Звукова панель SP7: найкраще доповнення до телевізорів LG

Головна Новинки Звукова панель SP7: найкраще доповнення до телевізорів LG
04.10.2021

Не втрачайте нагоди використати всі можливості звукової панелі SP7, яка спеціально розроблена для максимальної сумісності з телевізорами LG, щоб насолоджуватись улюбленими музикою та фільмами.

Дизайн саундбарів і телевізорів LG ідеально поєднується, щоб доповнювати інтер'єр оселі, а також один одного. Кожен елемент дизайну ретельно продуманий так, щоб він став одним з елементів вашого інтер'єру й додавав йому стилю.

Максимальна сумісність звукової панелі та телевізора LG дозволить керувати потужністю, гучністю й навіть режимами звуку саундбару просто за допомогою пульта дистанційного керування від телевізора. Крім того, оновлений процесор Alpha 9 із функціями штучного інтелекту допоможе саундбару LG створювати більш чіткий та узгоджений звук, навіть від різних джерел контенту.

Також модель SP7 забезпечує звук високої чіткості 24 біти/96 кГц, тому ви чутимете все саме так, як було задумано. Так, 5.1-канальний звук, потужність 440 Вт, сабвуфер і динамік повного діапазону у звуковій системі створить потужний об’ємний звук з ефектом присутності.

Тож зі звуковою панеллю LG SP7 зробіть ваші улюблені розваги ще більш захопливими!

Технічні характеристики:

  • Код товару: SP7
  • з технологією MERIDIAN
  • Синхронізація звукових режимів і керування
  • High Resolution Audio
  • DTS Virtual:X
  • Технологія AI Sound Pro
  • Нові режими звуку

Товари з публікації
код товару: SP7
12299 грн*
немає в наявності
Дизайн саундбарів і телевізорів LG ідеально поєднується, щоб доповнювати інтер'єр вашої оселі, а також один одного. Кожен елемент дизайну ретельно продуманий так, щоб він став одним із елементів вашого інтер'єру й додавав йому стилю. Саундбар LG моделі SP7 забезпечує звук високої чіткості 24 біти/96 кГц, тому ви чутимете все саме так, як було задумано.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів