PREDATOR X27 - ЗРУЙНУЙТЕ МЕЖІ

Головна Новинки PREDATOR X27 - ЗРУЙНУЙТЕ МЕЖІ
10.05.2019

Склад ERC поповнився ігровими моніторами Acer серії Predator X27.

 • Екран: 68.6 cm (27") 4K UHD (3840 x 2160) •

 • Тип: IPS (178°x178°) •

 • Інтерфейс : DisplayPort, HDMI •

 • Час відгуку: 4 ms GTG •

 • Яскравість: 600 cd/m2 •

ІДЕАЛЬНА ФОРМА

Повністю металева підставка з основою напівкруглої форми втілює ідеальну геометричну естетику.

Чудова форма, ще краща функціональність. Ергономічна конструкція дозволяє регулювати нахил, висоту і повертати монітор на шарнірах.

МАКСИМАЛЬНА РОЗДІЛЬНА ЗДАТНІСТЬ

Безкомпромісна досконалість. Вона живе у кожному екрані 4К, що пропонує небачену досі якість зображення.

Цей гігант із точки зору якості зображення має діагональ 27 дюймів та неймовірну роздільну здатність 4К – це ідеальний за розміром екран для різноманітних ігор.

НАСОЛОДЖУЙТЕСЯ ЯСКРАВІСТЮ

Коли мова йшла про екран, ми вирішили використати всі можливості; а завдяки піковій яскравості до 1000 ніт це зможете зробити й ви. Удень, вночі, навіть під час затемнення – грайте в ігри, як вам подобається

НЕХАЙ БУДЕ СВІТЛО

Що ви думаєте про 384 зони світлодіодної підсвітки з індивідуальним налаштуванням? Якщо ви цінуєте найбільш реалістичне зображення, тоді це для вас.

ДОСКОНАЛІСТЬ У ВСЬОМУ

Оцініть високу частоту оновлення з NVIDIA G-SYNC HDR. Тепер ви можете насолоджуватися плавним відтворенням динамічних ігор.

NVIDIA G-SYNC HDR

HDR-дисплей з підтримкою NVIDIA G-SYNC забезпечує плавну безперервну зміну кадрів гри із темнішими чорними та яскравішими білими відтінками.

*HDR, або розширений динамічний діапазон – це термін, який стосується яскравості зображення, і пояснювати його можна довго й детально. Якщо ж коротко: це – реалістичність контрастності, якої часом так бракує в іграх

ДОСКОНАЛІСТЬ КВАНТОВИХ ТОЧОК

Нанорозмірні точки, які передають певний колір залежно від свого розміру, насичують гру унікальним життєвим реалізмом

РОЗШИРЕННЯ СПЕКТРУ

Як щодо точного відображення найдрібніших відтінків кольорів? Якщо вам це подобається, ми пропонуємо колірний спектр 99% Adobe RGB із більшим охопленням, ніж sRGB

PREDATOR GAMEVIEW

Predator GameView містить низку корисних функцій, зокрема налаштування рівня інтенсивності чорного, точне регулювання кольоропередачі тощо.

ПОБАЧТЕ ТЕ, ЩО МАЄ ЗНАЧЕННЯ

Отримайте перевагу над конкурентами та оптимізуйте графіку завдяки технології регулювання рівня чорного, щоб бачити більше деталей в умовах недостатнього освітлення.

ВІЗЬМІТЬ НА ПРИЦІЛ

Зменшіть невдачі до мінімуму за допомогою контрольних точок прицілу. Можна обрати один із трьох варіантів налаштування в екранному меню або GameView.

ІДЕАЛЬНИЙ РЕЖИМ

Використання GameView дозволяє вибрати один із трьох режимів гри: екшн, перегони або спорт. Використовуйте стандартний режим або налаштуйте свій власний профіль з урахуванням усіх побажань.

Товари з публікації
код товару: UM.HX0EE.009
немає в наявності
 
Пишність без компромісів. Воно втілено в кожному екрані з дозволом 4K, забезпечуючи якість зображення за межами будь-яких очікувань. Цей гігант з точки зору якості зображення має діагональ 27 дюймів і роздільною здатністю 4K, завдяки чому ви можете в повній мірі насолодитися улюбленими іграми.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів