Низькопрофільна система повітряного охолодження ZALMAN CNPS7600RGB

Головна Новинки Низькопрофільна система повітряного охолодження ZALMAN CNPS7600RGB
22.11.2022

Компанія ZALMAN пропонує різноманітний спектр комп’ютерних комплектуючих для створення та подальшого вдосконалення прогресивних ПК. Універсальний асортимент, унікальні технологічні рішення, багаторічний досвід та всесвітнє визнання ZALMAN – це важливі складові успіху.

Створення тихого ефективного охолодження для комп’ютерних систем різного рівня складності та розробка інноваційних патентів та технологій, що суттєво впливають на потенційні можливості виробів, було і залишається незмінним пріоритетним напрямком розвитку ZALMAN.

Беручи до уваги сучасні тенденції комп’ютерної моди, а саме різнобарвне підсвічення та використання особливих елементів дизайну, компанія ZALMAN періодично оновлює та доповнює асортимент охолодження для процесорів. Продукція ZALMAN отримала достатньо високу оцінку користувачів та стала лідером багатьох рейтингових тестувань.

Збираючи персональний комп’ютер, варто подбати про його стабільну та тривалу роботу. Звичайно це стосується не тільки періодичного профілактичного обслуговування, але й вдалого поєднання компонентів системи, організації комфортного температурного режиму та вентиляції комп’ютерного корпусу під час роботи.

Складові ПК, що працюють при надмірних температурах швидше виходять з ладу, а отже знижується строк їх служби. Варто пам’ятати, що без належної вентиляції та охолодження, комп’ютерна система стане не ефективною та може вимкнутись у найвідповідальніший момент.

Процесорний кулер ZALMAN CNPS7600 ARGB

Пропонуємо універсальний оновлений асортимент охолодження для процесора від ZALMAN, що доповнить систему та забезпечить її ефективну роботу.

Повітряна система охолодження для процесора – низькопрофільний кулер ZALMAN модель CNPS7600RGB із показником TDP 95W для відводу надмірного тепла та ефективної роботи сучасних процесорів. Радіатор пристрою із чашоподібною формою та вбудованою мідною тепловою трубкою.

Крильчатка 92 мм ARGB-вентилятора із лопатями, що мають своєрідну вигнуту форму та насічки. Ззовні вони подібні до плавників акули. Особливості конструкції сприяють активному переміщенню нагрітого повітряного потоку від поверхні процесору назовні. Вентилятор працює тихо, не вібрує.

Чому варто звернути увагу на модель кулера ZALMAN CNPS7600RGB:

  • система повітряного охолодження сумісна із сучасними актуальними сокетами Intel/AMD;

  • форма радіатора типу FHS (flower heat sink) сприяє збільшенню площі розсіювання нагрітого повітря з поверхні основи кулера;

  • поверхня основи ідеально відшліфована;
  • має компактні та оптимальні розміри, що зручно для використання в малогабаритних корпусах з обмеженим простором. Висота кулера всього 52 мм;

  • установка не складна, кулер не буде створювати перешкод чи заважати іншим компонентам, як, наприклад, оперативній пам’яті із високим радіатором;
  • одна мідна трубка, що безпосередньо контактує із процесором. Кулер виготовлений із застосуванням технології DTH (Direct Touch Heatpipe) – прямого контакту, що сприяє збільшенню можливості розсіювання, відводу тепла від поверхні процесора та підвищенню продуктивності та ефективності охолодження;

  • 92 мм PWM вентилятор із лопатями, що ззовні схожі на акулячі плавники. Такі особливості форми в процесі експлуатації допомагають створенню направленого активного повітряного потоку;

  • елементи управління методом широтно-імпульсної модуляції автоматично регулюють швидкість вентилятора відповідно до температури процесора. При підключенні конектора вентилятора CPU, на материнській платі автоматично вмикається PWM керування;
  • вентилятор на гідравлічному підшипнику працює тихо;
  • додатково кулер оздоблений ARGB-підсвічуванням, що можливо, при необхідності, вимкнути або синхронізувати із підсвіченням інших компонентів системи;

  • в комплекті високопродуктивна термопаста ZALMAN, із показником теплопровідності – 4,1W/m•K.

Абревіатура охолодження для процесорів CNPS (Computer Noise Prevention System) від ZALMAN як візитна картка компанії. Пристрої різного формату та рівня складності формують асортимент продукції ZALMAN. Основна концепція компанії, що їх об’єднує – вироби мають бути надійними та витривалими, працювати тихо та ефективно.

Отже, рекомендуємо під час створення компактної комп’ютерної системи звернути увагу на модель повітряного охолодження для процесора ZALMAN CNPS7600RGB із керованим RGB-підсвічуванням, особливими лопатями вентилятора та оптимальною висотою радіатора.

Майбутнє із ZALMAN – це сучасний оновлений асортимент та прогресивні ідеї для розвитку бізнесу.

Разом із ZALMAN – впевнено до нових досягнень!

Товари з публікації
немає в наявності
Процесорний низькопрофільний кулер ZALMAN CNPS7600RGB (TDP 95W) для охолодження сучасних процесорів, зокрема LGA1700. Радіатор має чашеподібну форму та вбудовану мідну теплову трубку. Крильчатка 92мм ARGB вентилятора зі своєрідними формою лопатями, які нагадують акулячі плавці. Такі особливості будови сприяють активному потоку повітря. Вентилятор працює тихо, не вібрує.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів