Корпус ANTEC Dark Avenger 601: чи справді Темний Месник?

Головна Новинки Корпус ANTEC Dark Avenger 601: чи справді Темний Месник?
05.03.2020

Компанія Antec відома широкому загалу користувачів, як досвідчений виробник високопродуктивних та якісних блоків живлення, сучасних корпусів для ПК та систем охолодження. Дизайнери та технічні спеціалісти Antec створюють оригінальну продукцію, що відповідає вимогам самих прискіпливих користувачів. Antec – це поєднання більш ніж 30-річного досвіду та актуальних тенденцій світового ринку.

Одна з останніх розробок, а саме корпус Antec DA601, отримала назву Prime Dark Avenger (в перекладі Головний Темний Месник). Прототипом назви стала RPG гра від третьої особи в стилі “екшен”. Основна мета цієї гри – подолати всі перешкоди та перемогти зло. Корпус Antec DA601 – надає своєму власнику можливість створити ПК своєї мрії та досягнути виключних результатів під час його використання. Що ви будете мати при цьому на меті: збирати ігрову станцію, високопродуктивний ПК чи оригінальну систему, яку цікаво продемонструвати, не має значення.  Ви отримаєте безмежні можливості для втілення самих сучасних та прогресивних ідей.

Чому варто вибрати саме Antec DA601?

Більшість користувачів у першу чергу звертають увагу на зовнішній вигляд корпусу. Antec DA601 – унікальний та не має аналогів сторонніх виробників. В першу чергу, привертає увагу фронтальна панель: дві половинки на яких вмонтована  ARGB стрічка у формі “X”, що підкреслює автентичність виробу та імітує 3D об’ємні форми.  Пластикові елементи частково перекривають сітку, за якою розташований вентилятор, що світиться. Бокова панель із загартованого скла дає змогу продемонструвати вашу бездоганну систему та робить акцент на чітких лініях конструкції.

Дизайн нічого не вартий, якщо корпус не буде відповідати сучасним технічним вимогам, а саме:  в ньому відсутня активна вентиляція, чи не можливо встановити та підключити бажані складові системи, не передбачене місце для розташування кабелів і бракувє необхідних рознімів.

Antec DA601 – це вдале поєднання дизайнерської ідеї та технічно продуманого рішення.

Фронтальна панель корпусу легко відчиняється. Це спрощує доступ до вентиляторів та надає можливість елементарно чистити від пилу. Додатково в корпусі два магнітних пилових фільтри на верхній та нижній панелях.

Дуже важливо враховувати, що ваша система в корпусі із глухими скляними панелями може стати проблемою та негативно впливати на активну циркуляцію повітря, та заважати відводу тепла. В цьому випадку корпус перетвориться на піч, ви будете вимушені відмовитись від скляних дизайнерських ідей та демонтувати частково панелі, щоб запобігти перегріванню компонентів. Уявіть, а якщо ви ось-ось на крок до перемоги у грі, до якої ви наближались вже не один день, чи ви закінчуєте відповідальну роботу і в самий не зручний момент, система вимикається через перегрів. Це принаймні прикро.

В корпусі Antec DA601 продумана активна система обдуву та відвід тепла: вентиляційні отвори в горі, на нижній панелях, що закриті пиловими фільтрами та сітка спеціальної конструкції на фронтальній панелі стануть на заваді перегріву. В корпусі встановлено 4шт ARGB вентилятори (3 х120мм попереду та 1 х120мм на задній панелях). Якщо є бажання, можливо додатково розмістити ще 3х120 мм (або 2х140 мм) вентилятори але чи варто, це вже вирішувати користувачу. Для тих, хто віддає перевагу водяному охолодженню, передбачена можливість розміщення такої системи.

Керування ARGB вентиляторами можливо здійснювати за допомогою вмонтованого контролера, який дозволяє змінювати, по бажанню, світлові ефекти, як за допомогою материнської плати, так і безпосередньо без неї.

У корпусі є два комбіновані посадочні місця для накопичувачів 2,5" та 3,5", а також чотири відсіки для 2,5-дюймових моделей. Два USB 3.0 та аудіо-розніми інтегровані на верхню панель корпусу для швидкого доступу.

Габариты корпусу Antec DA601 220 x 500 x 480 мм. Це дає можливість встановити материнські плати до E-ATX розміру включно, відео карти довжиною до 400 мм. Але є незначні обмеження по габаритам охолодження для процесора – його висота не має перевищувати 160 мм. Взагалі, це не проблематично, так як у сучасному асортименті охолодження достатньо велика кількість пропозицій з такими параметрами.

Якщо узагальнити все, що було вище зазначено, Головний Темний Месник, а саме Antec DA601, – це вдале поєднання дизайну та сучасних ідей, втілення численних побажань користувачів в якісному та бездоганному виконанні від Antec.

Товари з публікації
код товару: 0-761345-80018-1
немає в наявності
 
Тепер ми представляємо вам абсолютно нову серію ігрових чохлів: Dark Avenger - DA601, як Prime Dark Avenger, є нашим новим дизайном для майбутніх ігрових можливостей. Одним натисканням ви можете отримати простий доступ до всіх светодиодам всієї збірки. Високотехнологічний дизайн передньої панелі робить ваш корпус сяючим як супергерой. Він також народився з достатнім простором для вас, щоб обладнати його висококласними компонентами ПК. DA601 дозволяє вам перемогти в нескінченній ігровий війні.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів