UAG Pathfinder Camo для iPhone X [White (IPHX-A-WC)]

код товару: IPHX-A-WC
Технічні характеристики UAG Pathfinder Camo для iPhone X [White (IPHX-A-WC)]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип накладка
Сумісність Apple iPhone X
Захист корпусу захист при падінні відповідно до військових стандартів MIL STD 810G 516.6
Колір білий із мозаїчним візерунком
Основні
Тип накладка
Сумісність Apple iPhone X
Захист корпусу захист при падінні відповідно до військових стандартів MIL STD 810G 516.6
Кріплення на пояс немає
Ремінець на руку немає
Ремінець на шию немає
Додатково кнопки збільшеного розміру
легкий доступ до екрану і портів
фото без відблисків, звук без спотворень
ударопоглинаюча ультралегка композитна конструкція
не перешкоджає роботі Apple Pay і бездротовому зарядженню
Додатково
Вбудований акумулятор немає
Вбудований динамік немає
Колір білий із мозаїчним візерунком
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 110 мм
Висота 190 мм
Довжина 20 мм
Вага 0.10 кг
Об'єм 0.0004 м3
Тип: накладка; Совместимость: Apple iPhone X; Колір: білий із мозаїчним візерунком;
немає в наявності
Стильний захист UAG для Apple iPhone X

Рішення UAG поєднують надійний захист з неймовірною легкістю і витонченістю. Куди б не занесла жага пригод, чохли захистять пристрій, і користувач зможе сконцентруватися на враженнях.

Флагман від Apple iPhone X активно розповсюджується серед нових користувачів. Задля жаданого гаджета багатьом довелося вистояти в кількагодинній черзі. І як може бути прикро після стількох зусиль випадково впустити дорогоцінний пристрій і розбити його скляні поверхні. Щоб запобігти подібному жаху, варто подбати про захист і підібрати правильний захисний чохол.

Саме такого високого рівня захист пропонує американська компанія UAG. Чохли UAG військового рівня захисту, а ще й виглядають вишукано, підкреслюючи гарний смак та статус. Доповнювати топовий смартфон дешевим аксесуаром необачно, адже зовнішній вигляд знецінюється, псує імідж, не кажучи вже про ненадійність.

У лінійці чохлів UAG кожен може підібрати те, що підкреслить саме його стиль та індивідуальність.

Pathfinder

Найбільш знана серія Pathfinder — те, з чого починався UAG. Вона сподобається прихильникам строгого дизайну. Чохол має два захисних шари: жорстку оболонку і м’яку амортизуючу внутрішню частину. Завдяки стільниковій конструкції аксесуар легкий і не додає зайвої ваги смартфону. Вибрати можна з трьох кольорів: класичного чорного, яскравого помаранчевого і білого. З часом зовнішній вигляд моделей не погіршиться — колір залишиться яскравим і не потьмяніє.

Plyo

Шанувальникам лаконічного дизайну, простих форм та максимально непомітних аксесуарів відмінно підійде лінійка чохлів від UAG — Plyo, що акцентує увагу саме на смартфоні. Серія з’явилася цієї осені та включає легкі, прозорі, мінімалістичні чохли без зайвих деталей. Це витончена композитна конструкція з ударостійкою рамкою, стільникоподібними м’якими кутами, які приймають на себе удар і амортизують під час падінь. Доступні три кольори на вибір: світло-сірий, темно-сірий і червоний. Чохол не ковзає в мокрих руках, і його дуже складно подряпати.

Monarch

Максимально надійний захист забезпечить лідер лінійки — серія Monarch, виготовлена вручну. Це найміцніший чохол, у якому п’ять захисних шарів: полікарбонатна пластина, шкіра, ударостійка гума, армована рамка та металеві кріплення. До того ж комбінація металу та шкіри робить його дуже стильним і статусним. Для iPhone Х компанія розширила асортимент кольорів лінійки і, крім стандартних Graphite і Platinum, пропонує ще Black і Crimson (червоний).

Plasma

Поціновувачі вишуканого дизайну будуть у захваті від Plasma. Серія прозорих чохлів у характерному для UAG стилі покаже пристрій у всій красі. А до того ж аксесуар візьме на себе удар при падінні завдяки композитній конструкції з амортизуючим бампером з боків. Серія Plasma — найпопулярніша і створена для безлічі моделей смартфонів.

Metropolis

Любителям чохлів-книжок чудово личитиме серія Metropolis з унікальною поверхнею «під жаб’ячу шкіру», що запобігає ковзанню. Чохол має кишеню для банківської карти і при цьому практично не збільшує смартфон. Модель доступна у трьох кольорах: чорному, синьому і червоному.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів