Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові фігурки та приналежності - Funko - Колекційна фігурка Funko POP! Animation Legend of Korra Korra 46948

Колекційна фігурка Funko POP! Animation Legend of Korra Korra 46948

код товару: FUN25491266
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Колекційна фігурка Funko POP! Animation Legend of Korra Korra 46948:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Animation Legend of Korra
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Основні
Тип ігрові фігурки
Вид фігурка
Серія Animation Legend of Korra
№ фігурки 761
Кількість 1 шт
Розміри 10 см
Матеріал вініл
Параметри упаковки
Ширина 120 мм
Висота 90 мм
Довжина 160 мм
Вага 0.18 кг
Об'єм 0.0017 м3
Фігурка Funko POP! Animation Legend of Korra Korra 46948 виконана у вигляді одного з персонажів анімаційного серіалу "Легенда про Корре". Корра - поточний втілення Аватара і наступне втілення після Аанга. Вона народилася і виросла в Південному Племені Води, де вона освоїла магію води, магію землі і магію вогню. Пізніше вона переїхала в Місто Республіка для того, щоб навчитися магії повітря під керівництвом Тензіна, а також подолати свою неприязнь до духовних аспектів цієї магії.
немає в наявності
За допомогою духу Аанга Корра отримала здатність до магії енергії і після зустрічі зі своїми минулими життями могла увійти в стан Аватара за своїм бажанням, ставши Абсолютним Аватаром. Корра характером дуже схожа на Аватара куруку і повністю відрізняється від миролюбного Аанга. Вогонь став, фактично, її другою натурою, оскільки Корра така ж жвава, імпульсивна, смілива і завжди рветься вперед. Їй важко встояти на місці, вона весь час так буде що-небудь робити, у неї є дух суперництва, якщо їй кинуть виклик - вона його прийме. Забіякувата, вперта, любить трохи повипендріваться.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів