Серія корпусів ICEBERG від ZALMAN із довершеною системою охолодження та елегантним дизайном

Головна Новинки Серія корпусів ICEBERG від ZALMAN із довершеною системою охолодження та елегантним дизайном
12.07.2022

Провідний південно-корейський розробник сучасних компонентів ZALMAN має в своєму арсеналі унікальні запатентовані технології, активно експериментує та створює сучасні моделі корпусів на базі вже випробуваних на практиці ідей.

Пріоритетним направленням ZALMAN з моменту заснування було створення тихого, ефективного охолодження для комп’ютерних систем різного рівня складності та використання особистих винаходів, що суттєво впливали на потенційні можливості виробів та помітно вирізняли їх серед подібної та одноманітної продукції. 

ZALMAN Z1 ICEBERG BLACK

Колекція корпусів від ICEBERG від ZALMAN, що включає різноманітні за конструкцією та технічними характеристиками моделі. Шасі корпусів ICEBERG -  це унікальна розробка ZALMAN: практичне, зручне як в промисловому так і в самостійному збиранні ПК, має достатньо простору для розміщення основних компонентів та складових комп’ютерної системи.

Сучасна пропозиція - корпус ZALMAN Z1 ICEBERG BLACK із вивіреними формами конструкції та активною вентиляцією формату Mini ATX.

Дизайн та функціональні особливості корпусу ZALMAN Z1 ICEBERG:

  • Передня панель виконує не тільки декоративну функцію та за формами нагадує льодяну брилу, а й сприяє ефективному охолодженню компонентів системи, завдяки отворам та перфорованим вставкам з обох сторін.
  • Бічна панель із 3 мм загартованого скла, що фіксується петлями та має спеціальну пластикову ручку для зручного доступу до компонентів. Конструкція страхує панель від пошкоджень. Її легко демонтувати та повернути у стандартне положення.
  • Достатньо простору для розміщення кабелів.
  • Метал пофарбований за спеціальною технологією, захищений від корозії та дрібних подряпин.

Формат корпуса ZALMAN Z1 ICEBERG – Mini ATX. Корпус розрахований на материнські плати mATX, Mini-ITx.

Організація системи охолодження ZALMAN Z1 ICEBERG:

  • На передній та задній панелях вбудовані 120мм вентилятори. Загалом 3 штуки: два на передній панелі та один – на задній.
  • Загалом, в корпусі продумано місце для монтажу шести 120мм вентиляторів, або чотирьох 140мм.
  • Повітря ззовні активно циркулює через передню та нижню панелі в середину корпусу та вже нагріте виходить назовні через верхню та задню панелі.
  • Пилові магнітні фільтри: магнітний на верхній та стандартний на нижній панелях під блоком живлення, перешкоджають потраплянню дрібних часток у середину корпусу. Фільтри легко демонтувати, почистити та встановити в вихідне положення.
  • Достатньо простору для одно- та двохсекційного рідинного охолодження.

В арсеналі корпусу ZALMAN Z1 ICEBERG:

  • два розніми USB 3.0, та один USB 2.0;
  • стандартні розніми для підключення мікрофона/навушників, кнопки перезавантаження.

Комплектація ZALMAN Z1 ICEBERG передбачає встановлення трьох 2,5-дюймових SSD накопичувачів та двох 3,5-дюймових HDD типу Combo (3.5" або 2.5", 1 x із безгвинтовим кріпленням), на задній панелі чотири слоти розширення.

Корпус  ZALMAN Z1 ICEBERG актуальна пропозиція для створення ПК різного рівня складності. Лаконічний та стриманий дизайн із підсвічуванням, вивірена система вентиляції, раціонально організований внутрішній простір та зручна компоновка безперечно привертають увагу.

ZALMAN пропонує широкий спектр комп’ютерних комплектуючих для створення, чи вдосконалення прогресивних ПК. Універсальний асортимент, унікальні технологічні рішення, багаторічний досвід та всесвітнє визнання ZALMAN – це важливі складові успіху.

Разом із ZALMAN – впевнено до нових досягнень!

Товари з публікації
код товару: Z1ICEBERG
1979 грн*
є в наявності
Корпус ZALMAN Z1 ICEBERG для сучасної домашньої чи ігрової станції з унікальним дизайном передньої панелі, сумісний із актуальними компонентами. Передня панель має чіткі геометричні форми, які підкреслені чіткими лініями з перфорацією з боків для оптимальної циркуляції повітряних потоків. У комплекті 3 х 120мм вбудованих вентиляторів (без підсвічування).
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів