджання від розетки в автомобілі.

Компактний дизайн

Насадки та спіральний шланг Kärcher OC 3 Plus Car зручно зберігати під знімним баком для води. Мінімийку низького тиску легко транспортувати та просто зберігати.

Вбудований акумулятор

Мобільну мийку Kärcher OC 3 Plus Car можна експлуатувати без використання стаціонарного джерела живлення. Цикл роботи на одному заряді батареї є тривалим. Завдяки LED-індикації користувач не проґавить момент, коли потрібно підзарядити акумулятор.

Ефективність і дбайливість

Завдяки низькому тиску мийка очищує поверхні ефективно й водночас дбайливо. Стандартне сопло з плоским струменем забезпечує чудові результати чищення. Конусне сопло призначене для більш чутливого миття, наприклад, собачих лап.

Специфікації Kärcher OC 3 Plus Car

  • Код товару: 1.680-034.0
  • Тиск низький
  • Час роботи від акумулятора 15 хв
  • Час заряджання акумулятора 180 хв
  • Розмір (ш × в × д) 236 × 261 × 283 мм
  • Вага 2,3 кг

Kärcher KHB 6 Battery

Високі параметри продуктивності

Апарат середнього тиску Kärcher KHB 6 Battery оснащено знімним літій-іонним акумулятором 18 В з інноваційною технологією безперервного контролю стану заряду.

Із цією ручною мінімийкою можна здійснювати очищення без підключення до електромережі щонайбільше 12 хвилин. Максимальний тиск – 24 бар. Його достатньо для ефективного, мобільного та легкого проміжного очищення.

Розумні мінімийки

Час роботи акумулятора, що залишився, можна побачити на його дисплеї за допомогою системи Real Time. На РК-дисплеї також відображаєть­ся ємність і рівень заряду.

Компактність і продуктивність

Насадка Vario Power із пласким струменем призначена для делікатного очищення. Фрезу застосовують для видалення стійких забруднень. Обидві є в комплекті постачання. Апарат компактний і займає зовсім небагато місця під час зберігання.

Завдяки надійній, потужній літій-іонній акумуляторній батареї апарат сумісний із бездротовими пристроями на єдиній платформі Kärcher Battery Power 18 В.

Більш ефективний і оптимально налаштований середній тиск

Портативний пристрій Kärcher KHB 6 Battery має інноваційну конструкцію, що забезпечує свободу руху та гнучкість. Аби розпочати роботу, потрібно просто вставити акумулятор і під'єднати шланг – апарат готовий до використання. Всмоктувальний шланг Kärcher доступний як додатковий аксесуар.

Ручна акумуляторна мийка середнього тиску Kärcher KHB 6 Battery впорається з різноманітними завданнями по всьому будинку. Крім того, апарат добре підходить для швидко­го проміжного миття велосипедів, спортивного приладдя, балконів, терас і садових меблів, інструмен­тів
тощо.

Специфікації Kärcher KHB 6 Battery

  • Код товару: 1.328-010.0
  • Тиск 24 бар
  • Напруга 18 В
  • Ємність батареї 2,5 А·год або 5,0 А·год
  • Час роботи від акумулятора 12 – 24 хв
  • Розмір (ш × в × д) 105 × 295 × 365 мм
  • Вага 1,3 кг

Товари з публікації
код товару: 1.680-034.0
6699 грн*
є в наявності
Виключно компактна мийка Karcher OC 3 Plus Car з інтегрованим акумулятором і баком для води 7 л. Зручна в транспортуванні і зберіганні. Використовується низький тиск для очищення поверхонь. З адаптером для підключення до розетки в автомобілі.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів