Енергоефективний стієчний сервер 1U з оптимальним обсягом пам'яті

Головна Новинки Енергоефективний стієчний сервер 1U з оптимальним обсягом пам'яті
12.03.2018

Стієчний сервер Lenovo ThinkSystem SR570 висотою 1U прекрасно підходить для обробки великих даних, підтримки веб-сайтів і горизонтального масштабування інфраструктури. Він призначений для середовищ, де потрібен великий обсяг оперативної пам'яті і продуктивність двопроцесорних рішень, висока універсальність СГД, видатна економічна ефективність і зручність управління.

Завдяки наявності до двох процесорів Intel Xeon Scalable Family цей сервер підвищує обчислювальну продуктивність цілого ряду додатків і містить на 43% більше ядер в порівнянні з попереднім поколінням. У SR570 можлива установка до 1 ТБ оперативної пам'яті - це на 33% більше, ніж у ThinkSystem SR530. Більш швидка і ємна оперативна пам'ять дозволяє розміщувати більші робочі навантаження.

Підтримка мережевих адаптерів в різних форм-факторах, включаючи LOM і ML2, а також наявність 3 роз'єм PCIe 3.0 і підтримка змінних райзер-плат вводу-виводу дозволяє адаптуватися до мінливих вимог робочих навантажень і підвищувати продуктивність введення-виведення. Різноманітність роз'ємів робить можливим установку мережевих плат в різних конфігураціях.

SR570 підтримує установку до десяти 2,5-дюймових накопичувачів в режимі гарячого підключення або чотирьох 3,5-дюймових накопичувачів (як в режимі гарячого підключення, так і в звичайному режимі). Відсіки для установки накопичувачів підтримують розміщення звичайних і твердотільних жорстких дисків з інтерфейсами SAS і SATA при загальній пропускної здатності SAS до 12 Гбіт/с.

Чотири 2,5-дюймових відсіка підтримують технологію AnyBay, допускаючи не тільки установку накопичувачів SAS і SATA, а й пряме підключення накопичувачів NVMe для максимальної ефективності зберігання даних. Крім того, сервер SR570 підтримує установку одного або двох накопичувачів з інтерфейсом M.2 для більш швидкої і безпечної завантаження ОС.

Останні кілька років сервери Lenovo вважаються найбільш надійними на думку галузевих експертів. Вони посіли перше місце за результатами останнього опитування ITIC, присвяченого надійності серверів x86. Не став винятком і сервер SR570, оснащений великою кількістю функцій, які сприяють надійності і безпеки як самого пристрою, так і ваших цінних даних. Не дивно, що сервери Lenovo також зайняли перше місце в рейтингу задоволеності клієнтів ефективністю серверів з архітектурою x86.

В результаті перед вами потужний і економічно ефективний сервер з низькою загальною вартістю володіння (TCO) і широкими можливостями адаптації.

За більш детальною інформацією просимо звертатися за адресою server@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів