Spidey Машинка Blind Mini Vehicles в асортименті

код товару: SNF0045
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Spidey Машинка Blind Mini Vehicles в асортименті:
Основні параметри
Повний список параметрів
Стать дитини хлопчик
дівчинка
Тип наземний транспорт
Вид машинка /сюрприз
Вікова група 3+
Матеріал пластик
Основні
Стать дитини хлопчик
дівчинка
Тип наземний транспорт
Вид машинка /сюрприз
Вікова група 3+
Фізичні
Матеріал пластик
Гарантія
Гарантія 14 місяців
Параметри упаковки
Ширина 60 мм
Висота 70 мм
Довжина 60 мм
Вага 0.05 кг
Об'єм 0.0003 м3
Машинка-сюрприз! Їздіть містом у перервах між захоплюючими пригодами в міні-автомобілях улюблених героїв або лиходіїв з мульт-серіалу Спайді. В асортименті такі герої як: Спайді, Майлз Моралес, Примарний павук, Зелений гоблін, Міс Марвел, Чорна Пантера, Док Ок та Халк. В асортименті 8 видів машинок. Збери їх усіх!
289 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Spidey Машинка Blind Mini Vehicles в асортименті:
Інтернет магазини
Comtrading
Машинка Spidey Blind Mini Vehicles в ассортименте
Iphouse.com.ua
Spidey Машинка Blind Mini Vehicles в ассортименте
Medvegonok.com.ua
Spidey Машинка Blind Mini Vehicles в асортименті
Mekka
Машинка-сюрприз Spidey Blind Mini Vehicles 1шт в асс. (SNF0045)
Moyo
Машинка Spidey Blind Mini Vehicles в ассортименте
Національні мережі
24 Moyo.ua
Машинка Spidey Blind Mini Vehicles в ассортименте
Epicentr
Машинка Spidey Blind Mini Vehicles в ассортименте SNF0045
Будинок іграшок(bi.ua)
Машинка Spidey Blind Mini Vehicles (SNF0045)
Marvel's Spidey and His Amazing Friends. Зберiть їх усiх!

За мотивами популярного мультсеріалу Marvel «Спайді та його друзі» відома Jazwares виготовляє ліцензійні іграшки для дітей.

У Marvel's Spidey and His Amazing Friends йдеться про пригоди супергероя Спайді та всіх його друзів! Головні герої – Спайді, Павук-привид і Майлз Моралес – мають надзвичайні павукові здібності: повзання по стінах, павукове чуття, надприродну силу тощо! Але в повсякденному житті, як звичайні діти, вони відомі як Пітер, Гвен і Майлз. Цих трьох об’єднує міцна дружба, саме тому вони є чудовою командою, яка вирушає назустріч пригодам, допомагаючи мешканцям міста. На своєму шляху герої зустрі­чають як друзів, так і ворогів. Мультсеріал, орієнтований на дошкільнят та їхні родини, демонструє важливість командної роботи та допомоги іншим, а також висвітлює теми дружби, спів­праці та розв’язання проблем.

Машинка Spidey Blind Mini Vehicles

Код товару: SNF0045

Машинка-сюрприз! Колесіть містом у перервах між захопливими пригодами в мініавтомобілях улюблених героїв або лиходіїв із мульт­серіалу «Спайді та його друзі». В асортименті є 6 видів машинок і такі герої: Спайді, Майлз Моралес, Павук-привид, Залізна Людина, Пісочна Людина та Халк. Збирайте їх усіх!

  • У комплекті: машинка із серії Blind Mini Vehicles × 1 шт.
  • Рекомендований вік 3+

Іграшка-бризкалка Spidey Bath Squirters Single pack

Коди товарів: SNF0220, SNF0221, SNF0222

Бризкалка Miles Morales – іграшка, що перетворить звичайне купання на веселу гру. Вона розроблена за мотивами всесвітньо відомого мультсеріалу «Спайді та його друзі», завдяки їй діти насолоджуватимуться водними пригодами улюблених героїв. Іграшка-бризкалка виготовлена з безпечних і зносостійких матеріалів, призначених для використання у воді. Крім того, вона не тільки розважає, а і сприяє розвитку моторики та координації рухів.

  • Висота іграшок 10 см
  • Рекомендований вік 2+

М’яка іграшка Spidey Little Plush

Коди товарів: SNF0002, SNF0003, SNF0004, SNF0083, SNF0100

Яскраві м’які іграшки із колекції Spidey детально відтворюють зовнішність вибраного персонажа. У колекції Little Plush є різні види плюшевих героїв, кожен із яких заввишки 20 см, – зберіть їх усіх! Ліцензійний герой стане чудовим подарунком для шанувальників пригод «Спайді та його друзів».

  • Висота іграшок 20 см
  • Матеріал плюш
  • Рекомендований вік 1+

Машинка інерційна Spidey Pull Back Vehicle Spidey «Спайді»

Код товару: SNF0015

Влаштувати справжні перегони в стилі драг-рейсинг допоможуть інерційні машинки Spidey! Коли машинка набирає швидкість – передня вісь підіймається.

Особливості: інерційна машинка, підйомна передня вісь, вбудована фігурка.

  • У комплекті: машинка Pull Back Spidey × 1 шт.
  • Рекомендований вік 3+

Машинка Spidey Feature Vehicle 2 in 1 Spidey Stealth Strike Vehicle

Код товару: SNF0019

Спайді поспішає на допомогу! Відтворення культових сцен та улюблених моментів із нового популярного мультсеріалу за допомогою автомобіля Web Strike 2 в 1 – суцільне задоволення! Ця забавка має два режими гри: Web Strike Vehicle та Web Strike Cycle. Натиснувши на спойлер, можна спостерігати, як мотоцикл Spidey Cycle вилітає з машини – ще більше пригод!

  • У комплекті: автомобіль Web Strike Vehicle × 1 шт.; мотоцикл Web Strike Cycle × 1 шт.
  • Рекомендований вік 3+

Машинка на р/к Spidey Remote Control Vehicle Spidey RC Vehicle

Код товару: SNF0023

Врум, врум! Доброзичливий сусід, Спайді, тут! Усі люблять героїв мультсеріалу, особливо коли вони їздять в автомобілях. Spidey повернувся до справи, і тепер він має нові круті колеса для нескінченних пригод. Гра з машинкою дарує дітлахам суцільне задоволення, а все завдяки інтуїтивно зрозумілому пульту дистан­ційного керування – здійснювати неймовірні маневри легко як ніколи! Спайді стане новою улюбленою іграшковою машинкою маленького фаната мультсеріалу, до того ж фігурка супергероя вбудована в автомобіль!

  • У комплекті: машинка Spidey Web Crawler RC × 1 шт.; пульт дистанційного керування × 1 шт.
  • Живлення автомобіля 3 × АА (немає в комплекті)
  • Живлення пульта 2 × ААА (немає в комплекті)
  • Радіус дії сигналу 10 м
  • Рекомендований вік 3+

Машинка Spidey Deluxe Feature Vehicle Web Spinning Hauler «Павутинний тягач»

Код товару: SNF0081

Врятувати місто допоможе команда Spidey та їхня дивовижна вантажівка, що наводить жах на всіх поганців. Приєднуйтеся до Спайді, Павука-привида та Майлза Моралеса, які полюють на поганих хлопців, керуючи потужною вантажівкою, що трансформується! Спайді сідає за кермо, а Павук-привид і Майлз керують двома павутинними бластерами. За допомогою обертання кільця, що вбудовано в задній частині вантажівки, Павук-привид або Майлз Моралес опиняться на даху зі своїми павутинними бластерами. Натиснувши кнопку на кожному пусковому пристрої, можна стріляти павутиною в будь-якого лиходія, а повернувши кільце із циферблатом до символа Spidey, зачиняєть­ся дах вантажівки і Spidey продовжує переслідування. Завдяки машинці-тягачеві діти із задоволенням створять свою власну пригоду.

У великій вантажівці їдуть три герої: Спайді, Майлз Моралес і Павук-привид. Також конструкцією іграшки передбачено механічний ліфт, за допомогою якого на даху авто опиняється двоє друзів зі своїми бластерами, що стріляють іграшковою павутиною.

  • У комплекті: вантажівка Spidey Deluxe Feature Vehicle Web Spinning Hauler × 1 шт., іграшкові дротики × 3 шт., інструкція
  • Рекомендований вік 3+

Машинка-транспортер Spidey Feature Vehicle Spidey Transporter

Код товару: SNF0051

Spidey Transporter – іграшка зі світловими та звуковими ефектами. Цей дивовижний транспортер має 12 ігрових зон. Ба більше, є додатковий бонус – дві мініатюрні машинки на додачу до іграшкового набору: Spidey та Miles Morales. Запустіть Спайді або Майлза з передньої рампи й починайте свою місію.

Задні та передні двері складані, щоби можна було виїжджати та заїжджати у Transporter. Піднімаючи або опускаючи важіль, переміщається ліфт вгору та вниз, а також вмикаються світло та звук.

Відчинивши двері кабіни можна побачити Trace-E на сидінні водія. Бічні двері складаються, надаю­чи доступ до ліфта, а також всередину власне машини. Є навіть вертолітний майданчик із підсвічуванням! Хоча Spidey Transporter і постачають із двома дивовижними мініа­тюрними іграшками, у ньому вдасться розмістити аж до 12 друзів. Додаткові надзвичайні мініавтомобілі можна придбати окремо.

  • У комплекті: машинка-транспортер Spidey Transporter × 1 шт., мінімашинка Mini Vehicles Miles Morales × 1 шт., мінімашинка Mini Vehicles Spidey × 1 шт., демонстраційні батарейки (3 × ААА)
  • Рекомендований вік 3+
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів