Універсальне рішення для критично важливих бізнес-систем ThinkSystem SR630

Головна Новинки Універсальне рішення для критично важливих бізнес-систем ThinkSystem SR630
06.03.2018

Сервер Lenovo ThinkSystem SR630, що відрізняється самою ємною підсистемою зберігання даних і найвищою продуктивністю серед всіх серверів Lenovo висотою 1U, прекрасно справляється з різноманітними робочими навантаженнями.

Завдяки широкому вибору процесорів, накопичувачів і роз'ємів введення-виведення, він допоможе вам:

  1. перетворити ресурси в служби, використовуючи затверджені моделі побудови гібридних хмар;
  2. проводити аналіз потокових даних, застосовуючи перевірені рішення для роботи з великими даними;
  3. підвищити продуктивність віртуалізованих систем обробки транзакцій, використовуючи перевірені архітектури побудови OLTP баз даних;
  4. спростити горизонтальне масштабування сховищ даних.

Сервер ThinkSystem SR630 містить два продуктивних процесора Intel Xeon сімейства Scalable, які мають на 27% більше ядер, підтримують вдвічі більше оперативної пам'яті і на 50% більше пропускної здатності в порівнянні з попереднім поколінням процесорів. Можлива установка різноманітних плат введення-виведення завдяки наявності до чотирьох роз'ємів PCIe 3.0, також підтримує жорсткі диски і твердотільні накопичувачі з інтерфейсами SAS або SATA (12 пристроїв малого форм-фактора (SFF) або 4 пристрої великої форм-фактора (LFF)). Зеркаліруємі завантажувальні накопичувачі формату M.2 забезпечують надійність і швидку ініціалізацію ОС.

У сервері використовуються блоки живлення 80 PLUS Platinum і Titanium, що скорочують витрати на електроенергію, і забезпечують безперервну експлуатацію при температурі 45°C. Lenovo XClarity Controller - це абсолютно новий апаратний механізм управління, вбудований в кожен сервер ThinkSystem. XClarity Controller підтримує зручний графічний інтерфейс користувача і REST API-інтерфейси, відповідні галузевим стандартом Redfish. Завантаження системи займає вдвічі менше часу, а оновлення микрокода відбувається до 6 разів швидше в порівнянні з серверами попереднього покоління. Lenovo XClarity Administrator - це віртуалізований додаток, призначений для централізованого управління серверами ThinkSystem, системами зберігання даних і мережевими пристроями. Завдяки використанню адміністративних шаблонів і політик, він спрощує процеси управління і обслуговування інфраструктури.

Сервери ThinkSystem SR630 доступні зі складу ERC!

За більш детальною інформацією просимо звертатися за адресою server@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів