Thermaltake Contac Silent 12

Головна Новинки Thermaltake Contac Silent 12
06.07.2020

Contac Silent 12 має 120 мм вентилятор з ШІМ керуванням оборотів, що дозволяє материнській платі задавати швидкість обертання лопатей в залежності від температури у процесорі.

Contac Silent 12 підтримує всі сучасні процесорні роз'єми від Intel і AMD, включаючи AM4.

  • Особлива форма лопатей у вигляді подвійної хвилі допомагає створити потужний повітряний потік при низькому рівні шуму.
  • Для мінімізації рівня шуму і збільшення ресурсу, застосовується високоякісний гідравлічний підшипник з власним мастилом. 
  • Для максимально швидкого відведення тепла, 4 мідні теплові трубки безпосередньо контактують з поверхнею кришки процесора. Діаметр кожної теплової трубки становить 6мм.
  • При використанні понижуючого напругу кабелю LNC (Low-Noise Cable), рівень шуму знижується на 24%, а кількість обертів падає на 27%.
  • До кулеру вентилятор кріпиться за допомогою металевих кліпс. Такий спосіб кріплення відрізняється надійністю і зручний при складанні.
  • Contac Silent 12 не заважає установці модулів оперативної пам'яті з високими радіаторами, допомагаючи при цьому ще і поліпшити якість їх охолодження.

Товари з публікації
код товару: CL-P039-AL12BL-A
немає в наявності
Thermaltake Contac Silent 12 - це бюджетний процесорний кулер з чудовими характеристиками охолодження, що включає 120-мм ШІМ-керований вентилятор, лопаті вентилятора з високим повітряним потоком, довговічний гідравлічний підшипник, малошумну роботу і безшумну систему охолодження. Contac Silent 12 підтримує всі новітні роз'єми для процесорів Intel і AMD.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів