Вебінар "Oracle Autonomous Analytics Cloud" 25 травня

Головна Заходи Вебінар "Oracle Autonomous Analytics Cloud" 25 травня
21.05.2018

Запрошуємо вас на безкоштовний вебінар "Oracle Autonomous Analytics Cloud: нове покоління бізнес-аналітики у хмарі", що відбудеться 25 травня 2018 року об 11:00.

Мова йтиме про актуальні можливості Oracle BI 12с, його хмарну редакцію Oracle Analytics Cloud та новітній Oracle Autonomous Analytics Cloud! Ви дізнаєтесь як Oracle Analytics вдалось об’єднати в собі переваги традиційного корпоративного BI та зручної платформи для самостійної підготовки, дослідження та аналізу даних.

В рамках вебінару також будуть освітлені питання побудови корпоративного сховища даних, Big Data та технологій Oracle для пакетної інтеграції та очистки даних. Ви побачите у чому цінність Oracle Autonomous Datawarehouse Cloud Service і як він пов’язаний з аналітикою. А на живих прикладах замовників буде продемонстровано, як отримати готовий аналітичний додаток для вашого бізнесу усього за 15 хвилин!

Наприкінці вебінару під час відкритої сесії запитань і відповідей ви зможете детальніше обговорити які технології Oracle краще підійдуть вашим поточним задачам і проектам.

Реєстрація

Дата

25 травня 2018 року (п’ятниця)

Час

11:00

Місце

Онлайн

Доповідачі

Павло Дубінін, провідний технічний консультант з аналітичних рішень Oracle
Наталія Горбунова, провідний технічний консультант з аналітичних рішень Oracle

Якщо у вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся oracle@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів