Газові пальники та балони EL GAZ: комфорт у побуті за відсутності світла

Головна Новини та огляди Газові пальники та балони EL GAZ: комфорт у побуті за відсутності світла
19.06.2024

За умов нестабільного електропостачання чи навіть повної відсутності світла протягом тривалого часу потрібно шукати альтернативні джерела енергії та тепла, аби задовольнити нагальні побутові потреби. Газові пальники та балони-картриджі EL GAZ, які раніше були рішеннями для туристичних походів чи риболовлі, наразі стають справжнім порятунком за складних ситуацій, даючи змогу впоратися з будь-якими викликами.

Пальники EL GAZ є одним із альтернативних способів навіть без електрики зробити побут комфортним. Ці компактні та мобільні пристрої є корисними як за домашніх, так і за польових умов. Спектр застосування балонів-картриджів EL GAZ доволі широкий: портативні плитки, обігрівачі, лампи, а також вони згодяться для пайки, згинання пластику, розпалювання дров тощо.

Універсальний помічник

Газові пальники EL GAZ – якісні, надійні та напрочуд універсальні пристрої. Завдяки сумісності з балонами-картриджами EL GAZ та їхніми аналогами інших виробників вони є доволі практичними та максимально зручними щодо експлуатації: користувачеві потрібно тільки вибрати балон зі з’єднанням, яке відповідає пальнику.

З’єднати балон-картридж із пальником можна кількома способами, з-поміж яких:

  • різьбове: фіксують різьбленням, накручують;
  • цангове: з’єднують обертом в один із боків;
  • клапанне: закріплюють фіксатором;
  • проколюване: «пробивне» з’єднання.

Найпоширенішими моделями, які забезпечують міцне та надійне з’єднання елементів, є цангові та різьбові. У разі потреби їх легко роз’єднати та знову з’єднати. Проколювальні пальники вирізняє неможливість від’єднувати, допоки газ у балончику не закінчиться.

Ефективність на високому рівні

Балони-картриджі EL GAZ є одноразовими та не призначені для повторного заправлення, через що їх можна вважати витратним матеріалом. За портативного використання вони стануть вдалим вибором, адже гарантують ефективність роботи: бутанова суміш, якою їх наповнено, забезпечує високу температуру горіння, на 12 % більше, як порівняти з балонами з пропаном.

Розмаїття об’ємів і простота використання

Головні особливості, за які споживачі оцінили пальники та балони-картриджі EL GAZ, є компактність і легкість. Завдяки невеликому розміру та ергономічній формі балони можна без зусиль транспортувати в рюкзаку або сумці, бо вони не займають багато місця. З-поміж балонів-картриджів EL GAZ завжди можна вибрати оптимальний варіант для різноманітних завдань, адже наявні різні об’єми: 190 г, 227 г, 230 г, 450 г та 500 г.

Газові пальники та балони-картриджі EL GAZ, доступні до замовлення:

Балон-картридж газовий EL GAZ ELG-100, бутан 190 г, для газових пальників, одноразовий

Балон-картридж EL GAZ ELG-100 циліндричної форми вміщує 190 г зрідженого газу (бутану). Бутанова суміш забезпечує високу температуру горіння та на 12 % більше енергії, як порівняти з пропаном. Балон не призначений для повторного використання. З’єднання балона – «пробивне». Конструкцією не передбачено клапан блокування виходу газу. Газовий балон-картридж сумісний із пальниками TOPEX 44E141, EL GAZ 104ELG-200 та їхніми аналогами.

Газовий пальник EL GAZ ELG-200, для ELG-100, ELG-101, 1,24 кВт

Пальник призначено для під’єднання до газового балона-картриджа з типом з’єднання «пробивний». З огляду на розмір, його можна використовувати не тільки вдома, а й брати із собою в разі вимушеної евакуації чи застосовувати на фронті – займатиме мінімум місця в наплічнику, дорожній сумці чи багажнику авто. EL GAZ ELG-200 забезпечує потужність 1 240 Вт і сумісний із балоном-картриджем EL GAZ (104ELG-100) і його аналогами.

Балон-картридж газовий EL GAZ ELG-300, бутан 230 г, для газових пальників, із двошаровим клапаном, одноразовий

Різьбовий газовий балон-картридж EL GAZ ELG-300 містить 230 г бутанової суміші з високою температурою горіння, забезпечуючи на 12 % більше енергії, як порівняти з пропаном. Циліндричний балон оснащено ґвинтовим клапаном із двозахідним різьбленням. Максимальний робочий тиск становить 6,6 бар, 50 °C. Газовий балон-картридж ELG-300 можна використовувати з аналогами пальників EL GAZ, зокрема з NEO Tools 63-128.

Важливо! Балон-картридж EL GAZ ELG-300 не можна дозаправляти чи повторно використовувати.

Балон-картридж газовий EL GAZ ELG-400, бутан 450 г, для газових пальників, з двошаровим клапаном, одноразовий

Різьбовий газовий балон-картридж EL GAZ ELG-400 наповнено 450 г бутанової суміші з високою температурою горіння, забезпечуючи на 12 % більше енергії, як порівняти з пропаном. На металевому циліндричному балоні є ґвинтовий клапан із двозахідним різьбленням. Забезпечує максимальний робочий тиск 6,6 бар, 50 °C. Використовувати газовий балон-картридж ELG-400 можна з аналогами пальників EL GAZ, зокрема з NEO Tools 63-128.

Важливо! Балон-картридж EL GAZ ELG-400 не призначено для дозаправлення чи повторного використання.

Балон-картридж газовий EL GAZ ELG-500, бутан 227 г, цанговий, для газових пальників і плит, одноразовий

Розмір EL GAZ ELG-500 з цанговим з’єднанням – 200 × 50 мм, тож він є найкомпактнішим газовим балоном-картриджем. Він містить 227 г зрідженого газу та важить лише 310 г. Високопродуктивну бутанову суміш вирізняє висока температура горіння, забезпечуючи приблизно на 12 % більше енергії, аніж пропан. Максимальний робочий тиск становить 6,6 бар (50 °C). Крім портативних газових плит чи пальників, балон-картридж можна під’єднувати до паяльних ламп, тож він згодиться не тільки на дачі й під час подорожі, а ще й, наприклад, на СТО чи в гаражі.

Важливо! Не передбачено повторне наповнення газом балону-картриджу EL GAZ ELG-500, він є одноразовим.

Балон-картридж газовий EL GAZ ELG-500, бутан 227 г, цанговий, для газових пальників і плит, одноразовий, 24 шт. в опакованні

Балон-картридж EL GAZ ELG-500 в кількості 24 шт. (упаковка).

Балон-картридж газовий EL GAZ ELG-800, бутан 500 г, для газових пальників, з двошаровим клапаном, одноразовий

EL GAZ ELG-800 – це металевий циліндричної форми балон-картридж зі зрідженим газом (500 г). Згодиться, до прикладу, для функціонування газового пальника NEO Tools 63-128. Температура горіння високопродуктивної бутанової суміші є високою, зумовлюючи приблизно на 12 % більше енергії, як порівняти з пропаном. Максимальний робочий тиск становить 6,6 бар, 50 °C. Конструкцією газового балону-картриджу передбачено ґвинтовий клапан із двозахідним різьбленням. Повторно наповнювати газом неможливо – балон одноразовий.

Комплект газовий пальник (примус) + балон-картридж газовий EL GAZ ELG-215 + ELG-800, для ELG-300, ELG-400, ELG-800, 1,36 кВт

Газовий пальник EL GAZ ELG-215 є надійним помічником у побуті, і згодиться, наприклад, для підігріву води чи приготування їжі. Передбачено під’єднання до газових балонів-картриджів за різьбовим типом. Забезпечуючи потужність 1 360 Вт і витрату палива 100 г/год, пальник не займає багато місця та не потребує значних зусиль під час використання.

EL GAZ ELG-800 – це одноразовий балон-картридж циліндричної форми зі зрідженим газом (500 г). Ця продуктивна бутанова суміш забезпечує високу температуру горіння, і, як наслідок, на 12 % більше енергії, як порівняти з пропаном. Максимальний робочий тиск становить 6,6 бар, 50 °C. Конструкцією газового балона-картриджа передбачено ґвинтовий клапан із двозахідним різьбленням.

Газові пальники та балони-картриджі EL GAZ є мобільним, надійним та економним джерелом тепла, незамінним за екстремальних ситуацій.

Аксесуари до товарів з публікації
код товару: 20-025
189 грн*
є в наявності
Газовий паяльний пальник для картриджів 227 г (тип EN 417), п'єзозапалювання, для роботи у вертикальному положенні (+/- 80 градусів), робоча температура 1300°C, потужність 1,3 кВт, середня витрата газу 80 г/год, пластиковий корпус , кнопки миттєвого запалення.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів