Прийми виклик на яскравий лазерний поєдинок разом із бластерами Laser M.A.D

Головна Новинки Прийми виклик на яскравий лазерний поєдинок разом із бластерами Laser M.A.D
25.09.2018

Ефектні бластери з оригінальним дизайном – новинка від Silverlit Laser M.A.D - незабаром на складі ERC! Нове екіпірування для лазерної гри, що скасовує обмеження та кордони у проведенні поєдинків. Створюйте арену для лазертагів просто посеред будинку, або на вулиці, у будь-який момент – незалежно від погоди та часу. Лазери бластерів Laser M.A.D долають відстань до 50 метрів, а їх постріли – «електронні» і абсолютно безпечні.

Спорядження від Silverlit Laser M.A.D додає видовищності до активного поєдинку, завдяки звуковим та світловим ефектам.

В залежності від набору лазери долають різну відстань: 15м, 30м, 35м, 50м. Збільшити потужність та дальність пострілів можна, використовуючи різні комбінації «бластер + додаткові модулі».

До того ж, бластери мають два режими : тренування та поєдинок. Режим  «тренування» створений для того, аби гравець  практикував точність своїх пострілів.  Головна мета гри – влучити у інтерактивну мішень суперника. Попадання зараховується, коли лазерний промінь із бластера гравця потрапляє на сенсори, закріплені на одязі або амуніції суперника.

Для роботи бластерів та інтерактивних мішеней необхідні 3 ААА батарейки (в комплект не входять). У асортименті 8 різних наборів, серед яких ви зможете обрати до вподоби саме собі.

«Стартовий набір»

Абсолютний «must-have» у серії  Lazer M.A.D. До стандартного набору входить основний бластер, який можна покращувати додатковими модулями, тим самим збільшуючи дальність стрільби. Максимальна відстань, яку може подолати лазерний промінь вдосконаленого бластера – 50 м.  Окрім звукових та світлових ефектів, він має селекторний перемикач А/В. У наборі : бластер, мішень та тримач для мішені. Лазер стандартного бластера долає відстань у 15 м. 

«Супербластер»

У наборі «Супербластер» ви знайдете додатковий модуль, що підвищить дальність пострілу бластера до 30м. Окрім модуля +15см, у набір входить руків’я, що робить гру із бластером більш зручною.

 «Тренувальний набір» 

Тренувальний набір – найкращий спосіб  «прокачати» свої навички та точність пострілів. У наборі 3 мішені, тож ви можете встановити їх у різних куточках кімнати та практикуватися влучності. Бластер та мішені мають 2 режими : батл і тренування. Також, тренувальний набір можна об’єднати з іншими аксесуарами серії – це покращить потужність та дальність стрільби бластера.

 «Снайперський набір» 

Ви вже впевнено тримаєте бластер, але не вистачає дальності долання відстані та потужності при стрільбі? Снайперський набір – різноманіття комбінацій, які піднімуть стандартний бластер на новий рівень. Адже, в набір входить модуль +20см, руків’я та світловий модуль для точності прицілу.

«Делюкс набір»

«Прокачайте» бластер до можливості долати відстань у 50м. Набір містить 2 додаткових модуля : +15м та +20м. Окрім модулів у комплекті ви знайдете 2 мішені, 2 бластера у різних кольрах (зелений і помаранчевий) та тримач для мішені.

 «Подвійний набір»

Влаштовуйте ефектні поєдинки разом із друзями. У наборі 2 бластера (зелений і помаранчевий). Вони мають автоматичну систему перезарядки та два режими гри : батл і тренування. Також, у бластерів, в комплект входить 2 мішені.

 «Набір мішеней»

Хочете розшири команду, або збільшити кількість цілей під час тренувань? Тоді для вас - 2 додаткові інтерактивні мішені, що обов’язково стануть у нагоді та чудово доповнять колекцію від Lazer M.A.D.

«Бронежилет»

Зручний та ефектний бронежилет, на який можна закріпити усі «апґрейди» для бластера, аби під час батлу ви почували себе ще більш впевнено. Бронежилет має спеціальні лямки і фіксатори, які надійно триматимуть амуніцію.

Отже, лазерні бластери від Silverlit Lazer M.A.D. – це унікальне екіпірування зі світловими і звуковими ефектами, та великою дальністю стрільби. Вони мають оригінальний дизайн та абсолютно безпечні. Висока якість матеріалу та міцні деталі – запорука довготривалої роботи бластерів.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів